Herrmiddag!

Wihoooow! =)

Idag är en fullspäckad dag för oss!
LoL ska nämligen ha en kemilab från 8-15, sen ska vi ha flervarredugga 15-17 och efter det blire lite speed-shopping... fööör... sen ska vi träffa alla snygga brudar som ska vara med oss och servera inför kvällens Herrmiddag för KoX! Det kommer bli AWSOME!!! Så ni killar som inte köpt biljetter kommer garanterat att missa ngt!


Åhh såklart en bild som visar hur otroligt taggade vi är inför kvällen, elr ngt!

POK/
L


Grattis Sandyyy!

Åhh godmorgon! =)

Idag är det en bra dag (än så länge), förrutom att klockan ringde 6.. 
Vi har såklart sjungit för världens bästa S som fyller år idag! Många varma grattiskramar från oss!!



Sen får vi inte glömma att den andra S fyllde år precis innan våra tentor, så grattis till henne också, fast i efterskott!


Snart ska vi till skolan där vi ska ha massor med matte, efteråt ska jag på programrådsmöte också, tjohoo!
Sen ska vi öva på våra underbara spex inför fredagens herrmidda som vi ska servera på ! Hihii, det kommer bli gryyymt! Jaja, dags att göra sig redo för dagens utmaningar!

POK/
L


Partaj!

 
Vi har varit sjuuukt dåliga på att blogga, men som sagt är det tentaperiod så är det tentaperiod!

Det har hänt en hel del i våra liv, framförallt har vi pluggat, skrivit två tentor, festat och hälsat på våra kära päron! Jag var en snabbis nere i Kalmar för ngn vecka sen också, å såklart så tappade jag min almanacka på tåget... Så sjuuuukt jobbigt måste jag säga, i den fanns ju allt som rör min tillvaro. Men men inte mycket att göra åt mer än att konstatera att jag är klumpig och förhoppningsvis inte kommer att göra samma misstag igen!
Så jag gick för att handla en ny almanacka, tror ni inte att de har slutat sälja almanackor för 2010? VAaa, är det ingen annan än jag som blir av med sina kalendrar? De hade ingenting =O Så nu sitter ja här med en typ "fick-kalender" som låg å skräpade hos mina kära päron... 4 veckor på ett uppslag, finns plats att skriva en bokstav/dag, bättre än inget!

I fredas så hade vi sista tentan för period 1, en tenta med mycket störningar måste jag säga... Det började med att en tjej fick epilepsianfall, sen svimmade en tjej vid toaletterna och var helt borta, så ambulansen ringdes 2 gånger.. Mkt händelserikt må jag säga, sen var det en kille som spydde också men det var på toaletten så märktes inte speciellt. När tentan var gjord så åkte jag å L å käkade sushiiiiiiii, sen bar det av till floggan och RAT, där vi hade lite filmmys innan TENTAfestandet började, superhärligt =)

Jaja, nu får vi komma igång med bloggandet igen!


Såklart måste jag bjuda på en bild som visar 3 av de 5 skönheterna i Pink Ladies XXX!


Tentafest, N fick vara med på ett hörn!

POK/
L


Biologisk Mångfald - check!

En tenta avklarad av två då! Skööönt, och den var faktiskt ganska lätt tycker jag... (Biologisk Mångfald) Najjs!
Nästa år på fredag, då blir det Linjär Algebra två och sedan blir det Tentafest förstås! Ser fram emot det!

Är hemma i åb eftersom det är tentaperiod... Blir alltid lika bortskämd med lagad mat, värme, en toalett och rinnande vatten! Dessa hlvetes jvla minusgraderna har ju gjort så att vi fått stänga av vattnet nu, tror iaf att någon ur familjen Huss var och stängde av den i helgen.. baaaajs...

Hela veckan så har jag och L suttit varje ledig minut vid datorerna eller framför böckerna och pluggat... Varannan gång LA och varannan gång Biologi... Enda gången vi hade rast var när vi åt, när vi sov, när vi hade någon föreläsning eller när det var Bonde Söker Fru på onsdagen! Det kan man ju inte missa lixom!?!?
Vi har haft det så himla kul!

Så i helgen var jag trött på allt plugg och följde med ut och firade S på lördagen! Det var jättekul, först var vi några tjejer hemma hos S och spelade Våghals och drack lite och dansade lite och sedan gick jag, S och C ut på klubb... som iofs SÖÖÖÖG, den hade ett dansgolv och en bar typ och två toaletter bara!!! och så var alla killar på dansgolvet äckliga å tafsade å höll på så jag mest satt ner o pratade med folk å tittade på... Men S och C var bra underhållning kan jag säga ;) hihi!

Sedan när jag skulle gå så blev det lite panik, för jag hade S´s saker och hon hade mina kort, men jag hittade inte henne på den där minimala klubben och om jag hade stannat så hade jag missat bussen hem såå.. jag fick åka utan mina kort och gav S's grejer till C... På vägen hem så hittade jag N som följde med mig hem och jag vara hemma 4!!! för att bussjvln hem hade lite problem när den var tvungen att vända vid ett ställe... SUCK!

Såååå Söndagen var jag trött, men inte bakis (tjohooo!!!) och var tvungen att plugga järnet och åka å hämta mina kort hos S =P meeen meeen allt blev ju bra iaf =)

Nu är frågan om man ska börja plugga LA2 nu eller imorgon?!?! ... Tippar på det sistnämnda ;)

POK
/L


Plugg as usual

Nu var det ju sådär en halv evighet sedan vi skrev igen... Men våra liv är så otroligt ointressanta just nu... NOT! vi blir aldrig ointressanta!

Waaah..Paniiik...  Mindre än två veckor kvar tills första tentan, snarare 10 dagar till biologin och 14 dagar kvar till linjär algebran, och det är plugg som gäller. Jag har sagt ifrån allt denna helg och ska isolera mig och plugga, med start idag!

Vi har även plåågaaats av den onda DiaNa som ska vara klart nu på fredag typ. Den är ondskefull, tar all vår energi och tid ifrån oss, käkar upp våra själar, får oss att gå runt och disskutera laxodlingar och endofyter och tar nästan kol på oss! Men nu är jag klar med den! =) Fick panik i måndags då jag hade tänkt göra den och jag blev supersjuk och låg med feber hela dagen =( så sedan tog jag tag i den och fick den klar idag! Härlig känsla! DiaNa är över!

Men lyckan är inte lång för sedan kommer Linjär algebran och Biologisk Mångfald... Inte lika ondskefulla, men nästan.
Dessa baser, basbyten, projektioner, matrisavbildningar, transformationer, Gram Schmidt... kan någon visa mig vad fn vi kommerha för nytta av detta senare i livet?!?!
Biologisk Mångfald kan jag leva med.

Happ. Inget kul som hänt då?.... Näää... Njaaae....
Men misströsta inte, om vi fortsätter på samma väg så kommer vi att kunna gå på S´s 21 årsfirande den 16 oktober! (Dumma flicka att ha födelsedagsparty två dagar innan våran första tenta!) och det är inte illa!

back to the plugg...

POK
/L


En fin bild förstås:
Vi försöker såklart vara modeller, och dom ska ha långa halsar:




RSS 2.0