Jaja!

Hallå hallå!
Livet i stugan går bra! Vi har så himla mycket att göra bara (vilket för det mesta är kul) så vi har inte tid med denna fina blogg...

Tex igår så tillbringade vi 14,5 timmar i skolan! Först var det föreläsning på ångan, sedan seminarium på BMC, under lunchen sålde vi assnygga X-overaller,  sedan lektion, sedan gick jag på programråd på EBC och L hade företagsmöte, och kvällen avslutades med ett lååååångt BTD-möte =)
Så vi kom hem runt elva eller något igår, trötta och slitna... Sedan i morse gick vi upp 6 för att L skulle bli skjutsad av mig till tåget för hon ska till Mr D i helgen!

Så här sitter jag nu, alldeles för tidigt, och försöker roa mig själv... Att somna om är ingen idé då jag börjar klockan 10 :P hmmm...........................

POK
/LOL

Finalen



Godmorgon allesammans',
här sitter jag i stugan och käkar frukost och har en helt ledig fredag framför mig! En student har dock aldrig ledigt; jag är x antal mail att skicka, y antal sidor att läsa, z antal tal att lösa och n antal möten att förbereda. Men vem vill vara ledig liksom?!?!

Igår var det sista tältsläppet, och vi röjde järnet med reccarna såklart! (Lite sorgligt dock...)

I tisdags hade vi en underbar microgasque där vi lärde reccarna allt dom behövde veta om vett och etikett och sång under sittning. Vi visade även i slutet hur man spårar såklart... (det måste dom också kunna!) Efter tältsläppet sedan så fick vi hämta upp S´s söta pojkvän D på Ackis mitt i natten också; han hade festat på SLU och blivit "lite onykter" och trillat och skadat handen (ingen fara direkt). Vi fick iaf bra underhållning på hemvägen då han inte kunde hålla tyst i en sekund! (Vi är alltså fortfarande stamkunder på akuten...)

Men som sagt, nu e det fredag och ikväll är det finalgasque för reccarna. Efter det är det finalsläpp där alla faddrar kommer såklart, vi ska röjja järnet igen!!! Sedan imorgon bär det hem till åkersberga för mig för att fira min pappa som fyller år!



POK
/L

RSS 2.0