Uppsala på G

Nu har jag packat klart!  Tror jag.. Har säkert glömt något jätte-viktigt.. Hm.. har med mig massor av kläder till kalla  grillkvällar, soliga dagar, partykväll och pumps, badrumsgrejer, mobilladdare, duschgrejer, en bok och så självklart hårfönen! Jag klarar mig inte utan en fön - utan den ser mitt hår ut som jag-vet-inte-vad! Av mig och L är jag nog den mest fåfängaste av oss skulle jag tro? Iaf med håret! Haha...



L, OM TOLV TIMMAR ÄR JAG HOS DIG I UPPSALA! HÅLL UUUUT!


Bästaste L!


Nu skall jag dricka kaffe och sedan jobba 13 - 21 och sedan går tåget 22.11 till uppsala!
POK
/L

Uppsala-helg

Pluggandet gick lite bättre igår!

Usch vad jag har sovit dåligt i natt... Vaknat tusentals ggr och nu gick jag upp. Skulle haft min sovmorgon idag - men icke! Och helgen i uppsala blir det knappast någon sovmorgon - champagnefrukost väntar imorgon och sedan vet man aldrgi vad L hittar på... Hugga ved, måla osv.. I need to sleep!

Igår var det superstressigt på jobbet. Efter lunchen vid fyra så satt jag inte ner en enda gång, utan sprang runt som en galning och gav tiotusentals sprutor och röntgade ännu fler hundar och tog hundratals blodprov. Ikväll sitter jag, som tur är, i receptionen, men det kan vara stressigt det med.. Sedan blir det tåg till uppsala och bästa L och hennes familj hela helgen!

Ska börja packa nu.. Undra om de har en hårfön där borta? Får ringa L och höra...



L och L på Rhodos -08


POK
/L

40 Dagar Kvar

Påminnelse:
KRETA OM 40 DAGAR!



<3


Ny telefon!

Hej!

Idag har varit en bra dag... inte så soligt men bra iaf !

Jag och min kära far befinner oss på landet och har gjort massor med bra saker, bla att städa hela övervåningen, dammsugit och torkat, vi har också bytt taklampor på tre ställen i huset!
Vi har handlat i uppsala, mat, grejer till båten och en ny telefon till mig! Min gamla telefon har (som många vet) haft trasig display i ungefär 4 månader.. usch! Men nu är det nya bättre tider påväg!
Inte nog med det har jag flyttat ca 6 skottkärror med ved så de kommer närmare huset.
våran kära hund har sprungit bort 2 gånger idag, skithund, första gången var mitt på dagen, ganska lugnt hon kom fort, men nu sist var när vi kom från båten sprang å satte fart på alla hundgårdar som är i området XD dumma hund!

Det är sängdags snart å imorgon ska jag å pappa upp före 6 å se om vi har någon fiskelycka =)


Sov gott 
Nu kan alla som vill RINGA eller skicka SMS till mig =D

POK/
L

ARG

ÅÅÅÅH! Jag hatar jvla fysikehlvetet! Fattar ingenting, får tusentals olika svar, vet inte vilket som är rätt, har ingen tid på mig och har ingen att få hjälp ifrån! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH...

Brum brum

HATAR NÄR INLÄGGEN MAN SKRIVER FÖRSVINNER...

Aja, jag får väl ta om det igen. Idag har jag suttit i telefon på jobbet och folk har ringt som galna! Måndagar och fredagar är alltid värst - på måndagar ringer djurägarna därför att de inte orkat komma in under helgen för det är lite dyrare då, men de får dock komma akut på måndagen istället vilket blir mycket dyrare än om de skullit kommit på helgen, och på fredagar ringer de för att de helt plötsligt kommer på att deras djur är sjukt och de vill inte komma in under helgen, men de får dock komma akut på fredagen istället vilket blir mycket dyrare än om de skullit kommit på helgen. Förstår ni?

Annars så har jag lämnat in lilla Bobby på verkstan idag, ihop om att de ska fixa så att han inte låter så mycket! Just nu är det pinsamt att köra honom - han låter värre än en raggarbil!

Nu blir det plugg, typ.


