GOTT NYTT ÅR!!!

Jag hatar nyår egentligen, men tänker vara positiv idag. Kanske. Jag har köpt jättecoola solglajjor till mig o L som vi ska ha i sommar på någon strand!!! Coolt va? Jag kan inte berätta hur dom ser ut för L kanske läser detta men dom är coola. Så de så.

Men gott nytt, typ.



2010 kommer vi tillbaka, lite snyggare, lite bättre, lite äldre, lite hetare, lite blondare, lite festligare... ja ni hajjar.


POK
/LOL


Merry Xmas!

Jag börjar förstå varför jag inte träffar min släkt så ofta. Denna jul har varit mer än normal... Vänta bara...

Igår så var jag och mor och far först till min farmor i hammarby sjöstad och fikade. Det var mysigt! Sedan åkte vi till min pappas förra fru A och där träffade vi hennes son E och min halvbror (och hennes son) T. Sedan åkte vi till min andra halvbror J och hans sambo, hans tre barn, hans sambos mamma å några katter. Jag var ju chaufför så jag var spiknykter och alla andra (utom barnen och Js sambo) var raka motsatsen. Blev kanske aningens mycket öl där men jag hade ju mycket bra underhållning iaf måste jag säga! Det hölls tacktal, folk dansade, vi tittade på massa musikvideos, några bröder började slåss, öl och vin spilldes ut och jaa... sedan åkte vi därifrån, men tydligen så fortsatte det med att polisen kom dit efter att vi åkt för att det var så högljutt.. haha härlig släkt!!!

Idag så var den andra halvan av släkten hos oss, dvs mormor o morfar och deras respektive H och K, min kusiner och deras föräldrar. Som det ska vara på jul! Vi åt fin julmiddag och tårta och spelade vårat vanliga julklappsspel... och jag har fått reda på vad man kan laga för mat med en vanlig brödrost: blodpudding, fiskpinnar, våfflor och pannkakor (lägg ned brödrosten dock innan) och lite sånt...

Nu sitter mormor, H och päronen där nere och dricker mer vin och whiskey men jag är helt slut.. Ska gå och lägga mig i bäddsoffan som jag tvingas sova i varje jul då mitt rum blir ockuperat av gamlingar... Imorrn ska jag orka shoppa upp pengarna och presentkorten som jag fått och kanske träffa älskade L!

POK
/L

En lista

Magnus Betner äger. (Efter Johan Glans, såklart, han e kung)

Lördagen var bra! Ungefär så här gick den till:
1. Sovmorgon
2. Systemet
3. Fika med lussebullegrej och latte.
4. Middag ala LoL (Med asti)
5. Lambrusco!
6. Sminka och sjunga och fixa sig...
7. Buss å tbana (Sjukt länge sedan man åkte kommunalt i sthlm..)
8. En öl på ett litet ställe som hette någonting...
9. Mange på Chinateatern!!!
10. En öl på Fridays
11. S kommer!!!
12. En promenad i stan...
13. Partyyyyyy till stängning.
14. S's N skjutsar hem oss (Kärlek på det)
15. Soooovaaaaaaaaaaaaaa........

I LIKE IT!


Nu e de back to work. I början var allting helt snurrigt men nu börjar jag få koll på alla mediciner, ilskna katter, röntgen-apparater, blodprov osv... Men snart e de jul och nu ska jag sova för har lovat att vara där halv åtta imorrn å hjälpa till i julkaoset...

POK
/L


JULLOV!!!!!!

och yes - tentan gick braaaaa! Var mycket sorgligt att krama om alla söta x:are och veta att man inte ska se dom på en månad, men idag skall alla sorger och alla tentor förglömmas och jag och L skall ut på stan, äta mysmiddag, dricka vin, se magnus betner och ha det helt fucking underbart idag!!!

POK
/L


Efter snö kommer solsken..

Tentaångesten är borta, för nu känns det bra! Två dagars konstanta pluggande löste det. Konstanta vet jag dock inte då jag igår tog en tripp till Uppsala för att gå på jätteviktigt styrelsemöte med sektionen som inte alls var viktigt (jättebortkastad tid!) och sedan satt och snackade och förstörde några klasskamraters pluggro (äsch, dem pluggade ändå inte!) och idag har jag och mamma tagit en tripp till täby centrum.
Det brukar i vanliga fall ta 15 min att åka till täby ungefär, men idag är det ju snöstorm i stockholm som ingen kan ha undgått så det tog kanske en halvtimme eller något liknande. Man körde iaf i 60 på en 100-väg, det är ju lite segt då.
Efter att ha varit inne i täby och shoppat loss (yes, äntligen lite kläder!) så hade bilen 2 dm snö på sig när vi kom ut igen. Mycket mysigt!
Skulle också åkt till Uppsala ikväll för att slippa åka imorgon bitti, utifall det sker någon olika i snöstormen eller liknande, men icke. Det vill inte sluta snöa. Ska sluta snöa inatt och då åker jag hellre imorgon bitti än i natt. Så blir en tidig morgon imorrn! + en jättehärlig tenta. Men sen är vi FRIA I EN HEL MÅNAD! (om man struntar i lite matte som kanske behövs pluggas...) och på kvällen imorrn blir det mys med klassen.
Faan vad jag ska sova på lördag. Och sedan blir det ju en härlig LOL-dag hela lördagen!

Nu soffan och sova.
POK
/L


Åhå kemi!

