Vi steker, alltså finns vi?

hej hejjj!

nu sitter vi i stugan och målar naglarna och laddar upp inför stekarrundan imorrn. Jag har tagit fram mina diamant-byxor, L har tagit fram pikén, chanel-väskan är framme, VIP-korten framlagda, smyckena skiner och läpparna är på något konstigt sätt liiite större ?!?!

SSSscchhhtekarrundan imorrrn alltsååÅ! Fett najjs!!


POK
/L

ps. Naturvetarbalen var grrym!

Tidsfördriv.....

I tisdags (tror det var tisdag?!?! jooo det var det!!!) så hade jag med mig min kamera till skolan och lekte paparazzi hela dagen, vilket uppskattades av allihopa! (hmmm..) Här är iaf resultatet:

EN DAG I LOL's LIV:

Efter en mysig middag på måndagskvällen när L bestämde sig för att leka spöke....

Så vaknade vi dagen efter till strålande väder och taggade inför dagens föreläsningar!
Här är vår utsikt genom fönstret när vi sitter och äter frukost! Najjs =) (Flaggstången är alltid ivägen..)

Vi åkte till Uppsala staden och tänkte inhandla studentlitteratur. Här är Uppsalas finaste: domkyrkan! =)

L skulle betala parkeringen, men hade en seeeeeeg gubbe framför sig.... suck...


Efter tio år så var vi sedan på väg! Här är sysslomansgatan

och här är snyggingarna själva!

eller ja.. hrmpf.. snygga var det ja! Sedan skulle jag ta kort på Ofvandahls, Uppsalas bästa fik, men L ville såklart vara med.. typiskt henne!!!

Snyggingarna igen:

STUDENTBOKHANDELN!!! (som ruinerar oss fyra ggr per år..)

Sedan åkte vi till skolan, där träffade vi S och R.

L och L  med kaffe utanför pollaxaulan

Här kommer nu lite paparazzibilder från Sannolikhet&Statistik-föreläsningen... De flesta var inte så taggade på att bli fotograferade (why?!?!?!?) Speciellt inte T:

.. och inte dom åt höger heller... (inte ens L!!!)

R försöker gömma sig bakom S, men misslyckas! mohahaha!

Sedan började föreläsningen!

meeen det hindrade ju inte mig att ta kort

... L är den enda som ville vara med på kort! YAY!


Söta J satt och smsade.. hmm...


och S satt och vinkade med sitt fluff. E ville inte vara med tydligen.


Söta tjejer i avssnygga overaller

Apan A klättrade runt lite på rasten

På lunchen var det sedan var det X-styrelsmöte som jag lyckades smyga in på. L visar hur det går till.

Söta S! =)

Sedan var det Kemisk Termodynamik, då var vi liiite flummiga och okoncentrerade kanske..
Vi fick sitta höööögt uppe i Siegbahn-salen!

Jag och L som är "seriös" och antecknar

Sedan hände något roligt (vavaresomhände?) så att jag började gråta..

hihi, R sover kanske?

Lite föreläsning:

söt? eller?

paparaziii!

H hade en fin kind

Sötnosar! T&L

Pennattack!!!

Jag och L och min cepe-hand?

Jag och R som ser en rosa elefant..?

Jag och glade T!

Sedan var det Programmeringsteknik 2

Där fick R och T daaamp?

R blev rädd!


Sedan dog kameran!

Men varsågod, så här är det att vara student. Typ.

POK
/L


Måndag igen

Godmorgooon!
Nu är tentaperioden slut och det känns superskönt, fastän jag fortfarande känner mig stressad typ!? Mekaniktentan i fredags gick inge bra alls, usch... Och efter tentan var det bara att åka hem och förbereda inför ett lååångt möte under lördagen med härliga BTD. Det blev verkligen mycket att prata om, vi höll på från 10 till 17 den dagen och sedan gick vi hem till S och åt mat och spelade spel och försökte koppla bort allt BTD-snack =) Mysigt!

