Dax för valborjjj!

Hejhejj!!!
Sorry för att vi inte skrivit här på länge, men vi har haft påslovisschh vilket betyder massa plugg =) Jag skrev min tenta i transformmetoder igår och den gick braaa så jag e glaaad =) Åkte även ner till forsfestivalen och såg på den supersnygga X-flotten, fick lite grön färg på mig, såg på när R klättrade och kramade alla söta människor ;)

Igår deklarerade jag (vilket jag typ glömt bort i allt detta pluggande..) och sså somnade jag i N's famn till en film.. var heeeeeeeeelt slut igår... Sov jättelänge idag (till typ 9 iaf..) och nu ska jag göra lite BTD-grejjer, packa, sy ovven och sedan åka till uppsala för att påbörja en härlig valborgshelg!

Förra forsränningen:





POK
/L


Pluggisssch

Gottenmorgon! Idag är det också strååålaaande sol och jättemysigt =) Jag och N åt frukost i vårat uterum eller vad man ska kalla det och jag började även att plugga där, men sen kom mamma och schasa bort mig för att hon ska slipa altanen.. hmm.. sååå nu måste jag sitta inne å plugga iaf...

Har verkligen pluggat hela helgen och tagit igen ganska mycket =) Meeen det är mycket kvar och sedan har jag ju helvetestentan nästa torsdag... suck... vill vara ledig å njuta av livet juuuuu inte sitta inne å plugga!!!

HAPP. Här kommer lite blandade bilder för att fylla ut lite:

Först jag och L på stekarrundan (sssscccnyggaaa):



Sedan jag och N på GC, han ser väldigt glad ut över att ha mig där =)




Thats it! Nu blir det lite stokastik...
POK
/L


Effektivt


Som L sa så var vi sjuuukt duktiga i onsdags med progtvåan, fortfarande stolt ! :p

Gårdagen var sjukt effektiv tycker jag, gick upp åkte till skolan på föreläsning, tog foton på lite energidrycksutdelning, åkte och lämnade T-shirts och Hoodies som vi har testat i sektionen, åkte till Stockholm, åt lunch med min bror, mailade iväg bilder å lite annat, tog en kaffe i solen (måste göras eftersom det var första dagen på lite "ledighet"), sen åkte min bror för att handla så jag gick ut å tvättade min bil, sen kom han hem så vi hjälptes åt att tvätta hans också så nu skiner min bil ut-och invändigt, sen kom mina kära föräldrar hem så då tvättade vi den bilen också =) Sen blev det en till fika, sen borstade jag hunden å busade lite med henne, sen igårkväll jobbade jag jääättelänge (moneymoney). Sen blev det myskväll framför TVn med räkor, ostron och gott att dricka.

Min bror fick ett samtal från jobbet och tydligen hade en på båten blivit sjuk så han kommer åka till Brasilien på måndag, va där i 1-2 veckor å sen åker han direkt till Korea i 4 v... kul kul, lite synd eftersom han fyller 25 om bara ngn vecka!!

Idag åker vi ut till landet och stannar tills imorgonkväll! Mysigt men nu kommer inte plugget undan som det gjorde igår!



Undrar vem som tvättat bilen ;)


POK/
L


LOL är bäst

Hello!
Nu har vi PÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOOOV alla uppsala-studenter! Hade endast en Kemisk termodynamik-föreläsning i morse och slutade sedan =) Najjsbajjs! Mitt påsklov består dock av plugg, då jag ska först ta igen allt som jag har missat innan och så har jag en tenta den 28 april i transformmetoder som jag missade i december för jag avr sjuk... sååå PLUGGPLUGGPLUGG!

Men solen skiner och jag är glad ändå =)

GC var jätteskönt och mysigt, vi hade värsta pensionärssemestern... Dvs det enda vi gjorde var att sova, läsa, äta, sola, bada och mysa! Verkligen behövligt.

I onsdags på progtvåan så hade jag och L lite panik för vi inte börjat med uppgift tre och fattade ingenting på föreläsningen... men undr labben så spelade vi dumma blondiner, fick hjälp och förklaringar från labassarna och trot eller ej: Vi gjorde klart uppgiften på en dag!!! Och vi fattade tom det vi gjorde!!! Är vi bäst eller är vi bäst?!

Annars så har jag också fått SOMMARJOBB!!! i sommar!! På ett labb i täby, jag ska alltså labba heeelaa sommaren =) med bra lön och nära till jobbet hemifrån!! Superbraa :D (Får dock bara en vecka ledig på hela sommaren men men.. whatever!!!)


Nu ska jag ta å plugga lite, synd när det är finfint väder ute..

