Ööööh?!

Vaaaaaaaaaaarför går det inte att typ byta rad, eller att lägga in bild, eller nåt annat alls förutom att skriva?!?!?! JVLA BAJS!

Bloggen dummar sig lite, hoppas detta funkar dåå =)

GAH!!! Det är LÖRDAGKVÄLL och jag ligger i sängen och tittar på melodifestivalen... Känner mig som en gammal kärring? Skällde på mor och far också för att dom hade för högt ljud på teven... Surkärring är jag haha! Men jag har typ migrän på gång känns det som... usch I natt kom N hem till mig typ kl ett och då hade jag precis somnat... Hade suttit med MATLAB-programmeringen ett tag innan jag gick och lade mig och fick inte programmet att fungera och min hjärna var kvar där tror jag... För jag började diskutera programmering med stackars N som inte fattade ett skit vad jag pratade om =) "Men det funkar inte, vi måste programmera om!" sade jag och viftade med min mobil... och så lev jag sur för att han inte fattade.. hihi Annars har vi varit duktiga och pluggat hela dagen! Jag tog en paus och bakade kärleksmums som jag tänkte ta med mig till imorrn då vi ska ha vårat första möte med Bioteknikdagarna 2011's projektgrupp! Det blir kul =) Det går inte att lägga upp bild just nu, tänkte fixa det men neeeej... Men jaa, ni vet ju hur jag och L ser ut... Snygga och såå... ni vet ;) POK /L

Grattis morfar!

Hej allihopa! Vilken härlig dag! Vaknar till världens solsken och ståhej i huset. I torsdags var jag på teambuilding med styrelsen, mysigt! Efter det tog jag en liten promenix i staden (Uppsala) och spanade bl.a. In två supersnygga cyklar, de var lika hela som sist och har öaverlevt vintern! Sedan kom jag hem till lilla À därnjag skulle spendera natten, L åkte till Sthlm för hon hade sovmorgon eftersom hon hade gjort en bervet lab i förväg... Lyx! Men iaf, back till À, vi satt å gjorde massor med fula saker istället för att sova, det slutade med att vi satt å drack te vid halv 2, å nu kommer det värsta, jag gick tillslut och skulle borsta tänderna.. Borstar och sen går jag för att byta till sovkläder och då hittar jag mitt tandborstefodral i byxfickan.. Så jag hade i princip flyttat in till à, pinsamt! Gårdagen var överlag härlig, med en dipp på dagen i form av en beräkningsvetenskapsföreläsning där jag nästan somnade. Jag var och fikade med min kära farmor på efteremiddagen och efter det abar det av till RAT, minus À. T lagades god pastasallasd och sen var det dags för en spel/filmkväll! Supermysigt förutom att jag blev mer och mer förkyld ju längre in på kvällen vi kom. Jag kom hem till Sthlm sent inatt och möttes av världens sötaste hund som knappt orkade öppna ögonen för att säga hej till mig, sen kom jag upp på övervåningen och då kommer världens sötaste katt och myser ner sig med mig <3 Idag firar vi min underbara morfar som fyllde 85 år igår! Grattis till honom! Så idag är en tjockisdag med bullar kakor tårta kaffe sällskap och bullars kakor och bullar och massor med bullar... Ja ni förstår! Ikväll blir det jobb för min del och imorgon ska jag och L och massa andra till Uppsala för att planera ned hela projektgruppen inför Bioteknikdagarna i höst, det kommer bli awsome och vi kommer ha superekul! Nu ska jag vara social med alla bullar och människoor =) Måste bara tillägga att jag nu invigt en ipad ;) POK/ L

Videoblogg nummer eeeeeeeett!

Hej jag heter T och jag är kär i min kille J.

J är lång

Jag är också ganska lång

R är kort

T har tre fingrar i luften

J är från XA....

