Första skoldagen

Tjobre, all ya people out there!!!

Ehm... Just nu sitter jag och väntar på att L ska vakna så att vi kan gå och ta ett morgondopp i sjön =) Jag vaknade för ca en timme sedan, jättepigg och jättejättejättepissenödig så jag kunde inte somna om liksom...

Idag börjar vi skolan också, samtidigt som recceveckorna fortsätter. Denna period ska vi läsa Elektromagnetism & Vågrörelselära samt Mikrobiologi. Härlig blandning där!
Sedan ikväll så blir det mys och lek med reccarna och såklart tältsläpp!!! Imorgon ska vi lära dom hur man gör på en sittning genom att ha en microgasque och då ska L och jag vara toast och sång. Temat är "På filmduken" och vi har verkligen problem med det temat då jag och L inte riktigt är så film-intresserade liksom.... Men det blir nog bra!

Nu skriver L till mig på chatten på fb, så hon e nog vaken... Dax för ett dopp i det blå! (kaalllttt....)


Några av faddrarna - bild tagen från recce.nu

POK
/L

Pink ladies for the win!

Hej allihopa det är viiii iiiiigen!


Igår hade vi en gryyym night ute med tema tidsresa, det var massor med Julius Cesar och massor med framtids-aluminiumfolie-killar men eftersom vi är så otroligt coola så var vi PINK LADIES (x4) och var mer awesome än alla andra!

Idag har vi varit i flogsta och haft mys med reccarna som gjort klassolympiadsflaggan som blev skitsnygg! Vi träffade även bästa T och A, och T har jag (vi) inte sett sedan innan sommaren :D superdupermyyys :D

Nu är jag supertrött och svamlar om allt..

Men imorgon får vi träffa våran härliga klass som jag saknar massor ! Ser faktiskt fram mot att börja!



POOOOK!


Back in business

Godmorgon!
Nu är vi back in business och som vanligt så börjar pluggåret med mottagning! Jag och L och några till treor är faddrar för nya underbara reccar.

Dagen igår spenderades med lekar, inskrivning på nation, middag på Uplands och sedan dans heeela natten på V-dala. Våra reccar är grymma på att dansa - vi "gamla rävar" orkar knappt med! haha!

Idag så blir det mysig förfest/lekar hemma hos T innan det första tältsläppet, och det kommer bli grrrrrymt!

Jag måste oxå berätta att jag drack 4 öl igår och är inte ett dugg bakis idag =) (assså, i somras så var jag ute en gång å drack tre öl + en drink och var bakis dagen efter... eeehm.... så jag e stolt!)

I somras har jag jobbat heeela tiden... Jag var ledig en vecka under midsommar, men då regnade det, och förra veckan var jag på Korfu, Grekland oxå så jag har lite färg och massor av fräknar! (och myggbett...)

Men nu är L på väg upp från sjön (hon har varit å tagit ett mysigt morgondopp) och jag ska börja skicka ut massor av mail =) Sedan ska det skrivas spex till allt möjligt!

PoK
/L (och L)

RSS 2.0