Vin... På en sönda?!?!?!?!!!

Höh.. Nu sitter vi här och är nöjda, vi har nämligen gjort klart Ls plugg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu är det bara 2 frågor kvar och de är lätta!!
L: "Har du ngn kräääääm, det är lite torrt"
L: " Jag är kissnödig"
L: "Om vi klarar denhär frågan måste vi fira med en klunk!"
L: "Ja föfään"¨
L: "Goooooood!"
 
... Räkning pågår!

L säger ett svar L säger JAAAAA, det finns med bland alternativen!
KLUNKKLUNK!!!!!

POK/
LOL

Äsch...

Happ.
Klockan är snart nio på en lördag och här sitter jag.

Det har ju varit strålande sol idag och jag har haft noll pluggro! Varit splittrad om jag ska sola eller plugga - försökt plugga ute, men det gick inte för det var så varmt och sedan har jag typ springt in och ut, ska jag sitta inne och plugga eller ej? Hela jag vill sola och bli bruuun men en liten del av samvetet säger "in och plugga!" så efter att jag solat och duschat satte jag mig och pluggade ordentligt i sängen. Läste noggrannt men fick ändå inte godkänt på diagnoserna! Wtf? Så då gav jag upp och gick och tog ett glas rosevin med mamma.

Usch, en annan sak idag så kom jag på mig själv med att tänka att R och jag kanske kunde vara kompisar iaf - men så försvann den tanken nyss då jag pratade med Lollo... Faaan. Att man inte kan lita på en person som vart ens liv? Alltså.. Jag förstår inte... Tur att Robin snart hämtar mig så att jag kan få tankarna på annat håll. Vi vet dock inte vad vi ska göra - vad gör man på landet på en lördag? Jag åker ju alltid härifrån. Haha. Och imorgon SKA jag göra klart allt plugg. Sådetså.



L, vi måste hitta på nåt kul vaaarje dag när plugget e slut! (Dvs snaaaart!)
Saknar henne massor...

POK
/L

jyftfh

Detta upptäckte jag igår:
- Man får inte sola när man äter antibiotika
- Jag får visst dricka alkohol!
- Kattbet ger pain

Igår berättade en veterinär att om man solar och äter antibiotika så kan man få hudutslag som inte försvinner sedan. Idag är det typ hurvarmtsomhelst och jag tänker visst sola! Bajs.

POK
/L

Dålig dag, typ.

Goddag
Idag bet en katt mig i fingret.
Det var en rädd katt från kattstallet som jag skulle vaccinera och chipmärka. Så vi kör den vanliga proceduren "matte håller i katten med handukar samtidigt som jag trycker på den en krage så att katten ej kan bitas". Men katten fick kragen i munnen och bet den hårt - jag och matte skrattade, jag drog ut kragen ur munnen på katten och då högg katten mig i fingret. Hårt. Och länge.

Jag springer ut ur rummet, sköljer ur såret och rullar runt massor av papper. Sedan kommer Annasköterska och Barbrochefsveterinär och kikar på såret och säger att det där behöver sys. Det rinner så mycket blod att vi lindar hårt hårt så att det inte ska blöda, jag får ligga i en säng och vila. Det gör skitont när en katt bitit en kan jag säga! Jävlar alltså! Mamma kommer och kör mig till närakuten i rinkeby (Annars skulle jag fått åkt taxi själv, alla var ju tvungna att jobba då vi var kort om folk innan jag gjorde illa mig...) Där kommer två snurriga sjuksköterskor och en snurrig doktor och tittar på såret. Köttigt och fint, mumma. De fick inte sy för katter har massa bakterier i munnen och dem måste kunna springa ut. Så jag får antibiotika och stelkrampsspruta (sprutan gjorde nästan ondast av allting) och fick åka hem.

Och inte nog med det så dog en katt som jag tog hand om idag också. Av en oförklarig anledning. Wtf?!?!?!

Nu ska jag plugga till mitt älskade prov imorgon.

POK
/L

Värsta av allt: Inget party på 10 dagar då jag äter antibiotika. Men på Kreta kan jag parta iaf.

På jobbet!

Hejsanhoppsan!

Jag sitter på jobbet och vi är precis klara med allt jobbigt ska ta en kaffe å så funderar vi på att panta burkarna som står här... jag tror inte de skulle märka om vi köpte varsin glass för lite heller..! =)

Jag har haft Matte E tenta idag.. det gick jättebra tills fråga 5.. sen fick jag ett jätte blodsockerfall, tappade all koncentration fick jätteont i huvudet och blev jättetrött.... jag hade inte tagit med mig ngt heller (eller jag glömde min vattenflaska hemma).. Inte bra... får se hur det gick svarade inte på tre av frågorna (typ de frågorna som gav mest poäng, självklart=( ...menmen)... som sagt efter det gick det utför..!
Min huvudvärk har inte gått över sen dess å det var kl 8 imorse =// migrän AB! men men nu har jag gjort mitt fram tills att resultaten kommer... 
så jag har två olika framtider att "se fram emot":

1. Jag har två omtentor nästa vecka och en av dem (fysiken som är viktigast) ligger på samma dag som min bror tar examen efter 4 år på högskola...

2 Jag klarar båda tentorna och dör av lycka... (men det får ju inte hända för vem ska då ta hand om L på Kreta?)



Jaja... för tillfället ska jag bara skita i allt och gräva ner mig och min huvudvärk! Ska bara jobba klart först!

p.s. 11 dagar kvar! =D

POK/
L

12 dagar

Fy L, du kommer vara mycket brunare än mig ju! Jag sitter ju bara inne o pluggar/jobbar..Igår var det världens finaste sommarväder och då satt jag instängd i en skrubb o svarade på telefonsamtal från dumma djurägare och jag hade inte ens ett fönster i närheten, för att de håller på och bygger om... Och idag är det också fint - men då sitter jag inne o pluggar! Fast jag blev precis klar med labrapporterna och nu har jag 2-3 dagar på mig att plugga till provet + göra två extra kapitel! Sedan är det klaaaaaaart!

Och L, jag tror visst att du klarade det! Så det så!

Tror jag ska smita ut lite nu iaf.. Någon timme innan jag börjar..

POK
/L

Sommaren är på väääg!

Hej!
Jag har varit dålig på att skriva här nu, usch. men det beror på all jvla fysik! Vill bara bränna mina böcker!´
Men men ... hade tentan idag... vilket kändes sådär med tanke på att jag är lat och innan tentan hade jag bara ägnat 1 dygn på att räkna (150 s med tal)... och en tenta är ju i princip bara tal... Uääh men iaf, jag skrev den och hoppas innerligt att jag blir godkänd, om inte så får ja ta mina superkrafter och satsa stenhårt på omtentan som jag isf MÅSTE klara (om jag inte gör det får jag inte garantiplatsen till i höst)...
Men men slutpratat om allt tråkigt.! Jag är pigg i bollen i kroppen men mitt huvud har dött efter all fysik, solen skiner och hunden vill ut.. såååå... Nu ska jag unna mig ngra timmar med hunden på våran bastuflotte...  jag ska bli bruuuuunare än nu, kanske tar ett dopp också om det inte är för kallt?!

Juste på 5 dagar har dramatiska förändringar skett i mitt å Ls blivande hus...
Min far, Ls far, min bror å D har hjälpt till å bygga om köket! Vi har bytt ytterdörr (karmar å allt) tagit bort panel, rivit ut halva golvet, rivit ut halva taket, rivit en vägg, och sen har vi faktiskt gjort iordning också, vi har gjort ett skafferi som är lagom stort för två, lagt nytt golv, fixat panelen, satt upp taket, vi har handlat MASSOR med saker till köket, nya skåp å lådor å ett vinställ, bänkskiva, diskho å massor! (det hade ju supererbjudande på IKEA om att handla för 10 000 och få 1000 tillbaka, ett sånt erbjudande kan man ju bara inte missa?!) Men men det blir jättefint och jag tror vi kommer att trivas här!


Saknar L som jag bara har velat kraama i flera dagar nu!