POK
/L


Jag och N på GC!

Lite bal, lite stek och GC.

Heeejjj sötnosar!
Imorrn åker jag till GRAN CANARIA, trot eller ej, och tänkte därför skriva en liten text här... hmmm vad har hänt sen sist?

Naturvetarbalen
var jättefin och mysig iaf! Alla var superfina och uppklädda =) Vi var hemma hos T först och förmyste lite, sedan åkte vi (åtta pers, alltså fyra par) till det rosa Uppsala-slottet! Där var det först förmingel, sedan finmiddag med massa vett och etikett-regler ni vet, typ att man inte får luta sig mot stolen utan måste sitta rakt i ryggen, och att man ine får böja ner huvudet när man äter utan man ska föra maten till munnen... haha... (So not me) Sedan blev det kaffe och pralin högst upp i slottet och efter det dans! Jag och N hade tränat lite vals kvällen innan, men haha  det var mycket svårare bland 400 pers i en sal och alla dansade huller om buller.. Så jag och N dansade lite som vi ville och det blev mycket bättre och roligare ;) hihi
Sedan dansade vi hela natten i våra fina kläder och sov sedan hos T! Mysiiigt =)

Sedan har det varit den legendariska Stekarrundan förra veckan, vilket var heeelt underbaaart som vanligt!

Annars så har jag och L myst i stugan, burit lite ved, eldat litegranna, L's bil har gått lite sönder och idag, i morse, hade vi en underbar dugga (EEEEEHM supersvår typ!!!) och sedan åkte vi till L i sthlm och fikade och pluggade lite.
Imorrn ska jag upp ca 04.30 för att åka till Arlanda... och kommer hem om en vecka =) Ska bli såååååååååååå härligt och ska försöka bli lite brun iaf (haha goooooood luck liksom...)

POK
/L

På tal om stekare...

Kalmar.. ligger det på en ö eller? ;)


Stekigt värre!

Tjohoooo!

Jag sitter nu å dricker lite kaffe, gott!
Frågan snurrar runt i mitt huvud, ska jag plugga inför duggan imorgon (skulle vara najs med bonuspoäng till tentan) eller ska jag skriva klart labrapporten så jag slipper göra det senare i veckan?
Hmm, det kommer en till dugga om ca 2 veckor i samma ämne... Duggan som ligger uppe nu är ap-svår och tar sjukt lång tid att göra..
Igår var jag seg hela dagen men kom tillslut igång, inte med duggan men jag skrev hela labrapport 1 och började på labrapport 2, så på kvällen kännde jag mig hyfsat nöjd iaf =)

För er som missat det så har min bil som alltid annars är snyggast, bäst, partyigast och blåast (skitigast också kanske) varit trasig, eller ena fjädern hade gått sönder.. Detta under mystiska omständigheter, den var prima samma dag som stekarrundan sen parkerade vi den i garaget och dagen efter när jag skulle hämta den så lät den massor vid höger framdäck =(
Men efterosm jag har världens sötaste far och bror så tog de bilen till farbror doktorn igår när jag pluggade, och tillsammans så bytte de båda fjädrarna i fram så nu är den hel och fin igen (tyvärr fortfarande skitig).
Sen har jag ju världens sötaste mor också som, istället för att hjälpa till med min bil, åkte hem till mig och L och städade massor =) Så när vi kommer tillbaka om en dryg vecka typ så kommer vi nästan kunna flytta upp om det inte är för kallt =D

Åh, för att inte glömma så måste jag ju berätta att jag å L var bäst (som vanligt) i fredas.. Vi åkte in 2½ timme tidigare till skolan och programmerade med lab2.. Så tillslut, efter att ha suttit med samma lab i säkert 8-10 h så blev vi klara och kunde redovisa direkt!! Sjukt skönt att veta att man inte behöver göra mer på ett tag, nu ligger vi nämligen en hel laboration före i schemat! Detta är sjukt skönt med tanke på att L kommer åka bort med N en vecka och jag kommer åka ner till D på tisdakväll å vara där nästan en vecka! :D

För övrigt var jag ambitiös  nog att ta med hunden på en joggingrunda i fredas, det började bra tills vi kom till en park och två harar står tre meter framför oss... Majja, som är jakthund, får damp och tror hon ska jaga.... sååå, det slutade med att jag försökte få stopp på henne medan hon nästan släpade ner mig i ett dike.. det var den springturen det.. Men en ny runda ska göras idag tänkte jag, när jag tröttnat på all Kemisk termodynamik!




Förresten är vi sjukt snygga som stekare!!
POK/
L


RSS 2.0