Igår så var min vilodag alltså, och då fick jag förstås huvudvärk.. baajs.. så det blev att ligga i soffan och titta på teve och knapra piller och så badade jag och N på kvällen i vårat nya badkar =) myspys

Nu är det måndag och jag och L ska flytta ut till stugan igen. Inga minus20 igen vill vi ha!! Vi vill ha massa plusgrader nu och gärna någon som bär ved åt oss och som eldar åt oss.. skulle ju vara perfekt =) Ställer du upp?

Nya kurser på g idag, uaaaa...

Förresten så ska jag och N till Gran Canaria den 5 april =) läääängtar som faaaan! och på lördag är det Naturvetarbalen =)

POK
/L


monday morning, i love you!

uuuäää, sitter i mina pärons fina kök i Åkersberga och försöker komma igång med plugget... Jag vaknade först kl 7 i morse för då gick N upp eftersom han har tenta idag! Wihow! Jag vaknade inte av hans väckarklocka, vilket är konstigt för jag brukar vara den morgonpigga och tvinga upp N ur sängen, men istället så gick han upp själv (!) och då vaknade jag och undrade varför i allsin dar som han gick upp ur sängen... då fattade jag att väckarklockan ringt och det var dax att gå upp... (seg tjej)
Jag åt frukost med honom och hade planer på att börja plugga då, men jag var så jvla trött! Gick och lade mig och tittade på Lost i sängen, somnade lite, gick upp och åt frukost igen och nu sitter jag här med en kaffekopp och är fortfarande jättetrött... WHY?!  Det kan ju bero på att en visdomstand håller på och dummer sig + att jag har en vagel i ena ögat och det är jättesvullet och gör ont! Baaajsgrejjer liksom...

Denna vecka ska mycket hinnas med innan fredag:
1. Miniprojekt tre i BerVet skulle lämnats in igår... hihi den ska göras!
2. Rest på Mekanik Lab 3... BAJScepenoggrannarättaredär...
3. PLUGGA TILL MEKANIKTENTAN!!!! på fredag...
4. Förbereda inför BTD ( Bioteknikdagarna) möte på lördag

och så ska jag hinna sova och äta också, mycket viktigt.

Livet leker!
POK
/L


BILDBOMB! (typ iaf..)

Hej hejj!!!
Massor av plugg idag är gjort! Src-kinaser, GPCRs, Major groove, CATH, enzymer, Cho Fasman, kaliumkanalen, Fold recognition... Jaaaaaaaaaaaaaaa och allt det där, ni vet.

Det gick bra igår på mattecentrum! Fick hjälpa en tjej ganska mycket so hade svårt med matten.. och det är så svårt att förklara saker som är så självklara för mig och som hon tyckte var jättesvårt.. hmm.. men med lite träning så kanske jag klarar det =) och hon klarade att räkna själv i slutet! =) Sedan var det några som räknade matte e och det är svårare eftersom jag inte har gjort den.. men klarade det rätt bra ändå ;)

Nu så har jag en fin paus i plugget, för det är tråkigt att plugga, så här kommer en BILDBOMB!



TITEL: BILDER FRÅN UPPSALA, SLUMPVALDA FRÅN FB SOM ANDRA TAGIT.. (det är väl okej? annars får ni klaga)




Reccetiden: Det roliga med denna är att man e tvungen att titta två ggr för att se A till vänster... hihi han syns liksom inte ;)


Jag gillar denna, för vi tittar på konstig på A... vilket iofs inte är konstigt.


En pubrunda, med en väldigt intressant/god sko? Men L verkar ju inte bry sig, hon tittar på sina tuttar istället... hmm...


Halloween förra året: L, T och L är sååå snyggaaa


S, L och L på någon feeest! Vem är det som äter upp S!?!



Nu orkar jag inte med mer bilder + några bilder dummar sig. BAJS. Tillbaka till plugget.

POK
/L


alldeles ensammen @ BMC

HEEEJ!