Om 13 dagar åker vi =D längtar bort som attans nu! men först ska man se till att fysiken blir klar och... jag har Matte E tenta på onsda (i övermorgon) så jag måste i vilket fall plugga ikväll... Men som sagt nu ska jag unna mig ngra timmars lapande av sol och kanske ta ett dopp vid bryggan!

POK/
L

Det var sol, jag lovar!

TVÅ FJUTTIGA VECKOR KVAR TILL KRETA!!! WOHOW!!!

Usch usch igen för dessa laborationer, nu har jag fått nog. L sitter i uppsala och känner samma sak som mig kan jag lova. Förreste så har jag ett hemskt schema denna vecka:
Mån - telefonist, Tis - kväll reception, Ons - kväll pol, Tors - Akut, Fre - Kväll pol
Plus fysikprovet på fredag morgon. usch och fy.

Åååh, kom hem tre i natt så jag är seg också.. Vi tittade på två filmer och fastnade sedan på en film på sexan och poff så var klockan tre och solen höll på att gå upp?!?  Fick skjuts hem iaf, så min kära cykel är kvar där så jag måste hämta den någon dag... Vaknade klockan tio av ett sms från L där hon klagade över fysiken. Det var sool då så jag lade mig på verandan med pluggböckerna för att sola samtidigt som jag pluggade, men  tio minuter senare var himelen täckt av moln!?! Illa.. Så det var bara att gå in igen. Snart ska vi åka till Rob och hämta mina saker.. usch kommer vara jobbigt.. Men det måste ju göras..

Men två veckor kvar till Kreta, not to forget!

POK
/L

Yes

Usch och fy på detta fysikhelvets liv som vi hamnat i! Efter studenten skulle man ju vara fri? Så sitter vi här nu och plågar oss med ännu mera formler och labrapporter... usch...

Men;



Lördag 30 Maj
Party "plugget är klart för denna gång"
LOL hälsar Er välkomna till årets fest som firar att vi inte ska plugga på hela sommaren. Sedan blri det plugg fem år framåt, men det ska vi förtränga med detta storslagna party!





Eller något sådant. Nu har jag gjort klart för denna dag. Imorgon ska jag hämta min saker hos Rob. Men nu ska jag till en kompis och titta på en film. Förmodligen kommer jag att somna tio min efter att filmen börjat. Ska försöka få fram cykeln ur förrådet också och troligtvis pumpa däcken och cykla iväääg...

Saknar L massoooor! En evighet sedan vi sågs <3

POK
/L


I dont know

Gårdagen var lite.. speciell..
På jobbet satt jag i telefon och det var ganska segt.. Hann plugga lite vilket var bra iaf. Sedan åkte jag och Lollo till ett Coop och köpte tacosingredienser och sedan åkte vi hem till Lollo. Gick bra att köra i stan förutom att jag missade en avfart och det finns ju ingenstans alls att vända i el city! Dåååligt! Så fick åka tillbaka lite och vända. Hela em hade Lollo lekt hjälte och försökt rädda livet på två friska marsvin som skulle avlivats hos oss och när vi kom hem hos Lollo hade Linda hittat ett hem åt marsvinen, enda kruxet var att någon var tvungen att åka och hämta dem.. och den  enda som hade bil + körkort var ju jag. Så jag fick åka tillbaka och hämta de där jvla marsvinen (som ifs var ganska söta...) och sedan åka tillbaka till jobbet och hämta dem..

Sedan kom Ebba och så åt vi tacos och drack Malibudrinkar. Mums! Lollo och jag gjorde oss iordning och så följde vi med Ebba till hennes kompisar i Bagis och drack lite mer... Sedan så skulle de gå å se några ska-band spela.. och det är inte riktigt min och Lollos grej + att vi var väääldigt trötta o sega så vi åkte hem och sov.. skööönt!

Nu skall jag laborera hela dagen lång.

POK
/L


Mohaha

Vaknade av detta sms idag:
"L, hur stoppar man maskinen som fjort att jag inte kunnat sova sen tidigt imorse? Han röjer nästan lika bra som oss ;) saknade att ha ditt öra i sängen! Pussi"

Japp nu befiner sig min pappa i uppsala och river köket åt mig och L så att vi kan bo där i höst! Hoppas det blir fint... Tjat, me jag vill också vara där, med L, D, Kalle, Lfar, Lmor och min far... Men jag får vara hemma! Snart ska jag och mamma åka och tröstshoppa lite... Jag ska slösa massor med pengar! Sedan ska jag sätta mig med litervis av kaffe och plugga järnet så att det blir klart någon gång.. Det var precis så här det var innan studenten - man ville bara blir klart med allting, men man blev typ aldrig det... Och så helt plötsligt hände det - vi tog studenten! Så jag tycker att det borde firas ordentligt när jag är klar med fysiken och L är klar med basåret. Right?

Imorgon blir det jobb och sedan AfterWork med Lollo! Jag ska alltså köra bil hem till Lollo som bor mitt i stan.. (eller inte mitt i men iaf) och sist jag kröde bil i stan var på min tredje körlektion och det gick inte bra alls.. haha.. blir spännande...


Om ni ser oss i en vit volvo imorrn i stan - ta skydd!!

POK
/L
 

Mums...

L och L började småle och blev lite generade när de såg den här filmen på youtube.. mums...

KLICKA HÄR

I do not like this day

Det blev plan 1078; stanna hemma och plugga. Dö.

Idag på jobbet kom det in världens finaste schäfer... Han mådde jättedåligt, så jag fick ta hand om honom; röntga, ge dropp, ta blodprov osv.. Tog nog hur många blodprov som helst - på något sätt så hann alla EDTA-rör bli fel, i den första kom det för mycket i för att blodet helt plötsligt började forsa, i det andra hann det koagulera på vägen till labbet (kanske på en halv minut?) fastän jag vickade på det. Och sedan skulle jag ta ett till prov och det koagulerade också på vägen till labbet två ggr! Hur faaan? Till sist fick jag ta hjälp av Tina som tog blodprovet medans jag höll i schäfern, som var så dålig att han knappt orkade sitta upp, och så fick Tina springa med blodprovet till labbet på en gång... haha...

Men jag blev helt kär i honom - han var stooor och om han velat så hade han kunnat släpat mig efter sig när jag rastade honom.. och jag sprang ju och tog tusen blodprov på honom men han bara låg där så snällt och sade ingenting.. och så slutade det med att vi efter alla prover kunde konstatera att han var så dålig att det bästa var att ta bort honom.. ='(  Heeemskt! 

Sedan fortsatte eftermiddagen lika hemskt pga lite saker som hände..  Har precis tittat på film med mor och far och proppat i mig massa onyttigt och lilla Lisa är i Uppsala.. UTAN MIG! Jag vill ocksååå... ´


POK
/L

What to do?

Haha! Flummade runt med L i telefonen i bilen på vägen hem och hon sade att jag skulle skynda mig hem och läsa bloggen.. Och det är allt lockande, såklart jag vill åka till uppsala, men usch, allt plugg då? Fast.. Kan ju iofs plugga hela helgen... (Förutom på fredag, för då ska jag ha Afterwork med Lollo) Snark... Men... GAAAH JAG VILL JUU!!!


Plan 1:
Jag kan ju bli sjuk till imorrn så hinner jag plugga på dagen och åka till Uppsala sedan? Fast jag får sådana skuldkänslor när jag gör sådant..

Plan 2:
Jag kan åka hem tidigt på torsdagen och plugga hela kvällen? Och på lördagen och söndagen...

Plan 3:
Jag struntar i Fysiken helt och hinner inte klart med kursen alls...


Usch. Ska sitta och fundera lite på detta.

POK
/L

L jag vet att du vill!

