En kort sammanfattning om hösten so far

Hej!

Tänk att denna blogg finns kvar... Härliga minnen här asså! Vi e dock busy-busy, studerande kvinnor nuförtiden och har ingen tid att sitta och blogga som förr i tiden - men nu har jag tråkigt (eller njaaaa, sitter och pluggar elektromagnetism såhär på en lördagskväll istället för att gå på UTN-gasquesläpp.... =/ )

För om två veckor har vi haft våran första tenta. HELT CRAZY. Jag började plugga igår, och veckan som kommer är det ganska mycket inplanerat + nästa söndag till måndag är det Sjöslaget och sedan är det ju typ tentan... och efter den tentan så kommer två stycken till. Så det är bara at plugga på lixom.

Hmm... vaaaad har jag och L glömt skrivit ut på bloggen då? Kan försöka sammanfatta saker som jag kommer ihåg:
(ja, minnet blir dålgit när man blir gammal)

- Vi har åkt RebusRallyt med lag XXX, utklädda som först fyra galna professorer + fåret Dolly 1 och sedan, under mystiska omständigheter och lite klippa&klistra i får-DNA, så var vi tre galna professorer och fåret Dolly 1 samt fåret Dolly 2.

- Vi har haft höstens första pubrunda, där jag var Rapunzel med låååångt hår och L var en "tidigare pubrunda" (Temat var: "Det var en gång...") Jag och S hade mattecentrum innan, och kom lite senare till pubrundan, men efter att ha pluggat matte i två timmar med gymnasieelever så blir man full på en öl. Promise.

- I onsdags var det teambuilding för X-styrelsen ute hos oss i skogen såklart. Mycket mysigt med grillade hamburgare, lite vin och öl och lite spel och en mördare. klockan 00.00 var dock alla helt slut så vi gick och lade oss. Ingen bastu inte, men det får vi ta igen!

- BTD is keep on going som man säger... Dagarna kommer närmare och närmare och vi har lååånga kvällsmöten och skickar ungefär tiotusen mail om dagen och ringer hundratusen telefonsamtal om dagen. Det är kul!

- Jag har haft ett studierådsmöte där många kom!!! =) Vår ledare vill att det ska vara ett till möte inom tre veckor from nu, alltså under tentaperioden. Får se hur det blir med det....

- Ehm... jag och L har flummat i stugan och tittat på Idol, Bonde söker fru samt Jersey Shore när vi inte orkar plugga.

- nu e de tomt i min skalleeeee....


Som ni ser så fortsätter livet ute i stugan för de två blonda stockholmarna i Uppsala....

Nu ska jag plugga liter mer för det är så kul =)

POK
/L

RSS 2.0