Jag och katt på en lektion på Berga

POK
/L

Shopping

Måste bara berätta om Raw comedy show igårkväll!
Jag och Sara kom till Göta Lejon ca 22.00 och föreställningen skulle börja 22.30.. Kön var huuur lång som helst, säkert 40 min väntetid!  Men som sagt våra biljetter var ju inlåsta i mitt hus och jag hade ingen nyckel så... istället för att stå i kö fick vi gå in till biljettkontoret och prata med en tjej som jobbade där... Hon var väldigt dryg, ja otrevlig helt enkelt! vi fick ett par nya, handskrivna biljetter och när vi var påväg ut för att ställa oss i den milslånga kön sa hon : men tjejer gå in denhär vägen istället å pekade på en annan dörr som gick rakt in ! HURRA vi kom före hela kön och kunde snabbt lämna in våra jackor, köpa varsin dricka och sätta oss på våra platser, trodde aldrig man kunde vinna på att glömma något! =)
Showen var jättebra och kul! Tre stand up artister Robin Paulsson, en brittisk tjej (kommer inte ihåg vad hon heter men hon var iaf otroligt duktig och rolig) och sist Magnus Betnér! Lyckad kväll, tack Sara!

Idag tog jag och sara en shoppingtur i SKHLM mysigt men stort och vi kom 10 minuter sent till bilen så vi fick betala 20 kr extra... usch, men men!  vi var där drygt tre timmar och mitt mål var att hitta en vårjacka och ett par solglasögon, hittade inget av det men en söt gul tröja blev det!

Väl hemma igen var det lugnt i typ 20 min sen kom mina föräldrar hem... Jag hade glömt vattna blommorna ute så de va påväg att dö, mohaha!

Jag pratade med min kära vän Malin och hon följde med på min kvällspromenad med Majja, vi måste verkligen skärpa till oss och ses oftare!

Nu ska jag sova och tagga till inför morgondagen i skolan mellan 8.00- 17.00 inte så lockande!

Sov gott!
POK/
L


Lovely

Sol, sol, sol! Gårdagen tillbringades med L och Simone i solen, drickandes latte, ätandes bulle och snackandes tjejsnack, och idag tillbringades den i solen med Lollo. Dock så blåste det mycket idag så efter ett tag gav vi upp och gick och åt lunch på ett cafe istället. Mysigt!

Igår när jag kom hem från L så möttes jag av mina föräldrar och grannarna på altanen som dragit i sig några glas vin, mycket roligt. Hade lovat mamma att vara hemma igår, för jag är nästan aldrig hemma på helgerna, men det var så tråkigt.. Vi grillade och åt hamburgare och drack lite vin. Sedan rågade jag snällt om jag fick åka till Lollo och som tur var så fick jag det! Annars skulle jag suttit hemma alldeles ensam efter att dem däckat i sängen vid åtta.. haha...

Så jag åkte till Lollo. Där var även Linda och sedan kom Berit. Vi gick ner till Rålis och grillade, dock hade klockan hunnit bli åtta tror jag så det var iskallt ute! Men vi skulle minsann grilla ändå! Och visst var det lite mysigt... Sedan gick vi hem till Lollo och värmde oss och fixade iordning oss och drog sedan till bar 5emtio 4yra. Jag tycker inte om det stället, det är alldeles för litet och ännu mindre dansgolv, och Lollo hade lovat en annan kompis att möta upp henne, så vi stack därifrån ganska snabbt. Åkte till hötorget där vi skulle möta henne, men när vi är där och ringer henne så har hon åkt hem?!?! Aha, så där stod vi som två fån. På vägen till en klubb mötte vi fem holländare som började babbla med oss, det var kul. Att prata engelska på fyllan är alltid lika spännande! Vi stod i en kö i en halvtimme och när vi kom fram så sade vakten "25årsgräns, hejdå!" ungefär. Snopna och trötta begav vi oss hemåt...

Nu måste jag plugga. Men har ingen lust alls! Vill hellre lägga mig i soffan och bara vara... Eller sitta i solen och mysa..

POK
/L

SOL!

Åhh det är så skönt ute, man blir helt glad !!

Nu har iaf mina vänner L och Simone lämnat mig, tråkigt men vi har varit bäst iaf! <3
Blev en luugn hemmakväll igår iaf, skönt!
Å eftersom det inte blev utgång med dans så hade vi lite dåligt samvete imorse vilket resulterade i att vi tog en powerwalk i 1½ timme =D vi är så bäst! Inte nog med det har hela dagen varit en p-dag! Powerwalk, powerdrink (hemmagjord juice), powerfika, powerplugg och powersimone!

