Berga NBG forever <3

Hej!

Vi är sämst på detta med bloggen. Men vi är desto bättre på andra saker ;)

Meeen men. Två tentor av tre är nu gjorda och jag har tagit tentapluggpaus heeelaaa helgen men nu är det dags igen. Programmeringsteknik två är nästa och jag har (ännu en gång) kommit fram till att det här med programmering inte riktigt är min grej. =)

Men snart är det sommarlov! (dvs jobb...) och då slipper man plugga iaf, om man nu klarade alla tentorna. Men det tror jag nog... Dock gick termodynamiken inte så bra för mig... hmmm... meeen jag hoppas!!!

Hmm... Kanske kan berätta lite vad jag har gjort denna helg då, när jag inte pluggade??? (ovanligt liksom...)

Fredag: I fredags så var jag seg både före och efter tentan så jag stannade inte på party i uppsala vilket jag skulle gjort annars =/ (liiite jobbigt att åka framotillbaka för att åka hem och fixa sig å sen åka tillbaka till uppis liksom för en feest... ajja) så jag åkte hem, tog det lite lugnt och sedan skulle jag in till stan för jag och N skulle gå på bio.
Så kl 15.15 åker jag hemifrån med Ralph, i hopp om att missa det mesta av rusningstrafiken. HAHA, det var VÄRLDENS HEMSKASTE KÖER, usch usch... Så jag var hos N (där jag skulle ställa Ralph och sedan åka in till stan kommunalt) klockan 16.30. När jag kommer hem till N så träffar jag hans mamma och hennes kompisar som är på väg ut till stan för att gå på middag, så jag fick iaf sällskap med dom =)
Det resulterade iaf i att vi inte hann äta middag innan bion. Men vi såg piraterna och åt popcorn iaf. Sedan var bion slut typ 21.00 och då ville vi göra något mer... Så vi åkte till universitetet, ringde vår goa vän P och så fixade han in oss på en ovve-sittning. Vi fick låna gamla overaller och smet in lagom till efterrätten och punchen =) Sedan hängde vi där hela kvällen... hihi

Lördag: Jag och L tog en nostalgitripp till BERGA NBG idag, på Bergadagarna!!! Det var jättemysigt =) Vi hälsade på hestarna, grisarna å kossorna och träffade gamla lärare och några gamla klasskamrater. Myspys! Sedan åkte jag hem till N igen och så somnade jag under kvällen framför fotbollen som han och hans pappa envisades med att titta på.......

Söndag: Mors dag! Jag och N spenderade förmiddagen i Farsta C för att hitta morsdags-presenter och sedan åkte jag hem och degade framför teven med god mat och glass med mor & far.


MYCKET SPÄNNANDE VA?!?! :D

OBS OBS OBS OBS !!! Jag och L måste se Baksmällan två, SNARAST!!!!!! OBS OBS OBS

Nu ska jag sluta skriva här och fortsätta plugga istället... hihi... (man gör ju nästan vadsomhelst för att slippa plugga litegranna...)

POK
/L





Två snyggingar på Berga... hihihihihi<3 På bildenra längst ned har vi tävling i hur många vindruvor man fick in mellan tänderna och kinderna liksom... Jag tror att L vann ;)

14 MAJ 2011

hejhejhejhejhej.

Kemisk termodynamik är booooring. Men tentan är nästa måndag, och nästa helg är jag borta på bröllop i börlänge, så jag måååååste plugga =( usch!

men.. jag har nog förtjänat en liiiten minimal shoppingtur faktiskt... (snart)

här kommer lite bilderrrr:

SÅHÄR KUL BRUKAR VI HA DET I STUGAN:



OCH HÄR KOMMER DET GRÖNA MONSTRET NEDFÖR FYRISÅN @ VALBORG...:




Detta har vi hunnit med sedan sist:
- BTD Teambuilding ute i skuuugen
- Firat midsommar
- Valborg såklart...
- Grillat hamburgare
- Programmerat...
- Varit söta.
- Gått på MatteMentorsMiddag
- Klätt ut oss till bakis och dykare...



POK
/L

RSS 2.0