Jag försov mig idag igen... jag förstår inte hur man kan vara så trött på morgonen?
Jag vaknade av att telefonen ringde, jag gick upp och var på bra humör.. jag gick ner för att äta frukost och kollar först då på klockan... 07.27... WHAAAT? jag hade 5 alarm med 3 minuters mellanrum, efter man stoppat ett alarm tar det 10 min innan det ringer igen... jag hade gjort det med 5 alarm i 40 min!! Inte okej, så på 20 minuter hann jag äta en tallrik yoghurt och göra mig klar för att åka... snaaaaark!
Jag kommer till skolan för att gå på en matte föreläsning men vi är tydligen klara med hela kursen så det var "bara" repetition, vilket iofs var bra men iaf!
Jag åkte hem vid 11 och åt lunch med min kära bror som är hemma från kalmar nu =) det var mysigt!
Jag har jobbat med Sara nu på eftermiddan å känner mig än så länge ganska pigg, jag ska åka till K-vägen och jobba nu också men det känns bra! När jag kommer hem sen ska jag sätta mig och plugga järnet för nu är jag taggad för att åka till Kreta, om jag inte klarar Fysiken får jag ju inte min garantiplats vilket vore en skandal! så plugga plugga!!!!

Imorgon blir det skola och sen ska jag ut till marielund.. ska bli skönt att komma lite hemmifrån !
Min kära far och Ls pappa ska vara där från torsda tror jag, de ska riva ut köket så att L och jag får ett ************stjärnigt kök! vi kan ju inte leva med annat än det bästa eller med det/de bästa!
D kommer också komma till marielund imorgon och jag hoppas att L också gör det, hon var lite tveksam tidigare idag eftersom vi har så mycket att plugga på nu =/ men jag tänkte att jag kunde locka lite på henne så jag gör ett försök:

L!!! Jag var på "apoteket röda näsan" idag å köpte två flaskor Lambrusco och en Malibu..... MUMMA... du kan ju inte låta mig dricka upp allt det själv i bastun? ;)



vårat eget pictionary


 

Förfesten måste ju börja snart?! Bara 19 dagar kvar nu!

POK/
L


Godmorgon!

Mitt dagsschema nu:
06.00 Upp och hoppa
07.00 Åka till jobbet, sitta i köer...
08.00 Jobba
17.00 Åka hem, sitta i köer..
17.45 Middag
18.15 Plugga
21.00 Sluta plugga
22.00 Däcka i sängen

Vårat schema på Kreta:
10.00 Vakna, Äta frukost, Göra sig i ordning
11.00 Stranden!
14.00 Äta lunch, om man orkar...
15.00 Stranden!
17.00 Bege sig till hotellet
18.00 Flumma runt på hotellet, duscha, göra sig vackrare...
20.00 Middag på restaurang, några glas vin...
22.00 PARTYYY
05.00 Däcka i sängen

Inte konstigt att man längtar?!?!?!


Död

Usch vilken hemsk dag! Natten också - jag tycker inte om att sova ensam... Sovsällskap sökes!

Dagen idag; Trött, stressad, trött, ledsen, trött, död. Var ganska duktigt på jobbet iaf, lite smått förvirrad och blandade ihop alla katter och djurägare i huvudet... Tur att det bara är 20 dagar kvar till Kreta, så att min hjärna får vila sig lite från allt.. Ser inte alls fram emot sommaren heller då alla har semester typ samtidigt och det kommer massor av nya sommarvikarier som inte kan någonting... baaaajs...
Nu ska jag unna stackars mig en kopp varm Oboy och mjuka mackor och somna till teven i vardagsrummet.
Spännande va?


POK
/L

Kreta närmar sig!

Hej !
Min dag har varit allt från händelserik!
4 h matte föreläsningar är inte direkt ngt att hänga i granen!
Jag har inte gjort annat  än varit i skolan fikat med mor å far (kaffe å glass) !
Man får vara glad över att det är kortvecka denna vecka! månda till onsda, det är skönt!

Men dagens höjdpunkt har jag iaf lyckats med...
Jag har hämtat ut mitt nya PASS !
Det spelar ingen roll att man ser ut som en fånge å att namnteckningen ser ut som en femårings, det gör det väl på alla pass, eller?!
Nu kan vi åka till Kreta idag om vi skulle vilja (eller ha tid)! =D
Hoppas tiden kan snabbspola sig! (och att man lär sig allt till fysik och matte tentan när man sover)!!!!



L jag vill åka NUUUUU!!!!!!

POK/
L

Jag vill vara friiii

ÅÅåååh jag har så himmelens trött på detta pluggande!!! Varje dag går man runt med "måstet", aldrig försvinner det.. Men som sagt, snart är det slut för denna stund. Om 1,5 veckor skriver jag slutprovet och sedan är jag fri resten av sommaren. Tänk att bara ha jobbet att tänka på och att jag kan utnyttja min värdefulla ungdomliga tid till att ha kul på eller iaf göra vad jag vill? Om jag vill gå ut och springa så hinner jag faktiskt med det, om jag vill lata mig och titta på tv så får jag faktiskt det, om jag vill träffa vänner så gör jag det...

Det är väl inte så mkt begärt?

Ska nog hoppa in i duschen nu så att jag blir pigg och kan plugga sedan. Måste måste.

POK
/L


Livet är en fest, eller?

This wekeend has been awesome !!!


I fredags kom Sim till L, där L och L redan befann sig, och fikade. Vi tröståt massor av glass och pratade om allt komplicerat i livet, inte minst killar. Haha. Sedan drog vi till D. Väl framme fick vi slänga ut våra väskor och så åkte vi igen, i D´s gröna Thunderbird, jättepinsamt att åka runt i den i lilla Strängnäs. Vi köpte upp hela Willys, halva ÖB och träffade moderater på ICA.

Väl hemma hos D igen blev det grillgrill och supsup i solen... J1 var där också såklart. Vi åt maaasssoooor av mat, drack ett, två tre, X antal glas vin... Sedan kom J2 och vi drack lite till, en studsmatta kom upp mitt i natten, och sedan kom T och Doppen. Sedan spårade det ut lite, tror vi. Det blev en eldsvåda, armbrytning, slagsmål och en trång natt i ett vardagsrum, mysigt

Dagen efter var... seg. Eller iaf för L. Vi badade, solade, spelade badminton, kastade frisbee, lekte med de fem hundarna, åt pizza, städade och sedan var det dags för L och L att åka hem. L var fortfarande bakis då och var på väg att spy i bilen på vägen hem, men klarade sig. L hade lovat att gå på Lindas 20årsfest ju så det var bara att börja göra sig klar för fest igen när vi kom hem till L... Tack älskade L för att du följde med <3

När vi kom hem skulle vi duscha... men... L´s dumma korkade föärldrar hade stängt av varmvattnet när de åkte till landet. "Vi trodde ni inte skulle komma hem". Så vi fick duscha i 25gradigt vatten...! Men vi vaknade till liv lite då iaf...
På väg till festen hade vi ingen present och ingen sprit. "Vi stannar på vägen och köper det". Problemet var att klockan var halv tio och alla affärer var stängda. Vi fixade present iaf men ingen sprit. Dom bjöd på bål och malibudrink som tur var. Dock var vi trötta och festen var lite seg så vi åkte hem tidigt...




Ingen festar lika bra som oss! OST!




På vägen hem fick vi vänta 40 minuter på vår jvla buss. Vi höll på att somna på Liljeholmen.

Nu skall vi äta glass och dricka kaffe och sedan ska vi plugga på varsina håll. Det är bäst så, annars blir det som sagt inte så mycket pluggande..

POK
/LOL

WEKEEND

Finally är jag ledig! Känns som att jag har jobbat i tio år och äntligen får min ledighet! Sov hos L i natt och hon gick upp sex och åkte till skolan men jag låg kvar med katten i sängen och sooov! Jätteskööönt! Sedan åt jag frukost med L´s broder och så har jag gjort ett till kapitel i Fysikboken , nästan, om relativitet.. Helt stört, jag förstår inte att jag kan fatta det som dem skriver, det är inte logiskt någonstans..