Hade lite panik tidigare idag eftersom min kära vän Sara har bjudit mig på Raw med Magnus Betnér ikväll och biljetterna är inlåsta... nycklarna är på landet :O så jag har ringt runt massor å nu äntligen är det fixat ! Ska bli så kul ikväll! =)



Nu ska jag ner å sätta mig i solen med en kaffe igen och vänta på att Sara ska komma och parta till min tillvaro, var längesen vi gjorde ngt kul utanför jobbet! <3

POK/
L

Ansiktsmask och en drink på en fredag

Hola! Como te llamas? ( på göteborska)

Idag är det härliga fredag! Idag har jag röntgat en katt som fallit ner från fjärde våningen och jobbat över en halvimme. Sedan tog jag Bobby till L, vi åt bulle å drack latte, hade hudkräms-krig precis å nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra resten av kvällen.. För hör och häpna: VI SKALL ICKE GÅ UT! (kanske)

Nepp! Vi skall göra ansiktsmask och äta sallad.Rena hälsokosten. (och så lite alkohol på det, men de e bra, för hälsan, de e de va?!?!)  Det sägs ju att man ska ta ett glas rödvin varje dag, då måste man ta typ fem glas vitt för att få samma effekt? Eller hur?

Imorrn är vi planerade att sola och plugga med Simone, kaffe och bulle. Ni hittar oss, solbrända och snygga och halvnakna i älvsjö hos L imorgon.

L vill tillägga att hon fick en 5:a på mattetentan. Onödig information egentligen. jaja, hon är duktig. (blink blink)-...

POK
/LOL

Olalaahh

Hej!

Idag är det torsda å denhär vecka har gått fort och varit bra än så länge =)
Min dag har bestått av att gå upp tidigt för att skjutsa min moder till jobbet, sedan hem duscha äta ut med hund skola!
I skolan hämtade ja ut kemi B tentan ja gjort å kom fram till att det gick bra... inte full pott men fullt godkänt ! Nu på kvällen såg ja att resultaten på universitetets hemsida har uppdaterats å jag har även blivit godkänd i matte D tentan =)
Såå skönt att inte ha något liggandes till sommaren!
L har varit hemma hos mig idag på em å kvällen ! Vi har gjort massor med bra saker tex, druckit kaffe och ätit bullar, pratat ekonomi, solat, handlat och grillat =)
Nu har hon dock lämnat mig men hon kommer tillbaka, tomorrow =)



Kvällen är kommen, det är mörkt ute, jag är trött å funderar på att göra som katten... men i min säng ! ; )

POK/
L

Japp.

And the war begins.. (eller nåt) Fick ett mail från stylebystars iaf efter telefonsamtalet. Fegisar som inte vågar ringa upp? Där det stod att jag hade två alternativ - att betala en viss summa, eller att godta en retur. Ehm, nej? Visst vore det enklast att ge med sig och betala den där lilla summan, men rätt ska vara rätt! Därför ringde jag KO och de höll med mig. Så nu har jag skickat ett brev där jag begär rättelse och annars ska jag gå via polisen och anmäla det som bedrägeri. Ha! L är på hugget...

Idag mår jag bätre än igår, men mår fortfarande konstigt. Får små huvudvärks-illamående-attacker lite då och då. Försökte plugga, men fick de där attackerna hela tiden så gick inte så bra tyvärr. Ligger efter, snart får jag panik. Men L får hjälpa mig i helgen! =)

Tittar på Roomservice nu där EMD är med. Och alla som inte vet det så ska jag gifta mig med Erik. Han vet bara inte om det ännu.




46 dagar kvar till Kreta! lääängtan är stoooor!

POK
/L

Ledig dag =)

Hej alla våra käääära läsare =)


Idag har jag varit ledig från skolan vilket är jätteskönt!
Fick sovmorgon till 07.45 !
Dagen började med en långpromenad tillsammans med en i vanliga fall lugn hund men som ville visa att hon hade varit själv hela natten (på nedervåningen)...!
Nästa punkt på dagordningen var att fixa ett nytt pass då mitt gamla precis gått ut =)
Åkte till Flemingsberg å betalade bilen för en timme (man vet ju aldrig hur lång kö det är). När ja kom in visade det sig vara två personer före mig, skönt! Det gick jättefort och jag var klar med allt å påväg till bilen efter mindre än 10 min =) Det som var störande med besöker var att han i kassan som hjälpte mig hade jättebråttom, hann ju knappt se kortet =S PLUS att bänken man ska skriva namnteckningen på var aldeless för högt upp, jaja huvudsaken är att ja får ett nytt pass!
När passet var fixat så åkte jag till hägersten för att fixa lite med jobbet... gick smidigt och fort så jag tog en tur till farsta där ja inhandlade en söt klänning, shorts, kaffe, te och massor med mat!
Nu väntar jag bara på att min kära mor ska komma hem från kalmar så vi kan laga all mat tillsammans =)