Jag sitter just nu på BMC och är jäääättteeeeeepissenödig, men sitter här själv så jag vågar inte gå ifrån datorn för att gå på toa! S satt här förut med mig men hon drog för ca en timme sedan. Jag har pluggat lite rolig Strukturbiologi och bioinformatik grejjs och ska snaaaart till en skola här i Uppsala och hjälpa gymnasieelever med matten. =) Har blivit volontär till http://www.mattecentrum.se och ska hjälpa till första gången idaag! Gaaah, tänk om jag inte minns någon gymnasiematte?!?!? fast det var väl bara enhetscirkeln, derivator och pq-formeln typ..? DOM BEHÖVER FLER VOLONTÄRER FÖRRESTEN OM DET ÄR NÅGON AV ALLA DESSA TUSENTALS LÄSARE SOM LÄSER VÅR BLOGG SOM SKULLE VARA INTRESSERAD! =)

Annars så känns det bra inför tentan på fredag, vilket gör mig lat så att jag pluggar dåligt. Sååå jag måste ändra inställning så att det inte känns bra inför tentan så att jag börjar plugga, annars slutar det väl med att jag inte klarar den :P hihi

Igår var det första tentan förresten! (Känns som att det var länge sedan) Beräkningsvetenskap.. Vet inte alls hur det gick, men jag klarar den nog iaf. Efter det åkte jag hem och sedan in till stan för att träffa S för lite shopping och fika =) Skönt med en paus från plugget och att träffa söta S igen som jag inte träffat på länge! Efter det var det bara hem och börja tentaplugga till nästa tenta... Jomenvisst, vilket liv vi har!

POK
/L

<3

Åhh vad jag precis saknar min kära sambo !! L varför är du inte här nuuu?!!!
Jag är hemma hos mina föräldrar i Sthlm och L ska fika med S i stan... =( men jag dååå?! jo jag är också inbjuden men jag lovade min kära mor att skjutsa henne ngnstans i stan vid halv 5 så kommer inte hinna... bläää!

Tänk vad mysigt det hade varit med sommar, sol, lite ledighet, en drink å en resa inbokad!
Eller bara att sitta på en filt ute i gräset med en bulle å latte... mmhh... HALLÅÅÅ!

Men som sagt så sitter jag hemma i Sthlm och saknar min andra halva.. och eftersom vi är så bäst tillsammans så tänkte jag att vi måste dela med oss lite, så här kommer ett smakprov på allt härligt vi gjort tillsammans!






















POK/
L (som saknar L)


SÖNDAG, najjs!

JAAAAAAAAAA nu funkar detta igen :D hade kommit åt någon knapp typ?!?! Ajjaa...

Wiiee mellanrummen funkar!

Just nu så sitter jag och pluggar Bioinformatisk Strukturbiologi. Vi har nämligen en härlig Tentaperiod!
På tisdag startar det hela med Beräkningsvetenskap DV, sedan på fredag (kl 14-19 = cepetentatid på en fredag) så är det Biogrejjen och sedan nästa fredag Mekanik. Lovelyy!!

Igår så spelade N's lag match i Täby, så jag och päronen åkte dit och tittade på honom och skämde ut honom lite på läktaren =) hihi Sedan kom hela familjen G hem till oss och fikade =) Jättemyysigt! Efter det så åkte jag och N hem till dom igen med Ralph (min bil såklart, som är i stort behov av att tvättas....) (vi hann oxå svänga förbi L och vinka till henne, men hon pekade bara finger tillbaka åt oss =( ) och så var vi jätteduktiga och satt och pluggade båda två tills Melodifestivalen började, sedan fick vi Tacos, och sedan så pluggade vi till 00.30 cirka! Vi är världens roligaste par som sitter och pluggar och tittar på melodifestivalen på en lördagkväll... Sorgligt =(

Idaaag är jag hemma och ska vara superduktig och plugga massor nu =) Men solen där ute gör mig pigg och jag har egentligen ingen ro att sitta inomhus med plugg men man är ju tvingad (typ) ...

FÖRRESTEN: Så ska jag och N på Naturvetarbalen den 26 mars :D Och igår köpte jag en jäääääättteefin klänning, mörkblå är den och jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Tillbaka till böckerna och fosforylering och kinaser...

POK
/L



EN BILD: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jag vill utomlaaaands


RSS 2.0