Snart kommer L hem, sedan kommer kanske Sim förbi på fika och sedan ska vi som sagt på grillfest hos D! Såå allt borde vara prima skinka.. Men icke. Sitter här och är arg, eller besviken, eller något. Är det verkligen okej att vara "kompis"/småflirta med ens kompis ex? (Eller omvänt - med ens ex kompis?) Jag hoppas alla håller med om att svaret är nej.. Det känns så himla fel att dem håller på.. med vad dem nu håller på med. Vad vet jag?

Här hos L går radion dygnet runt och jag har hört nyheterna typ tusen gånger så jag kan allting utantill nu. 17 cyklar har blivit påkopplade GPS och kamera så att några gubbar kan analysera detta senare, det är stopp i tågtrafiken efter Flemingsberg pga en olycka, det blir sol men endast 11-13 grader varmt idag...

En dusch, gör klart plugget och en L är vad som fattas nu. Och några glas vin.

POK
/L

Snopp eller Penis?

... det är frågan... båda låter otroligt fult!
Penis = litet
Snopp = minimalt
Man kan även namnge den. till tex oskar douglas eller prins charles. Det är upp till var och en!
Själv föredrar vi KUK! det låter mycket saftigare och större!

Nu har vi slickat i oss lite glass, strutar ofc. Vi drack stans bästa kaffe med vitt skum på !



vi är lediga, ensamna har 3 lambrusco i kylen... Kan det bli bättre?

POK/
LOL


GLASS i stora LASS!

Jag skulle inte ha varit så glad igårkväll, det straffade sig idag på morgonen... jag hade ställt 5 alarm med 3 minuters mellanrum, tror ni att jag vaknar? Nej... självklart inte, jag är inte ens medveten om att jag stängde av dom! =O
Min kära fader kommer plötsligt in i rummet och undrar om jag inte skulle till skolan... Jag tänker att gud vad skönt med ett bra uppvaknande... min glädje varade inte så länge, jag kollade på klockan och såg att den var 06.25 :O PANIK jag sprang upp ur sängen ner till duschen upp klä på mig ner dricka juice upp göra mig klar ner ut till bilen!
Jag satt i bilen 06.52!
Borde jag inte fått ett pris för det?!? en tjej som hínner vakna duscha göra sig klar (smörja in sig, sminka, fixa håret, borsta tänderna mm.) på mindre än 30 min!!
När jag sedan kom till skolan var jag pigg och glad, ibland är det bra att stressa lite! Under min 2timmars lektion gick läraren igenom 5 tal... Sen sa han: "ja det var det.... resten borde ni kunna räkna själva.. har ni ngra frågor?" två frågor kom han svarade å sen kunde vi gå hem... kändes som om jag åkt dit helt i onödan!

På eftermiddan har jag bara myst in mig, köpt tre lambrusco till grillkvällen imorgon, handlat lite frukt och juice, kollat på en sommarklänning som jag ska köpa nu tror jag =) Och sen har jag borstat hunden som inte borde ha mer hår kvar på kroppen tycker jag.. Och det bästa av allt, glassbilen kom =D tre paket med glass till mig! bland annat denna goda laktrisglass... mumma!

Väntar nu bara på att L ska komma så jag ska nog åka å köpa klänningen om den sitter bra =)
Plugga får jag göra när solen gått ner....

POK/
L

Put your hands up for MIG!

Trallalalalaaaaa!
Hej alla käääära läsare... trots tiden på dygnet så känner jag mig jättepigg och GLAD :D hur kommer detta sig?
Jag har gått i en timme med hunden, en äkta powerwalk med inslag av "bergsklättring", kan det bli bättre?! Hur mysigt som helst.. även om jag nu har träningsvärk i min rumpa OCH i den högra skuldran pga att hunden hade damp.. HELA promenaden! hon hade varit inne sen lunchen och var överlycklig att få mer sällskap än katten! alltid kul att ngn blir glad över att se en!

Nu ska jag gå å göra mig vacker inför min skönhetssömn!

25 dagar kvar plus att L kommer till mig imorgon, detta är ännu ett plus för dagen!

POK/
L

Trallala

Idag har alla katter rivit mig på mina fina små armar! Jag har rivsår på handleder, händer och fingrar. Grrr.

Det var en hektisk dag idag, hade massor att göra och som sagt, katterna ville inte sammarbeta med mig alls. Haha. Det blri inte bättre av att veterinären typ blir sur på en när man frågar saker - jaaa jag glömmer faktiskt bort saker ibland, speciellt när jag är stressad. Vissa veterinärer har faktiskt noll respekt för oss djursjukvårdare - de bara beordrar oss att göra massor av saker på så kort tid och att vi ska hålla koll på allt. Sedan kan de själva helt oförskämt försvinna korta stunder, befinna sig på andra sidan sjukhuset och skriva journaler alternativt fika, eller gå på lunch fastän man själv inte får det för att ett akutfall kommer in närsomhelst. Glammigt att vara djursjukvårdare? -NEJ!

Jag har ett litet avsky till djurägare som behandlar sina djur som bebisar. En katt som jag skulle ta blodprov på idag, och som inte ville sitta still, kramade djurägaren så mycket att jag nästan stack henne i huvudet + att hennes hår hängde ner över kattens ben, samtidigt som hon sade "ooo, stackars lilla kissen, staaackaaaars diiiig!". Eller djurägare som bara skrattar när ens djur inte gör som det ska, som när jag skulle röntga en labbe idag. Labben var sprallig och glad och ville inte ligga still och vi fick inte ge lugnande av flera anledningar. Så när vi skulle lägga honom på sidan och hunden stretade emot bara garvade djurägaren åt hunden. Vad gör hunden då? Jo, hunden blir ännu spralligare och ännu svårare att hålla. Suck.

Jag tror jag höll på att bryta ihop lite idag. Som tur är så är mitt "endastpluggochjobb"-liv slut imorgon! Wohow! En helg att vila min stackars hjärna och kropp lite. Men nu blir det sallad, plugg och Greys Anatomy, sedan däckar jag väl i sängen.

POK
/L


PS. 25 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!

Onsdag

Gooodmorgon! Idag var jag uppe med tuppen, eller okej då, jag gick "bara" upp klockan sex men det var länge sen som jag gjorde det så min kropp vill gärna tillbaka till min sköna säng... Men icke, idag skall jag jobba. Igen. När tar det slut egentligen?

Jag kan iaf glädja mig åt att imorgon är det Torsdag och jag ska få träffa L! Men före det blir det dock jobbigt.. Vill bara berätta om min underbara träningsvärk som jag har också, i benen, armarna, bröstet och i magen. Haha. Efter en morgons träning? L, det är illa detta, vi måste börja träna ordentligt!

POK
/L

Yes

Japp, jag ÄR stolt! För jag har vaccinerat Babbens supersöta labradorer idag! Dock var inte Babben där utan en ganska virrig assistant som inte hade koll på så mycket om hundarna... Men dem var verkligen jättefina!

Var en bra kväll att jobba på idag! Ganska lugn, dock har en diarré-lukt fastnat i näsan på mig.. Usch.. Jag har även bråkat massor med en ilsken katt idag, har fina rivmärken på undersidan av armen, vid blodkärlen ni vet, så katten försökte typ mörda mig?!?

Ååååh L! Jag vill ha torsdagkväll nu! Längtar sååå!

Sedan vill jag påpeka att killar är konstiga. Antingen så är dem tröga, eller lata, eller för fåfänga, eller för töntiga... Herrejösses.

Nu. Trött. Sova.

POK
/L


Trippelbokning...