L, på freda måste vi gymma eller ngt liknande, det kan börja gå utför vem vet ?! ;D




POK/
L


Ilska

Åååh så jvla arg är jag just nu! Aldeles nyss ringde de från stylebystars där jag beställde en klänning från förut. Jättefin - men dock alldeles för liten storlek, fastän jag följde måtten på hemsidan... Jag fick den snabbt, var nöjd, tänkte "tyvärr var den för liten" och skickade tillbaka den. Provade knappt att få på mig den - det gick ju inte alls!

Så ringer nån kärring idag och säger att det är en stor reva i den! Och att det är jag som har orsakat den och att jag måste betala för det. What? Jag är 100 på att det inte var en reva i den när jag fick den, jag hade den uppe i en timme kanske innan jag lade tillbaka den i påsen och jag använde inte klänningen ju!

"Vi kan ju skicka tillbaka den så att ni får se..." Öööh, vad har vi för nytta att se? Det är fortfarande inte jag som har gjort sönder den. Och min mamma var med mig och vet det likaså. Det är ju någon klant där som har gjort sönder den när de packade upp den! För den hade inte gått sönder i frakten - det sade kärringen tom till mig. (Hur hon nu kan veta det, men inte veta vem som packade upp den?)
"Den ansvarige" skulle ringa upp. Och jag ska inte ge mig! Jag tänker inte betala massa pengar för ingen klänning alls!

Missnöjd kund, aldrig mer stylebystars.

För det andra så är jag sjuk idag. Satt och skrev bajs-kemi-b-prov  i morse och svettades, hade bomull i hjärnan och ingen fokus på blicken alls. Började nästan gråta och ville bara gå därifrån - så dålgit mådde jag! Så ringde jobbet och åkte hem och sov sedan. Men detta samtal väckte mig. Dålig dag idag.

POK
/L

Dagens dag!

Måste bara säga att jag håller med dig snygglo, vi kämpar ;)

Till mina nyheter nu!
Dagen började inte så bra, klockan ringde 05.20 .. jag var bokstavligen död!
klockan 08.00 började min tenta (matematik D i Uppsala) det kändes väldigt bra, jag hade skrivit färdigt en timme innan utsatt tid och färden hemmåt kunde börja =D!
I vanliga fall tar det mellan 55 min å en dryg timme att köra från uppsala till stockholm, men inte idag... ! Jag planerade att åka förbi på Ls jobb då hon hade mitt körkort men eftersom det var en j*vla lastbil eller ngt som tappat halva sin last på bron efter eugeniatunneln så blev jag stående i en timme! Polisen hade spärrat av, det var fotografer, lyftkranar, lastbilar som skulle ta lasten å massor som skulle fram... KUL! Kom en meter frammåt per minut typ, sen efter ungefär 45 min i gassande sol så började temperaturmätaren i bilen gå upp på överhettning! Det var bara att sätta på högsta värmen i bilen å öppna fönstren för att kyla motorn ngn grad... INTE OK! som tur va släppte poliserna spärren och jag klarade mig från motorhaveri.. puhh! =)
Efter detta äventyr ringde min mor så jag hämtade upp henne och vi åt lunch tillsammans, mys!
Jag tog hunden med till Ls jobb där jag återfick mitt körkort =D
Åkte med hunden till jobbet (vid långholmen) ca 1½ timme innan jag skulle börja, vi fick en jättemysig långpromenad. Majja fick träffa massor med hundar och hon badade vilket jag uppskattade, men min lycka varade inte så länge.. när hon kommit upp från vattnet rullade hon sig i sanden och sen i en lövhög..
Weii, min vita älghund blev mer som en gråhund!

Nu ska jag fortsätta jobba !

POK
L

ååååååååå

Alltså åååh, vad irriterad jag blir! På alla bortskämda människor som tror att dem sliter så hårt i livet! Se på oss istället! Vi vanliga ungdomar som inte fått något serverat på silverfat alls utan som har kämpat oss till allting? Det är vi som sliter!

haha

Vad hittar jag i mitt etui när jag ska betala frissan om inte L´s körkort?!? Haha! Och hon ska upp imorn tidigt och köra till Uppsala och körkortet befinner sig här hos mig, på andra sidan stan!