S är lockig

L och L är bäst


POK
T- som i tomat

14 februari <3

Det är svinkallt in el sweden-land om ni inte märkt det... Vi åkte ut till stugan efter plugget idag och det var 10 grader därinne. Efter cirka två timmars eldande var det knappt 12 grader, då gav vi upp och åkte till snälla A som vi får bo hos under natten =)

Vi har varit jätteduktiga och gjort miniprojekt ett i Beräkningsvetenskap nästan helt klart nu! (och jag kan meddela att T, som är kille, sitter fortfarande med projektet och är inte klar... HAHAHA vi är liiiiiiiiiiite bättre dårå!)
J är oxå här... han har tofsar i håret... jättesött =)

Annar så är det ju ALLA HJÄRTANS DAG IDAG så jag vill bara säga att jag äääääääääääälskaaaaaaaaar alla fina människor i världen! (men inte dom som jag inte gillar)

POK
/L
(och L som sitter brevid!)


Impulss

HEJ HEJ, DET ÄR VIII IGEEEN!!!

Nu sitter vi vid matbordet och har ätit mumsig mat (köttfärsås/paprika/lök blandning med creme fraiche paprika/cihili) och så har vi tränat Power Step idag efter skolan =) Faan vad duktiga vi är då!

Jag är så otroligt jvla trött nu... Fick sova lääänge i morse (vi började tio!) och jag brukar bli pigg efter träning men inte idag inte.. Och jag har typ inget att plugga (eller jaaaaa egentligen så har jag ju det - men miniprojektet i bervet måste jag göra med L och S, och seminarieuppg har inte kommit upp, och mekanik orkar jag inte plugga nu och bioinformatisk strukturbiologi orkar jag inte läsa och jaa...) och jag har redan kollat upp lite saker till Bioteknikdagarna, kan inte göra så mycket mer förrän vi har kommit igång hela gruppen!
Förresten så är det sjuuuukt många som sökt till Bioteknikdagarnas projektgrupp nu, jättekul! Blir spännande att se vilka som får jobba med oss ;)

 Måste bara berätta om vår JÄTTEVIKTIGA beräkningsvetenskap-föreläsning idag... Första timmen så gick han igenom integraler och andra timmen så härledde han trunkeringsfel-formeln... Och så berättade han om sin Boule-klubb som vid varje årsmöte försökte hitta en primitiv funktion till e^(x^2)...EEEEHM JAAA...

Imorgon blir det nog träning oxå, fett najjs! Sedan dammiddag där L ska vara toastmaster för att B som skulle varit det har blivit sjuk... Good luck, L!

POK
/L



FÖRST TVÅ SNYGGINGAR:






SEDAN TVÅ TILL SNYGGINGAR: (På Fredag är det tre år sedan min älskade Impulss försvann <3)



IMPULSS 2000-2008.02.11


Tuesday

Listen to me baby, aha aha!

Här ute i skogen i en stuga sitter vi och målar naglarna. Viii slutade tidiiigt idaaag (på stockholmska/lidingöska) men vi har inte gjort ett skit från vi kom hem.. Eller jo - pimpat sångboken lite, pimpat pungen, druckit kaffe, ätit lite godis och lite så... Väääääldigt important stuff!!!

Och vi kan inte starta elden innan naglarna torkat. Kvällens ilandsproblem.

Denna vecka så ska vi träna imorgon, sedan spöa T och J i badminton på torsdag och så är det Dammiddag på fredag som vi är så jäääävla taggade till! Wihow!

Men nu ska A slå T och R på rumpan från mig.

POK
/L

EN FIN BILD FRÅN FREDAGS. L, J eller T's arm, L, A och R. VÄLDIGT BEAUTIFUL!


Mekaniiiik

Hej hej!
Nu är det härliga måndag och jag och L sitter och äter frukost just nu och ska snart åka in till pollax för att skriva dugga i mekanik... Efter det är det mekanik-labb oxå, så det blir en roligt dag! (Eller?)