Ja.. innan jag började jobba idag skrev jag ett inlägg om migsjälv i ett nötskal men tydligen är inte själv...
Min arbetsgivare, Johan, har alltid massor med saker att göra, inte nog med att han är rektor på skolan, han renoverar hemma och på sitt land å sen har han ju tre barn att ta hand om också (och en fru)....
Skolans lokaler brukar iaf vara uthyrda vissa kvällar och helger... Just idag (eller på alla tisdagar rättare sagt) har en Oceanseglarklubb (eller liknande) möten/föreläsningar, det vet han så han hade lovat en annan lärare på skolan att få en av klassrummen till ett möte med hans bostadsrättsförening. Ok tänkte jag och Sara, det är lugnt... men sen när sara börjar ställa iordning alla stolar och bord i ett av klassrummen säger läraren att de inte ska vara i den salen... Sara går tillbaka och kollar mailet Johan skickade om uthyrningen... Det stod att de skulle vara där, men att föreningen hade ett ord till i namnet jämfört med lärarens bostadsförening...
Det visar sig att Johan hade sagt att det var ok till läraren att ha möte och att det senare hade ringt från en annan bostadsförening och frågat om de kunde vara där, han trodde det var samma och det blev en trippelbokning på lokalen i skolan..... KUL haha! vi fick stå i två timmar och peka vart folk skulle gå, alla visste inte heller vilken av föreningarna som de var med i (eftersom namnen var så lika) så vi fick visa dem till ena salen, fråga om de kände igen ngn, om inte så var det den andra föreningen.. HAhah lite komiskt men det tog två timmar extra eftersom vi inte kunde jobba när det var männinskor i korridorerna! Och sen tycker jag synd om Sara för hon var tvungen att stanna tills 10 för att ena föreningen inte har tillgång till nycklar, larm mm... så stackars henne, vi hade ju jobbat klart vid 8 typ =P

Nu står min kära fader vid grillen MUMMA! Ska bli sååå gott, jag har typ fått grill-nojja på sista tiden, ätit grillat 3 gånger på 5 dagar efter idag å sen ska vi ju grilla hos D på freda också (som sagt) =))




L skickade sms till mig när jag var på jobbet... hon lät jättestolt, gissa varför?!!! Hon har vaccinerat babbens hund =O=O HHAHA GO GIRL, du kanske blir ngt stort en dag! ;)

26 dagar kvar!

POK/
L

Jobb!

Mitt liv i ett nötskal:
Skola skola jobb jobb L L D D pluggpluggpluggplugg vänner partiiii

Hum... jag sitter på jobbet nu ska börja snart, kanske.... eller jag måste så att jag kommer hem, jag MÅSTE nämligen plugga... oväntat? kul... NOT!!!!
Jag upptäckte idag efter 4 timmars föreläsning i matte E... luddig hjärna och helt slut... att.. jag ligger ungefär 100 sidor efter med att räkna plus att tentan är om 2 veckor.. !
Panik!


Men men nu ska vi bara njuta av liven och se vad man har framför sig...
Jag kan tex se fram emot att L kommer till mig på torsdakväll =) så jag får ngn att dela natten med ;P
Sen på freda har jag bara en lektion (som jag iofs måste gå på) och efter den ska jag å L vara nyttiga och träna lite och kanske t.o.m. till systemet? På fredakväll har D grillkväll (MYS!)...

Sen vet jag inte mer än att jag kommer ha panik nästa vecka eftersom tentorna närmar sig med STORMSTEG!
Haha vad bra att jag inte klagar så mycket vettja...

Nej nu har jag bråttom för nu börjar Sara jobba utan mig!


POK/
L


R.I.P Chip

Usch. Idag är dagen då min underbara gamla stallkompis T säger hejdå till sin häst, Chip. Den ponnyn har verkligen följt mig i mitt liv; först stod han på ridskolan när jag var liten och jag vann en skötartävling med honom, fastän hade hade diarre den dagen, och jag har även tävlat honom i dressyr, utan vetskapen om att han tycker om att hoppa ut ur dressyrbanan och försvinna, och även trillat av honom på en hopptävling. Sedan köpte Anna honom av ridskolan och hur många gånger har vi inte rejsat på ängarna tillsammans, och sedan blev hans T för en krona när han skulle pensioneras. Och T har verkligen fått honom till en mycket snygg ponny!

Jag vet precis hur hon känner idag. Den 11 februari 2008 så togs min älskade Impulss bort. Jag hade då ägt honom i två underbara år, men det blev konstaterat att han hade pålagringar på flertalet ryggkotor, så för att han inte skulle behöva gå runt och ha ont tog vi bort honom. Det är hemskt och ett år senare gråter jag lika mycket när jag tänker på honom.. Så jag vet hur det är T, tiden kanske läker såren men ärren finns alltid kvar...




Jag och Impulss Januari -08


Min underbara mamma ställde upp att vara med idag när det skedde. Hon är så stark, att hon kan! Hon älskade Impulss lika mycket som mig och jag tror hon tänker lika mycket på honom just nu som jag. Och på T, hon är så himla glädjesprudlande och söt, hon förtjänar inte att må såhär.

Älskade Puls, ta hand om Chip där uppe på de evigt gröna ängarna nu!

POK
/L

Måndag, eller?

Mitt nya liv gick.. sisådär. Visst jag gick upp i morse och sprang som en galning (Kondisen är verkligen på minus) och fånade mig framför en av mammas träningsvideos, men på jobbet var det sedan sköterskemöte med massa god glass och så fick jag BENGAN också (Betydde något i stil med Bäst engagemang osv.. på jobbet) som bestod av en godispåse... Och sådant kan man ju inte bara hoppa över att äta?!

Idag hade jag och Claudia en mini-repris av fredagen. Fast det var inte lika hemskt idag, inga minnesluckor denna gång.


Jag tycker dock att det har blivit alldeles för mycket plugg och jobb och seriositet i denna blogg nu, eller vad säger du L? Dags för lite party? JAJAMENSAN! Så på fredag är det planerat för grillkväll hos D, som jag aldrig har varit hos, och på lördag ska iaf jag på Lindas party och jag ska försöka lura L att hänga med. Annars får jag och Lollo dricka malibu-drinkar ensamma! Mohaha!

Party-Lollo och jag på min 18årsfest!




Trött som en gammal hund nu... I need my beautisleep..


POK
/L

Den som förlorar vinner en annan!

Som rubriken säger... L dissade mig precis för att plugga (och sedan jobba iofs).....
Jag loggade in på msn och vem kommer in då om inte Malin!
Hon ska plugga inför teorin på körkortet så vi ska ha plugg-dag idag, här eller där!
Kan inte bli bättre, förrutom att det inte brukar bli så mkt pluggande när två blonda tjejer ska "PLUGGA"..



Eller L vad säger du L?!??

POK/
L

Telefonsamtal



L:
Alltså Majja är så himla bitchig!
Jag: Jaa, sådan matte sådan hund..
L: Haha, jaa! Eller nää...


Nytt Liv!

Ajaj! Nu är det allvar... det nya livet måste börja L!

Bullar får endast slinka ner ngn gång, eller då och då... vi får träna mer helt enkelt! Ett nytt liv ska påbörjas !
Dethär fixar vi !
Men nu ska jag plugga, träna får jag göra senare!



Hey hoe lets go!
POK/
L


SMS-bomb!

Hello!
Igår var jag fortfarande hos D.. vi var ute med hundarna och fikade med hans mor, jättemysigt! Efter ngra timmar går jag på promenad med ngra av hundarna, när ja kommer tillbaka säger D till mig att mina föräldrar har ringt och att deras plan går från england om 15 min! Jag fick springa in och ringa, min moder svarar: "Hej vi ska precis få in ngt att äta, vi sitter på en restaurang!" DAAHH! Men iaf mina föräldrar köpte en parfym (DKNY summer) till mig som luktar jättegott och mamma hade även köpt 3 mascaror till mig, HALLÅ det har jag inte bett om... Mina är inte slut än så nu har jag 4 oöppnade mascaror hemma!
Jaja, jag hade iaf fått ett sms från lilla L.. det var skickat 11.30 nu var klockan närmare 19.00 och jag skulle hämta mor å far på arlanda 21.30 så jag gick in i duschen.. utan att svara :P
Senare på kvällen, jag hade precis kommit hem får jag ett HATSMS,av L! Hon tyckte inte om att jag inte svarade! men då svarade jag =D

Idag är jag ledig från skolan btw.. Ska plugga massor med fysik och om jag hinner Matte också... ligger efter i allt känns det som =// Håll tummarna för att det är en riktig plugg-dag idag!



