Tisdaaaaaaaaaaag

Wohow! Bara åtta dagar kvar att jobba i sträck nu =) (jobbar heeeeeeelg...)

EEEEEHM... heeej... idag är det tisdag, igår jobbade jag kväll, idag jobbade jag dag, sov i soffan framför en dålig film med mamma å nu är jag pigg.

Idag på jobbet så har jag mest brottats. Först med en stoooor hund som skulle röntgas och fick lite sisådär panik, vi fick vara tre stycken för att få några bilder. Sedan så har våra lysrör i framkallningsrummet gett upp, så man får framkalla i mörker vilket är lite spännande. Sedan så brottades jag med en katt, och katten var värre än hunden, den lyckades komma ur våra grepp x antal ggr, fastän jag låg över katten på bordet (nästan då). Mina armar har iaf klösmärken från både kattklor och hundklor på hela armarna å ser hemsk ut...

I fredags var jag på ovve-fest typ... Dunder och Brak hette det och det fanns konstiga människor där. Men innan, när jag kom hem från jobbet med N i släptåg, så grillade vi hemma med JochP + mina föräldrar och då fick vi lite (mycket lite..) vin och det var våran förfest och den var ju grrrrym! Sen åkte vi till Frescati och där var massa ovvar, men min var snyggast såklart! Vi satt i en soffa, flyttade in soffan, drack... "donk"?!, satt på en strand ... de va nog det. På lördagen skulle vi in dit igen, men de regnade...

Det var det.

Min dator har gått sönder oxå.

POK
/L



Back to woooork!

Wohooow!
Nu sitter ja på jobbelijobbet och är faktiskt på stråååålande humör!
Igår kom jag hem från de båda landen som ja har tillbringat min tid på sen i tisdas!
Så från onsda till freda var jag i Uppsala och målade massor och hjälpte även till med husbygget.
Fick mysigt besök i uppsala också av först H från norrköping (den andra delen) och sen på torsdaem-kväll så kom R, S och D över på lite fika =)
Min lilla D kom till landet också av dagarna, å han var ju guld värd med tanke på att vi fick låna grannens grävmaskin! Så nu har vi grävt massor och äntligen fått grunden klar så att snart kan vi börja med plocke-pinn!
Sen i fredas kväll åkte vi ut till Bäckebo, min kära mor åkte innan oss och hämtade söta mormor å morfar.
I Lördags var det byfest, det var mysigt, fullt med folk med varierad ålder (1 - 84 år). Det blev massor med gott grillat och även marshmallows till alla barnen, kladdigt värre! Vi tog även fram fyrhjulingen och barnen tjöt av skratt när dom fick åka med runt, över stenar och ner i diken!

Nu känns allt superbra med tanke på att jag igår fixade med k-vägen så jag fick sova nästan 1 h längre idag, plus att all tvätten är nästan helt klar! :D

Nu ska ja jobbaaa massor idag sen så drar ju mina kära föräldrar till mexico på freda och då får ja ha hunden 2 veckor, mysigt men bindande!

Bilder kommer snaaart!

POK/
L


Ännu mer bajs

Den här sommaren är bajs. Jag har drabbats av flera migrän-anfall, och idag lackade jag ur. När jag kom hem igår från jobbet hade jag huvudvärk, men det brukar försvinna när jag sover. Men i morse så ajajaj. Stannade hemma från jobbet och nu, klockan nästan-tre och tre ipren-doser senare så är huvudvärken typ borta. Bajs. Men nu har jag inköpt alla migränmediciner på apoteket som dom hade som jag ska prova nästa gång iaf.

I fredags åkte jag och N till hans landställe. Så vad händer? Självklart så är det dåligt väder när vi vaknar på lördagen. Förra gången vi var där så var det oxå dåligt väder, fastän väderprognoserna visade att det skulle ha varit sol. Så vi tar en lång frukost och tittar på tv och bestämmer oss för att åka och bada ändå! Då börjar det att regna. Bajs.

Så det går inte bra för mig att njuta av sommaren. Denna helg ska det oxå vara bajsväder. Vi skulle ha åkt till mormor men det blev inte så. Troligtvis får jag supa på fredag vilket är bra. Sedan jobbar jag helg veckan efter... Mums!

Fortsätter att klaga lite mer.. hmm.. här är väl lite bra saker i livet:
1. Ska se Inception (hettedenså?) på bio imorrn!
2. Åt en god bulle alldeles nyss
3. Ehm, det var nog det...

Ännu mer klagomål:
1. Det är varmt
2. Getingar anfaller
3. Sommarn är snart slut

Vad gör en L när hon är sur/arg/förbannad/ilsken på allt?
SVAR: ÄTER GLASS

POK
/L




Siesta

Senaste tiden har det inte blivit så mkt bloggande men som sagt vi jobbar och sliter och de få lediga stunder som vi har måste vi sova eller äta på (i princip..).
Men nu har jag en kvart över innan jag däckar så tänkte slänga ihop ngt fint!

Senaste veckan har inte bestått av så mkt mer än jobb, bad, grillning, mysiga vindrickarkvällar och ännu mera jobb... Igår hade jag å kära S namnsdag så efter jobbet åkte vi hem till mig å åt god mat, drack gott, kollade på film och unnade oss en efterrätt av marängswiss =) Superhärligt!