Måååste berätta om helgen! I fredags så hade vi ju Ls födelsedaxpartajj hos RAT och allting började bra trots att det var väldigt mkt folk ett tag! Värmlands var det bara att glömma då folk inte var redo att dra vid 22.. ;)
Jag och R tröttnade ¨på festligheterna vid tolv och satte oss med våra datorer i Rs säng och tog det lugnt... Efter ett tag hörde vi en hetsig diskussion ute i köket utifall att någon behövde åka till akuten eller ej - det var en kille som trillat å slagit i huvudet. Jag var den enda som var nykter så jag, L och A åkte in med killen till akuten. Så vi kom hem klockan 5 den morgonen och kl 7 gick vi upp på möte... Det var e n mysig natt =)
Annat som hände på festen var att en tavla gick sönder, x antal killar satt i bara underkläder, en list åkte ner från taket och As kläder fick fötter....

På lördagen som sagt så satt vi i möte med gamla Bioteknikdagarnas projektgrupp. Det var mycket givande och ojojoj så taggad man blir på att börja jobba!!! Vill starta nunununu! =)

Men nu ska vi nog klä på oss, man får tydligen inte gå till skolan naken.. (?)

POK
/L


L 22

JÄVLA BALLONGHELVETTIAA!!! (jag har råkat köpa långa, smala ballongs till L och dom går inte att blowa, fast R klarar av det.. hmmmmm...)

IDAAAG blir L jättejättejättejättegammal! Det har vi firat med tårta i morse, sedan med Beräkningsvetenskap och snart blir det fest hos RAT och sedan Värmlands!

POK
/L

Upp&Hoppa

Har nästan aldrig sovit så dåligt som jag gjort inatt...

Satt å pluggade lite igår och planerade inför kvällens verksamhetsplanering, därför var jag väldigt nöjd när jag kröp ner i sängen så tidigt som halv 1 ! Men tror ni man får sova gott en hel natt då? jag somnade men vaknade 1 h senare och hade världens ryggvärk.. Så jag tänkte att det blir bra om jag vänder lite på mig, men icke... Efter det var det igång... Har inte kunnat sova ordentligt på hela natten, som mest 30 min, yey.. Och idag ska jag lyckas vara koncentrerad och fokuserad.
För att beklaga mig ännu mer, så kommer jag ju troligtvis inte komma i säng ikväll heller m tanke på verksamhelsplaneringen =p

Jag hoppas att jag kommer vara snygg och utvilad imorgon iaf med tanke på att det är en MYCKET speciell dag!
Det kommer att bli en grym dag, vi kommer att vara många (kanske närmare 50) som ska klämma in oss i en liten lägenhet och förfesta innan värmland kallar på oss, sen kommer jag få god mat och ha härliga människor omkring mig!


L är konstig, och dansar "hide&seek"-dansen bakom sin dator !
(men jag gillar henne lite iaf)

POK/
L


FrukostOoo!

Usch, idag är en seeeg dag... Jag och L sitter vid frukostbordet och ser ganska trötta ut, men vi ser oxå assnygga ut efter ansiktsbehnadling + fransfärgning igår!! Det var L's födelsedagspresent till mig, så vi gick till en salong i Uppsala igår och fick lite egentid, jättesköööönt =)
Vi slutade tolv igår, så efter det så gick vi ut på stan och shoppade lite samt tittade på balklänningar (det är ju Naturvetarbalen i år i mars typ?!) och jag hittade en jättefin klänning, men den va lite dyr och så är det ju liiiiiiiiiiiite tråkigt att köpa första bästa va?! Så jag ska fundera lite meraa ;)

Sedan så måste jag berätta att jag har blivit vald till alumn- och forskaransvarig till Bioteknikdagarna 2011! Så jvla kul! L blev företagskontakt med R och J, och T blev informationsansvarig! Perfekt! Sedan är säkert alla andra i projektgruppen helt fenomenala oxå, det skall bevisas ikväll när vi ska teambuilda genom att bowla och äta middag tillsammans. Najjs!

Men nu så står TVÅ STYCKEN labborationer på schemat - Bioinformatisk Strukturbiologi samt Mekanik.. Får se om vi överlever dagen...

POK
/LOL

SÅHÄR ÄTER VI FRUKOST SÅKLAAAAAAAAART:


RSS 2.0