27 dagar kvaaaar, det närmar sig ! !

POK/
L

Bästa

Jag kan inte se L just nu...
 

Böter och röntgenproffs

Tjoho alla tiotusentals läsare!

På jobbet idag hade vi en inbokad patient som var där i kanske 20 minuter. Vi jobbar i 6 timmar. Så den mesta tiden satt vi ner på våra söta djursjukvårdar och veterinärrumpor och glodde, kollade runt sjuttioåttagånger på facebook och vek lite tvätt. Jättespännande!
Men som tur var kom det två akutpatienter efter tolv, varav den ena tog jag. Det var en schäfer som kräkts och haft diarré i några dagar som jag fick ta blodprov och röntgenbilder på. Jag fick känna mig som ett riktigt proffs - blodprovet gick smidigt enkelt och bilderna blev superb! Fick beröm av Miriam veterinären. Se upp, snart är jag proffs på att röntga!

Sedan pluggade jag. (Nähä?) Nu skall jag sno teven från pappa och titta på Gossip Girl och The City. Haha, tööönt.

Förresten! I fredags fick jag min första p-bot! Jag kom till p-huset 10.30 och råkade ställa klockan på 11.30... 10.50 var p-lisorna där så¨när jag kom tillbaka hade jag fått en fin gul lapp. Jaja, bara att betala in... Irriterande.

POK
/L

Kreta, 28 dagar kvar.

"Idag har mitt nya liv startat."
Sedan  jag flyttade hem har det blivit alldeles för mycket tröstätande, kvällsmackor och ingen  motion alls - men nu känner jag att det är dags att ändra på detta. Ingen bulle till latten längre L! (eller kanske någon slinker ner.,.) Men med endast FYRA VECKOR KVAR TILL KRETA så har jag bråttom att få fram beach-09 kroppen. Men bättre sent än aldrig?

Åååh L, jag längtar till kreta nuuu! Jag är trött på att jobba,plugga,sova - jag vill bort från allt.. Bara sola hela dagarna, göra sig fin på kvällarna och äta god middag och festa på nätterna.. Perfekt! Tredje årt vi åker utomlands tillsammans och det blir ju bäst vaaaarje år! Right?



POK
/L

Snabbt och enkelt!

Ville bara säga att jag saknar dig L...
Hoppas pluggandet går bra!



Love you babe <3

POK/
L


Här ska pluggas

Helgens planering:
09.30-16.30 Jobb
16.30-läggdags: Plugg

Varför?
Därför att jag har roat mig med någonting varenda helg och jag måste bli klar med fysiken snabbt som satan. Och  så att jag kan roa mig som faan nästa helg! Nu är jag taggad, nästa helg blir det massa party, om jag pluggar järnet ikväll och imorrn och hela veckan. Lite middag på detta och sedan blir fysik-boken min kompis denna helg.

Är jag mobbad?

POK
/L


Landet men 29 dagar kvar, snart smäller det!!

Jag har in te haft möjlighet att skriva ngt på kanske två dagar =( fy på mig!
Jag har haft fullt paket hela dagarna... eller inte helt fullt kanske men jag har inte haft ngn dator!
Nu är jag iaf på landet hod D och jag har med mig både hund å katt... Ett riktigt äventyr må jag säga! D har 5 hundar  (stora som små, från chihuahua till schäfer (de har sålt sin grand danois)) som min hund å katt aldrig träffat förut.. Majja blev direkt kompis med deras schäferhane Eddie sen var det så sent igår när vi kom hit så vi bestämde oss för att vänta med att hon skulle få träffa de andra... Så idag har jag varit på en morgonpromenad med Ds mamma å deras schäfer-tik, Laisa.. det gick bra efter att vi kommit bort från tomten.. Majja är ju 6 år å Laisa är bara 2 å mycket spralligare vilket majja tyckte var lite jobbigt så hon morrade och sa till ngn gång men sen gick det bra =)
Igår gjorde D en jättegod middag! Wok med lax och fetaost ngt, vet inte vad han gjorde men gott blev det !
Hoppas vädret blir bättre än vad det är nu, man blir så trött på dethär!

Igår var jag duktig och gjorde ett helt kapitel i Fysiken (både läste i boken och repeterade från föreläsningarna)! Idag har jag redan hunnit repetera från föreläsningen på kapitlet efter så jag hoppas att jag kommer att läsa också! Vill ju inte komma mer efter nu när det bara är 2 veckor kvar innan tentan!

Saknar L men måste påminna henne om att det faktiskt bara är 29 dagar kvar! =D=D

Nu tittar solen fram så ska se om jag kan ta ut majja en sväääng!

POK/
L

Heeeelt slut...

Igår var den mest stressigaste kvällen jag någonsin haft på djursjukhuset. Fyfan! Jag satt i receptionen och det var aldrig tomt där, utan ringlade alltid en liten kö framför mig med korkade djurägare... Några akutfall, några tidsbokade patienter, några hemgångar, några drop in vaccinationer, massor av blodprov och en svimmande djurägare kan sammanfatta kvällen.

Blev väldigt irriterad på en kille som skulle hämta sin katt som varit inne på operation under dagen. Sköterskan Claudia som jag jobbar med är jätte-upptagen så det sitter redan två hemgångar på kö att få sina katter utlämnade, samtidigt med alla patienter, och den där kön fortfarande ringlar sig lång bakom receptionen. Så jag meddelar snällt att det kan ta lite tid, och att det kan få sitte ner i väntrummet så länge, finns gratis kaffe osv... Så säger han "Neeej, jag ska på bio om tio minuter, jag har inte tid att vänta." Irriterad och stressad som jag var så säger jag som det är, att det är folk som kommit före honom som ska få sina katter först och att jag måste ta hand om kön bakom honom. "Jaha, men då lämnar jag katten här då" säger han... Vad ska jag göra då? Usch! Jag tror jag snäste på honom att vänta, ursäktade mig till nästa i kön att jag strax skulle komma, sprang bak och hämtade katten (som såklart inte gick in i sin bur frivilligt) och lämnade ut katten. Han blev glad, men jag blev sur.

Som tur var så hann jag slå några ord med Claudia där bakom, och hon var lika stressad som jag. Vi kom överens om att vi fick be drop-in vaccinationerna att gå hem, eller mer informera om att det kunde bli mer än en timmes väntetid, så de gick hem och när jag lämnat hem alla hemgångar så blev det lugnt igen. Men fy fan vilken kväll!

Är heeelt slut idag + att jag fortfarande har ont i ryggen + att jag inte hunnit plugga + att det regnar + att jag saknar L...

Nu ska jag åka och jobba igen.

POK
/L

ajajajaj

Välkommen till a shot of party with L! Japp, L har svikit mig och lämnat mig här ensam. (Rättare sagt, hon är hos sin lilla pojkvän och har inte tid för något annat då. Ännu mer rättare sagt är att de inte setts på fem veckor. Men iaf!) Så här är jag helt ensammen. Men det är mycket roligare med a double shot of party än a single shot of party. Saknar L!

Eftersom jag var så duktig igår så ska jag unna mig en shoppingtur idag. Behöver massor av saker - som alltid. Men lite ska jag spara tills den dag då jag och L ska shoppa saker till Kreta! Shorts, bikini, solglasögon, linnen, smink..... Jag längtar så himla mycket just nu, vill bara bli klar med det här fysikhlvetet och enjoya livet med L! Wiiiie...

Har förresten ont i ryggen idag efter allt bärande igår! Min nacke är kajko från början men jag har även ont i svanken nu också.. ajaj. Zon på den.

POK
/L

Stress, Flytt, Plugg, Resa

Det blev en bra dag!

Jobbet idag har gått ut på att flytta saker från en plats till en annan. Vi håller på att bygga om djursjukhuset (jaa, det springer runta massa roliga bygg-gubbar och snygga bygg-praktikanter där!) och nu har de kommit till den delen som vi vistas mest i - receptionen, mottagingsrummen och foderförrådet. Därför har jag flyttat kartonger och foderpåsar fram och tillbaka samt packat ner två mottagningsrum i kartonger. Samtidigt har jag varit telefonist, sköterska och receptionist. Japp, kort om folk var vi också så det blev en sådan stressig dag med mycket att göra... Men på gott humör var alla iaf bland all stress och flytt...