Det var lite kul. Jag har iaf klippt mig idag och slingat håret. Blev fint! Tar en bild någon annan gång när jag orkar, soffan väntar!!!

POK
/L


dagen efter dagen före

Vi hamnade på Infinity iaf. Men bara för att vi kom in gratis, sedan hade vi tänkt möta upp Lollo och Linda och fortsätta natten på royal, men det blev inte så. Istället gick vi till cafet med två greker (en var fransk men ändå) (å de va lite äckliga sisådär) men vi kom in gratis. Där drack vi lite vatten (massor), träffade massa snobbar som tror att dem är någonting (men det är bara vi som är någonting) och gick sedan hem. Eller till donken först. Lyckan var att byta skor!!!



Vi kom hem halv fem. Gick upp sju, av oss själva. Har pluggat. Gått ut med hunden. Dock blev vår vatten-kväll lite förstörd igår, men vi mår bra ändå.. hoppas jag kan köra bil hem om några timmar utan att åka dit för rattfylla bara.. Nu blire pizza!!!!


POK
/LOL

vi partar (snart)

NU ÄR VI PÅ G! men vi är lite sega, klockan e åtta å L har inte fått på sig en klänning ännu? Jag e klar redan som vanligt, såklart, det är alltid L man får vänta på, hon är så seg... Vart vi skai kväll är oklart vi får se. Inte infinity iaf!!! ALDRIG! Har varit där några helger nu och tröttnat... pinsamt snart. Fats vi blir aldrig pinsamma ju.

In i dimman nu...

POK
/LOL

...

Jo, ville bara rätta det tidigare inlägget, vi har FÖRTJÄNAT att få gå ut ikväll!
Vi är ju lixom inte bara underbara utän även underbarn som är älskade av de flesta!
Vi fick tex stipendium för våra oerhört bra insatser i skolan (både för våra betyg och för att vi höjde stämningen överallt)!
SÅDETSÅ!

POK/
LOL

THATS NOT MY NAME!

Idag har jag pluggat från klockan nio till halv fyra... usch och fy! Och ändå är jag inte klar?!?!? Hur ska jag hinna till Uppsala?!?!?
Aja, sedan tog jag Bobby till L och vi har ätit sallad, samt fikat såklart. (latte å bulle!) Nu skall vi göra oss vackrARE och snyggARE och hetARE än vad vi brukar vara och kanske gå ut ikväll. Kanske vi möter Lollo och Linda oxå. (Dubbel-LOL!) NU BLIR DET PARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


see ya later maybe baby


POK
/LOL


Tur i oturen!

Hej!

Idag har varit en redan händelserik dag...
Jag hade varit ute med hunden och kom precis hem.. I vanliga fall brukar jag släppa henne när vi kommer in på tomten men av någon anledning orkade jag inte..
Vi var ganska trötta så jag tyckte det räckte, men snäll som man är gick jag med på att gå till den stora gräsmattan..
Jag skulle precis släppa kopplet (det hade glidit ner från alla fingrar UTOM mitt lillfinger) när hon rycker till!
Mitt lillfinger knakar å hoppar typ ur led, jag får tag i kopplet som tur är, kollar upp och ser tre rådjur som fått panik, de låg under vårat körsbärsträd men hade nu skuttat upp flydde därifrån.... Min hund får panik eftersom hon sitter fast å är en jakthund, kul... verkligen jättekul!
Men som sagt tur att jag inte hade släppt helt än får då hade min hund vart i norrland eller nårot nu..



Mitt lillfinger lever, om ni undrar...



Nu är det dags för oerhört tråkiga mattestudier innan L kommer hit =D

POK/
L


Oskyldigt anklagad!

L anklagade mig för att ha snott hennes solglasögon när det i själva verket var hon som glömt både sina och sin moders solglasögon hos mig :O ojoj, det måste diskuteras!

Nej, tänkte bara säga att under min otroligt jobbiga dag har jag:
Jobbat hela förmiddan
Borstat hunden minst 20 minuter vilket resulterade i att alla blåmesar i Sverige fick allt hår ce behöver för att bygga sina bon
Tvättat min kära bil så den skiner som en solstråle
Ätit glassbåt bulle och druckit latte
Gått med hunden i nästan 2 timmar, plus en kvällspromenad !
Å massa småsaker som att dammsuga hela huset, tvätta, diska och träna....
En jättemysig middag med mor å far fick avsluta dagen... räkor å ngra flaskor lambrusco lockar fram det bästa ur alla tom mammor ;)

Sov Gott eller njut av den underbara stjärnhimlen som skiner över sthlm !