Det som är ännu skönare med denhär veckan är att ja inte ska jobba mer, eller jobba gör jag hemma resten av veckan men det känns inte lika jobbigt =)

Nu sitter jag i stugan vid Uppsala och hör både hunden å katten snarka. Imorgon blir det till att mäta massor eftersom vi har köpt in ett nytt hus hit (en byggsats typ), som har kommit! Så resten av min lediga vecka kommer att bestå av att mäta gräva och massor där, sen ska jag också olja altan och måla.
Och inte nog med att det finns en del att göra här, sen är det byfest vid stugan i gästrikland på lörda å då är det bara att packa väskan och ta med sig ett leende!

Nu är det dags att sussa innan morgonen kommer med nya utmaningar!

Förresten borde vi denna sommar ha infört siesta med tanke på hur varmt det varit majoriteten av dagarna på jobbet... Man orkar ju inte göra så mkt, tyvärr!

POK/
L


Klagoinlägg

Hej hej. Mitt i det underbara sommarlovet så måste jag nu klaga lite.

Jag ska främst klaga på denna värme! Alltså, det är världens bästa väder att vara ledig i, men att jobba i denna värme är en plåga. Man sover inge bra på nätterna så man är aldrig utvilad. Man är konstant trött/seg pga värmen. Jag får huvudvärk av värmen. Man behöver dricka tiotusenliter vatten per dag och får därför springa på toa tiotusen ggr per dag. Jag går runt och svettas på jobbet pga att vår chef inte vill installera en AC i polcentralen (där vi jobbar mest alltså). Och nu har jag fått ögoninflammation, troligtvis pga dessa AC:ar och fläktar som finns överallt och som man inte klarar sig utan.

Jag vill vara ledig, sova, kunna vara pigg igen... Imorrn är det fredag, sedan underbara helg. Då ska jag sova i ett becksvart, kallt rum, ska bara hitta ett sånt först. Sedan är det bara fyra veckor kvar på jobbet.

Nu sover jag.

POK
/L


En helt vanlig dag i ett helt vanligt land

Tjaaa!

Just nu är klockan 18.18 och jag ligger i soffan ocg typ sover! Har haft hektiska dagar på djursjukhuset, igår så jobbade jag till 21 men kom ifrån jobbet 22.30 och var hemma 23 alltså! Sedan skulle jag äta middag och sova och så gick jag upp sex idag igen... mums! Men man skall inte klaga =)

I helga var jag ute med båten från fredag till söndag och det var mysmysmys! Sol, värme och friska vindar =) Dock var det 15-16 grader i vattnet där vi låg men det gick ju att bada ändå.. Låren frös ihjäl men men... Sedan har jag jobbat... Vart med lilla N, vi såg Shrek häromdagen i 3d bara för att jag aldrig sett 3d förut hihi.

Jag klara oxå cellbiologitentan! Måste jag ju säga =)

På fredag blir det nog party med S o S för min del, men inte för L för hon är i idre... Får väl supa lite för henne också. Och så åker vi ut med båten på lördag igen =)

Så sommarn goes on och L och L klarar sig ganska bra!

TURKLAND



POK
/L



POK /L


Idre

Skepp O'hoj!

I fredas åkte jag till Uppsala efter jobbet och varvade ner med god mat och familj, fick även reda på att ja klarade cellbiologi-tentan! =)
I lördas drog vi ut farmor på landet å fikade, klippte gräs, badade och tog det lite lugnt, sen på kvällen åkte jag till Gävle och hälsade på mormor å morfar och dit kom även D efter ngn timme <3 På kvällen åkte jag å D tillbaka till Uppsala för att plocka ihop alla saker som skulle med till stugan i Idre.

Så, igår morse åkte ja å D upp till stugan i Idre för att jobba lite... Vi har 2 hela sidor fulla med arbetsuppgifter och det är allt från att lyfta altanen, olja in altanen och utemöblerna, byta lister, installera 4 element, skruva upp gardinstänger, slipa bord och stolar, lacka trapp bord och stolar.... å massa andra saker också.

Idag har vi varit duktiga och betat många av sakerna som ska bli gjorda utomhus!
Och om jag inte har sagt det tidigare så måste jag bara påpeka att jag nog har en av världens mest händiga män!
Vi ska stanna tills på lörda å ordna med allt och förhoppningsvis lyckas vi klämma in lite semester i det hela!

Men nu så ska vi åka ner till byn och handla massor med saker =)


POK/
L


Mhm

Usch och fy! Jag kom hem från turket med förhoppning om att få vara ledig i en vecka innan jobbet börjar, men nu har jag jobbat tre dagar (med idag)! Alla är sjuka (som vanligt) och det är panik på jobbet (på riktigt) så jag har inget val egentligen.

I söndags var jag, N och mina påron ute med båten och vi alla brände ihjäl oss! Jag brände mig på höger smalben och det gör fortfarande ont ajaj! Men mysigt var det och vi ska ut med båten idag oxå och sova där i natt =)
Igår var jag ledig så på onsdagen åkte jag och N till hans landställe. Men såklart så ska ingenting fungera - min bil vill helt plötsligt inte starta (batteriet) och självklart så är det molnigt hela torsdagen! Bajs helt enkelt.

Aja måste nog åka till jobbet nu om jag ska komma i tid... Bajs





POK
/L

RSS 2.0