Sedan kom jag hem och vet ni vad jag har gjort!?! Jo jag har gjort ett helt kapitel klart på 3 timmar! Det du L! I denna takt är jag klar om några dagar. Haha!

Nu ska jag duscha för jag känner mig skitig och dammig. Usch.

POK
/L


ps. en månad...


en jvla månad

Godmoooorgooooooon! Jag är uppe med tuppen idag, eller nåt, pigg och glad och har ätit världens största frukost så att magen står åt alla håll, har på mig min nya fina blommiga tröja som är beställd från någon katalog och dansar runt till nrj och solen lyyyseeeer! Dock är det iskallt - men bättre morgon får man väl leta efter?!?!

Idag ska jag jobba med Lollo också vilket gör det ännu bättre! Och jag ska sitta i telefon och då får jag oftast lite tid över att plugga fysik, så det kommer bli en bra dag idag. Så det så!

Och det bästa utav allt;
DET ÄR PRICK EN MÅNAD KVAR TILL KRETA!!!!!!!!!!!!!!


POK
/L

Jobb!

L du blir bara nervös i min närvaro ;) YOU LÖÖÖÖÖÖV ME!

Jobbet har varit as idag... vi var inte här förra veckan å städade och det märks ! Alla golv var superdammiga och fulla med kaffefläckar! Usch, märker inte dårarna som jobbar här om de spiller eller? Ingen dammallergiker skulle överleva innanför dessa dörrar om det inte vore för mig och Sara! Jobbet står i skuld till oss, denna vecka borde vi få dubbelt betalt MINST!



POK/
L

Frustration

Åååh nu har jag slutat fjanta runt med L och är hemma. Det är konstigt - när jag är med L så beter jag mig som om jag vore 14 men när jag är med andra så beter jag mig väääldigt vuxet och moget. Konstigt? Nä inte så konstigt ! HAHA


Jaha, här sitter jag då. Jag ska plugga fysik. Men det är tråkigt och pappa tittar på TV och det stör min koncentration jättemycket. Och om 45 minuter ska jag sno TV:n från pappa och titta på Greys Anatomy. Och plugga fysik. Pebe skickar dålig musik till mig. Jag vill hitta på något kul, men det finns inget kul....



Just nu blev jag avis på Lollo också. Hon har varit på kryssning och träffat massor av snygga göteborgare och haft kul. Jag vill också festa ju! Men neeej, jag ska vara hemma och jobba och plugga fysik hela helgen... Döööö...

POK
/L

Daahh

L!! Jag ska börja leta efter 40 åringar till dig!

Nu har hon lämnat mig så nu ska jag träffa nästa... Sara på jobbet!

POK/
L

Pojke vs. män

L, nu är jag besviken på dig igen! Han är kanske snygg, men han ser ju fortfarande ut som en liten pojke?!?! Tänk att ha sex med honom - man skulle ju känna sig som en pedofil! Ha sex med en liten pojke... Det är MÄN som vi är ute efter! Stora, starka, håriga karlar som kan bära runt en i famnen. Så det så!








Sökes:
Hårig, stark man med skit under naglarna, som dricker öl och tuggar snus, som gjort lumpen och älskar att hänga med sitt grabbgäng och glo på fotboll. Stora valkar på både händer och fötter är ett plus.

Finnes:
Mindrebehårigad, ung, blond kvinna med rena naglar, gillar vin och fester, hatar fotboll, med mjuka, lena händer och fötter.






















Har precis kommit hem från Fysikrpovet och det gick.. som det kan gå. G  får jag iaf. Harräknat ut att om jag får G i Fysik-kursen, vilket jag kommer få då jag har minimal tid på mig, så får jag 18,5 i snittbetyg. Det borde la räcka hoppas jag?!? Vad gör vi om jag inte kommer in på civilingenjörsprogrammet?!?! Dåå ska jag ta ut min lön och resa långt bort och försvinna ett tag tills jag kan komma tillbaka utan att skämmas. Haha.



Nu ska jag till farbror doktor och sedan till L!

POK
/L

God morgon!

Igår blev en bra dag iaf, den böjade inte så bra med skola å så men sen blev det bara bättre! Malin ringde å vill shoppa och fika, självklart tackar man inte nej till ett sånt erbjudande?! Jag fick skynda mig hem från uppsala med hund, katt och massor av packning... På vägen blev det såklart trafikkaos vid stockholms infarter, snaaark! När ja sitter å tycker att allt är pest, alla står stilla, katten mjauar och det regnar så kommer en silvrig bil upp bredvid mig.. Inget konstigt iosf, om det inte vore så att det satt 4 killar i 25 års åldern i den och fånstirrade på mig och katten (som alltid ska stå och kolla ut genom fönstret).... Vad gör man då lixom? De hade skitkul och flirtade som fan (väldigt fult)... jag började asgarva! Men vad skulle jag göra? jag kunde ju inte köra därifrån eftersom det var bilar överallt HAHA en upplevelse må ja säga!
Men iaf när ja sen kom hem så var det bråttom, klockan hade runnit iväg till efter 5.. jag pratade med malin och vi bestämde oss för Kista Galleria (dom stänger ju kl 9).. Lite lugnare kunde jag packa upp och duscha, sedan bar det av. Det första Malin gjorde när hon satte sig i bilen var att asgarva åt mina underbart vackra rosa tärningar (köpta från biltema, extrapris ca 30 kr), hon var säkert bara avundsjuk XD
Det var meningen att jag skulle hitta ett par nya solglasögon och en vår/sommarjacka, men icke istället kommer jag hem med 4 (iofs väldigt söta) tröjor ! Jaja, efter shoppingen såg vi att det fanns biosalonger i gallerian så varför inte?! Vi gick dit å stod mellan en rysare (The Haunting in Connecticut) och en komedi (17 again).. det slutade med att vi gick på 17 again då hann vi äta middag innan.. En bra film, ganska tjejig, sen var det ju ett plus att Zack Efron hade huvudrollen (snygg som få, hans ögon asså, mumma).. 
Vi hade jättemysigt i Kista även om vi inte fattade ngt om hur man skulle använda parkeringsbiljetten XD Tack för en bra dag, tack Malin! =)

  


Nog pratat om igår, idag ska jag till Tom tits... Hrm.. ja våran Fysiklärare anser att det finns SÅÅÅÅ mycket intressant och roligt att kolla på där så. ja det är bara att följa med!
Efter det ska jag träffa L på en fika =D efter det blir det jobb.. tjoho!

Hoppas vädret kan hålla i sig och att regnet kommer inatt!

POK/
L

Thats not my name

Jag är just nu mycket arg på L.
På väg hem från jobbet när jag kört halvvägs hem så kommer "våran just-nu låt" i radion och då ringer jag alltid till L, sätter på högtalaren och snurrar upp volymen så att hon också kan lyssna på den. Då var livet på topp. Men sedan så berättar hon att ho var på väg till Kista och skulle shoppa!?!? UTAN MIG?!?! Med Maaaaliiin... Hmm... L ska ju shoppa med mig!  Så just nu är jag massa svartsjuk och massa arg.

En liten rolig sak hände idag på jobbet. Igår så var en djurägare med sin hund hos oss och skulle avmaska den innan utlandsresa till England. Ocg vi djurkliniker säger alltid att djurägarna själva får ta reda på vilka vaccinationer etc som behövs till det land dem ska åka, då reglerna hela tiden ändras och vi inte kan ha koll på allt för om det blir fel så får vi skiten. Men det hade hon minsann gjort, det hade hon planerat i ett års tid och imorgon skulle hon åka. (Bra att göra det dagen före liksom...) så jag avmaskade, vaccinerade och fyllde i det i passet. Mycket tjaffs hit och dit, hon hade minsann ringt engelska ambassaden och dubbelkollat. Vi säger också tydligt att det är på deras ansvar att kolla upp vad som krävs.

