Lite snö, lite sjuka och lite berga

Tjopp hopp i stugan!
Fast vi är inte i stugan just nu, vi är hemma i stockholm hos våra kära päron. I morse när jag vaknade så var det ju -25 ute som ingen kan ha undgått, så jag skicka iväg ett sms till min sambo och frågade om vi kanske skulle hålla oss hemma inatt, då vi slutar 17 och knappt hinner värma huset innan vi ska sova? L höll med så det blev en framochtillbaka till uppsala dag idag, vilket är mysigt.
Dock tror jag att min feber kom tillbaka under envariabelanalysen idag, faan då! Imorrn är det ju fadder-tackar-recce festen som jag inte vill missa ju! Så ska sova bort alla baskilusker inatt och vakna pigg o frisk imorrn!

Stackars L ska till tandläkaren imorrn och hon har lite (mycket) tandläkarskräck så jag önskar henne lycka till!

POK
/L

ps. eftersom vi snart ska till berga igen och vara hemortsambassadörer (göra reklam för uppslaa universitet) så är här en fin bild från mösspåtagningsdagen på berga:



Spännande

Söndag den 21 februari, två veckor kvar till första tentan och jag ligger halvsjuk och orkar inte plugga ... Suck! Det behövs a lot of studying of matriser och differentialekvationer och plan och linjer och integraler och sådant där skit...!
Najjs som är så har vi bra schema iaf. = massa tid att plugga på!

Öhm.. jaa.. pubrunda med stekartema var coolt och urspårad såklart. Annars... händer inte så mycket tror jag..?

Eller joo: DET SNÖAR!

POK
/L

Transponat, invers, determinant...

Hejhejhejhejhej!

Ni får ursäkta oss, men vi är upptagna kvinnor denna terminen. All fritid går åt att bära ved, värma huset, plugga och sova på. Just nu sitter vi och pluggar matriser på olika håll (båda är hemma i stockholm och hälsar på). I fredags firade vi L - först med den superhemliga presenten från mig som var att bli sminkade i en timme och få lite tips och få med sig produkter hem för några hundra! Var supertrevligt! Sedan åkte vi hem till oss för att hinna värma huset och hinna ta det lite lugnt men som vanligt så blev allting stressigt ju!

Men det ordnade sig som vanligt =) Vi åt supergod middag med A, T och så S och P från som gick i samma klass som oss på gymnasiet och sedan började vi festa! Vi åkte taxi in till BJ sen som vi aldrig varit på och det var lyckat... Fastän vi inte drack snålt, tog en tequila och dansade som apor så måste jag säga att inga större händelser hände under natten... Annars brukar någon/några alltid göra bort sig eller något hända, ni vet, men inte denna natt.. Sedan åkte vi fyra hem och sov i stugan =)

Så GRATTIS L IGEN!!!

Nu lite till matriser då.

POK
/L


Födelsedag idag!

Jahaapp, då var man ett år äldre vilket betyder:

lite snyggare, visare, mognare, smartare, finare, vuxnare, kvinnligare, visare, snyggare, bättre, vackrare, mer underbar... OSV!

Som en sammanfattning på det hela: lite mer och bättre av migsjälv!


Nu ska vi göra oss vackrare innan det bär av in till Uppsala dit mina föräldrar kommer för att bjuda oss på thai-restaurang <3 MUMMA!

POK/
L



 


Förkylningstider

Hej alla underbara söta ljuvliga vackra kära läsare!
Ni tror säkert att jag å L har gått lite i ide efter vintern (vilket vi iofs har gjort delvis)!
Nu är det dags igen tänkte jag, inte för att chansen är så stor med tanke på att vi har extrémt mkt att göra närmaste veckan, imorgon inflyttningsfest, onsda lunchmöte, torsdag MIN FÖDELSEDAG såklart, fredag födelsedagspartajj såklart, lörda träffa släkt mm, sönda plugga inför dugga på månda!! sen har vi lab nästa vecka också, plus att jag har åkt på ngn jvla mördar-förkylning!
Tiden rusar förbi så man blir tokig.... det är redan 3e veckan i skolan å om en dryg månad har vi våra 3 tentor =S... panik !

Vi har lite kallt här hemma men en underbar granne till oss som är bonde har plogar våran uppfart så nu kommer vi in med båda bilarna å slipper skotta, kärlek till han!






Här kommer ett litet smakprov på våra nya party-glajjer L fixade till oss (spana in snyggaste poserna som vi lyckades göra.... men de va svårt)! =D
POK/
L


RSS 2.0