POK/
L

WOHOW



L & L partar loss... OM 51 DAGAR PÅ HERSONSOSSONIOSSOSNÅNTING!

L, tänk om!

Jag kom på att jag oxå måste klippa mig, och slinga om håret. Min kära mor slingade håret på mig för några dagar sedan, och det blev väldigt konstigt.. Endast överhåret är blont och det går inte ända in till rötterna så det ser ut som en utväxt.. Nu skall jag leta efter drop-in frisörer att åka till under helgen. Mamma ska såklart betala för slingningen.

Jag vill ha kuuul! Tänk om vi bodde i Uppsala nu, vi har pluggat hela dagen, blir helt fest-sugna och hämtar upp några Lambrusco från källaren och kommer på att vi vill ha en härlig fest? HAHA! JAAAAAAAAAA!

Skit-Lisa

Jag vill ha mina solglasögon tillbaka som L snodde!!!

Jag borde vara trött idag, för igår gick jag upp åtta, eller först vaknade jag av den där hunden som vi sitter hundvakt åt för han satt utanför min dörr och gnällde på morgonen kl fem och villa leka, och sedan pluggade jag hela morgonen. Jobbade 13-21 och det var ganska mcyket att göra och allt gick inte som jag ville, kom hem halv tio och då vill hundjvln leka med mig igen, går upp sex och börjar jobba åtta dagen efter och har jobbat till fem idag. Men jag är superpigg! Mina planerade stupa i soffa kväll försvann. Ska man ta tillfället till vara och plugga eller roa sig då? Hmm... Svårt val.

Jag är jätteavis på L idag
. För i värsta stressen på jobbet skickade hon ett sms där det stod "Glassbåt, vaniljbulle å en kaffelatte. :)  mumma <3" Hon satt alltså och fikade någonstans i solen och jag satt inomhus och bråkade med korkade djurägare. Fuck!

Jag vill festa denna helg men måste plugga. Måste. Fast kanske roa sig lite? MÅSTE PLUGGA! Faaan.. plugga snabbt roa sig sen? Nej, plugga snabbt, plugga mera sen! Åååneeej, varför?

POK
/L

15/4

Idag är sista dagen man kan ångra eller ändra sina val inför hösten... lite jobbigt men det ska nog bli bra =)

Idag har jag klippt mig och hittat L:s glasögon som hon så slarvigt glömt hos mig !
Jag har också jobbat vilket var ganska segt =/ men men lite extra pengar har väl ingen dött av ;)

Nu är det dags att knyta sig inför en lång jobb(ig) morgondag...!



POK / L


Måndag 13/4

Hej!
Idag skulle vi gå en morgonpromenad men det var mulet så vi sov lite till istället =)
Vi spelade kort å vi var bäst!
Sen åt vi frukost och bullar sedan bar det av till S and M ! They are sooooo cute!
FUCK vårat inlägg försvann precis så nu skiter vi i denna skit!

POK/ LOL

Plan 1 till hösten och 5 år framöver...

Hellre ÖKÄND än OKÄND!
POK/ LOL

Vi äro två.

Ja, vi äro två. SÅDETSÅ!
Med tanke på det första inlägget så måste vi ju tillägga...
det var inte den enda utbildningen vi sökte. Vi sökte även energisystem (självklart civilingenjörsutbildning....... dah)
men vi är så pass säkra på att vi kommer in på molekylär bioteknik, eftersom vi äro bäst.
Kan man festa på en söndag om man är ledig på måndagen? - skall undersökas.

POK/LOL

bildbevis...

By the way...



Det här är vi!
POK/LOL

Hej!

Hej vi har nu startat våran egen partyblogg!
Vi partar inte hela tiden, det är viktigt att veta, vi är seriösa!

Nu ska vi gå ut med en personlig sak som endast Roger (Pontare) vet om....
Vi har precis sökt en utbildning till hösten, och det mina kära vänner är inte vilken utbildning som helst utan en civilingengörsutbildning med inriktning ::::::::datadaaa::::::::::
MOLEKYLÄR BIOTEKNIK wohooooow
en  applåd för oss!
Nu ska vi fira med lite cider och lambrusco! see you later on tha dancefloooooor!
POK/ LOL

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0