Så ringer hon idag från Frankrike och fullständigt skäller ut oss då hon har fastnat i tullen för något är fel med passet. Och det är vårat fel?
Ehm, NOT! Haha synd... Så Tips från Coachen; Kolla upp allt noggrannt, flera veckor innan Ni reser.





SKRUVA UPP VOLYMEN, SJUNG MED, DANSA SOM EN DÅRE OCH RING EN VÄN!





POK
/L

lite funderingar

Jag känner på mig att jag kommer komma försent idag. Börjar nio och det är massor av köer denna tid på dygnet på Bergshamraleden. Men jag kan ju inte åka för tidigt? Eller?

Fysik.

Nu är jag helt snurr på centripetalkraften! Har suttit och pluggat sedan jag kom hem, eller okej då åt lite mat där emellan men jag äter ju så snabbt så det räknas knappt. Lämnat in två labrapporter och gjort några uppgifter i boken - bra gjort av mig! Inte lika stressad längre. Prov på Onsdag. Gulp.

I morse ville jag inte alls gå upp. Jag som vanligtvis är så morgonpigg att folk blir irriterad på mig, ville ligga kvar i sängen hela dagen. Det regnade. Jag vill ha sol ju! Så jag struntade i att lägga tid på att göra mig vackrare i morse. Sedan satt jag i hlvetets bilkö hela vägen till jobbet, kom precis i tid, och sedan fick jag endast en halvtimmes rast som blev ännu kortare då jag var tvungen att gå och lämna in deklarationen på skatteverket och sedan åkte jag hem i lite mindre bilköer och sedan har jag pluggat. Härligt liv man har!

Vill bara förklara L´s förra inlägg om vårat prat i telefonen: Jag satt inte alls och pluggar, jag hade bara så mycket i huvudet och skulle prata fort och tyst så att cheferna inte hörde mig. Plugga på jobbet gör jag endast när jag sitter i telefon, instängd i en skrubb så ingen ser mig. Så det så!



Fångad av en stormvind - natt o dag - här finns bara du o jag !


POK
/L

Plugg eller Jobb?

God afton mina kära medmänniskor!
Min dag har gått upp och ner idag, började inte vidare bra, men verkar bli lite bättre!
Känner mig duktig som har införskaffat Matematikboken vi använder och ska smått börja räkna i den också =)
Dagen till ära så har min moder namnsdag så mina föräldrar har kommit fram till att de tänker hälsa på mig i stugan (troligtvis inte för min skull, mer för att bastun är här) då ska vi iaf dricka lite skumpa (bara för att) och äta god mat (för att det är gott).
Jag har pratat med L 3 gånger idag, känns bra men ja undrar vad hon får betalt för på sitt jobb.. ringde å fråga vad hon gjorde å hon svarade : "Plugg...  ÖHH Jag jobbar...! Telefonerna vettu... " Undrar vad man sk a tro om det, för det kan ju inte vara så att hon pluggar fysik på arbetstid? ;)
Men men nu sitter ja här, uttråkad men har inte ork att börja räkna matte eller fysik.. Känner mig bara allmänt lat ! Men det kan ju kanske räknas som ansträngande att skära itu och äta en passionsfrukt? höh...

34 dagar kvar till Kreta!

POK/
L

Bråttom!

Hejhopp!
Jag kom precis på att klockan blivit myyycket! gick ju upp för en timme sen å  trodde ja hade all tid i världen men nu sitter ja här med en kopp te å pyamas (fortfarande) å ser att ja ska åka till skolan om  30 min å ja har inte gjort ngt för att bli klar.. hunden måste ut igen också ! Uuuuusch ! Plus att det regnar å då får man släpa ut henne! BLÄ! Men men man ska ju inte se så negativt på allt jag har ju faktiskt 4 timmar Matte E-föreläsning att se fram emot..!!!!!!!!!!!
Bajs på denhär dagen, hoppas den går över fort så kanske ja får träffa L snart cause I miss her!

POK/
L

hemma

Happ så var man hemma. Däckade i sängen när jag kom hem. Sedan vaknade jag och efter det har allt snurrat och jag är heeelt bort i skallen.. haha... L tog död på mig i Uppsala tror jag nog!

Usch, ska plugga hur mycket fysik som helst från och med imorgon så att jag kommer in på uppsala! Hur gör vi annars om jag inte hinner?!?! SKANDAL!!! PANIIK...

Äsch, soffan skriker på mig. Eller kroppen skriker på soffan?

POK
/L


SAKNAR L!!!!!!!!


Hallon-fläder paj

Halloo!

Idag har jag och L målat klart båda staketen här! Fina men lite slarv längst ner, men det är inte vårat fel att gräset växer för hög upp =P
När det var klart åkte jag å överlämnade L till hennes mor i upplands väsby, sedan bar det av till Uppsala igen där jag å mina föräldrar handlade massor med mat, hundmat, en dammsugare (eftersom jag å min far dammsög så mycket att våran gamla brann upp!), å massor med saker..
Väl hemma i stugan igen var det bara att börja bära in våra trädgårds-stolar, onödigt att ha det ute sen...
Vi har precis ätit god lax med ett glas vitt, nu väntar vi bara på att Hallon-Fläder-pajen ska bli klar i ugnen! Mys!
När vi har ätit den lämnar mina föräldrar mig, katten snuttan å majja =) ska bli skönt att bli av med dom ;)



Nej nu är det bara 5 min kvar innan pajen är klar så ska gå å duka lite =))


POK/
L


Hemgång idag...

Söndag morgon nu och lite mindre sol än vad det har varit under helgen. Både jag och L har faktiskt blivit lite brunare tror jag nog? Igår satt vi ialla fall ute hela dagen och skrubbade och målade ett staket och sedan hade vi en röd nyans på våra heta kroppar, vilket borde förvandlas till brunt snarast.

Jag har lust att åka och shoppa idag men när jag lade upp förslaget för L så sade hon "neej, vi ska måla klart staketet ju!" Kul kul. Vi måste ju köpa bikini och tröjor och klänningar och smink och massa grejer ju.. inte måla nåt dumt staket!

Så i augusti bär flytten till Uppsala alltså. Skönt att bo på landet, en bit från studentlivet, med bastu, brygga, dass, dusch i en slang och så.. Hoppas vi klarar av detta. Men det gör vi väl? Jag och L bråkar aldrig. Fast idag vill jag shoppa.

POK
/L

rytc

Hej hoe - lets go!
Vi ber hund ra tusen tals ggr om ursäkt för att ni inte fått läsa någon ting på de sista dag arna. Men vi har ju varit och är i upp sala och haft mass or av saker för oss..

I ons dags kväll kom L till L och då sov vi. På tors dagen, val borg, sista april, så gick vi upp tid igt och åkte till upp sala för champagne frukost och titta på fors ränning. Där träffade vi några vänner och några bekanta och partade hela för middagen. (Till tre-fyra!) Bla så red vi på ryggen på två låååååånga o kända killar, sjöng och skålade och solade i engelska parken. På efter middagen åkte vi till baka hem med Kristoffer och Mange. På kvällen fick vi våran bas tu flotte! Killarna hjälpte till och vi gick och lade oss. (Klockan var ju efter ett på natten  och vi hade supit hela dag en!) På morgonen efter saknades Mange, även kallad idiot en nu (HAHA), men vi och Kristoffer åt fru kost och sedan lämnade vi honom i upp sala. Ls föräldrar kom och hälsade på Ls föräldrar och plan er ade om bygget här lite. 

Sed an har vi bastat, supit och - håll i er - BADAT!!!!!!!! FLERA GGR till och med. Vi hade tänkt att gå ut i dag men det är 23 års gräns och vi är trötta efter att ha bastat och målat stak et idag så vi ska nog sova.

Särskrivning blev det idag. bilder kommer senare =)

POK
/LOL 

RSS 2.0