Tisdag, två pluggdagar kvar tills tentan. Känns piss just nu, blir ett stort UG på tentan känns det som. Gjorde precis en gammal tenta och räknade ganska så snällt med poängen, eftersom det är synd om mig, och fick tre poäng över godkäntgränsen, PERFEKT JU! Å imorrn ska jag ut i snöovädret och åka till Uppsala för att gå på ett möte i en timme = 3 eller mer värdefulla pluggtimmar försvinner! Bajs.

POK
/L


.... elden är lös!

HAHAHAHAA...
Jag måste bara tillägga att precis när ja hade skrivit klart å gått ut från datorn så lyckas min mamma igen...
hon skulle ju såklart göra en eeeegen pepparkaka... och jag vet inte hur hon lyckas men hon fick bakplåtspappret att börja brinna! XD Hahaaaa... helt galet... ska se om ja hinner uppdatera alla skandaler å grejer som händer här!
Se upp alla skvallertidningar här kommer den andra delen av NORRköping!

POK/
L

Norrköööööping....!

Humm.... Efter morgonens typ panikstädande och utpackning till bilen så var det dags att åka hem... kom inte mer än inanför dörren innan min kära moder kastade mig in i duschen och började packa saker från min bil till deras bil... 
Men iaf, vi skulle ju till ngra bekanta i Norrköping! Så underbart roligt, en tradition sedan alla barnååår! Vi har gjort allt från hemmagjord korv till att stöpa ljus, bygga pepparkaks-höghus och slott.... mm..!
Sååå nu i luciahelgen var det dags igen! Myyysigt...!
Sagt och gjort nu sitterer ja här i Norrköpning med min familj och H&C alla "Halvnyktra" (med finare ord).. Min far, bror å H gör en pepparkaks-bastu med aggregat å allt... Min mor och C går runt å irrar och fnissar (å klappar alla tre hundar som är här) med ngra fraskor vin! Nu när ja sitter här i köket är det bara ngra saker som slinker in i mina öron och det är massa dåliga snusk/sex-historier (som också är en tradition...)! Och av alla galenskaper som alltid händer när vi ses så måste jag berätta att när vi kom hit hade min far snott min röda peruk och min mor hade luciakrona, och var lite galnare än vanligt... Sen blev det lite lugnare (om man bortser från våran hund och deras hund som sprang runt i huset å busade)... TILLS vi skulle börja käka den jättegoda middan å min kära mor luckas med konststycket... att inte nog med att hon slår ut sitt vinglas över hela bordet, det skävtter ner på golvet... OCH typ 4 meter längre bort massor med vin på halva väggen (ibland undrar man hur dom lyckas???!?!!!!?!??)! Så som denna underbara dotter jag är torkar jag väggen, golvet och bordet innan vi kan sätta oss till bords å börja äta =)
I övrigt en supermysig kväll meeeen, jag fasar lite inför morgondagen då pappa å H och min mor å C har bestämt sig för att gå luciatåg ... höööm, de är superseriösa nu och syr lakan och fixar med luciakronor glitter å pepparkaks-bastuuuun... XD

Tycker nästan man skulle kunna kalla detta ställe för EN ANNAN DEL AV KÖPING!

Får se om jag överlever till morgondagen!
Tack alla från gårdagens mysigfa pub-runda (trots att vi sprang runt hela uppsala eftersom alla nationer inte hade puben öppen)!

POK/
L

Systembolaget nästa

Jag som längtat å längtat till dendärdagen, då jag skulle slippa att bli trakasserad med låtar som "vilka får inte komma in på systembolaget? - hunden katten lella, hunden katten lella" och "lella e bara 19 år, 19 år..." och att få lämna mitt barnsliga jag bakom mig och bli mogen och vuxen och respekterad. Men, nu sitter jag här, 20 år och känner mig precis som för två dagar sedan. Ingen skillnade någonstans. Är riktigt jvla besviken.

Dendärdagen började iaf med en programmeringstenta som faktiskt gick ganska bra för mig! Eller vad dum jag är, dagen började ju med att L sjöng för mig och att jag fick biljetter till å se Magnus Betner på Chinateatern nästa helg!!! Perfekt!!! Aja efter dendär programmeringstentan så åkte jag och L och A och T till ICA Luthagens liiiiiiiivs, tar vi hand om dig så att ni triiiiiiiivs.. (Ni vet den där reklamen på radio?) och köpte middagsgrejer till kvällen. Efter det skjutsade vi hem söta T och eftersom alla var skithungriga då så stannade vi på Donken och åt lyx-lunch. Vi snodde också varsin ballong där.

Sen åkte vi hem och A fastnade direkt vid pusslet igen (BARN!) och jag gjorde iordning middagen och bakade tårta med L! En jättefin improviserad tårta med marsansås, hallonsylt, grädde och non stop! Den var fin. Sen kom T och då åt vi upp middagen och litegranna tårta och skålade med asti.. gott gott gott!

Nu ska jag berätta om den underbara pubrundan! Det var ju tänkt så att vi skulle gå på elva nationer och att man ska dricka en öl på varje nation. Men såhär gick det till:
Kamlars var det julbord på. VG var öppet. Öhm.. sen minns jag inte riktigt ordningen på alla nationer men min slutpoäng är att fem nationer (kanske?) var öppna och resten var stängda eller tog inträde. Så vi hamnade på Norrlandssläppet tidigt, nämligen först av alla! Vilket ifs inte gjorde så mycket.

Billigt var det också då alla generösa underbara klasskamrater ville bjuda mig på allting! Riktigt snällt. På Norrlands dansade vi tills fötterna skrek och J och A slog vad om hur snabbt de kunde dricka öl, och sedan var natten slut. Natten avslutades på Max där vi träffade några W:are också.

Ett viktigt tillägg: Det var luccetema och jag och L gick som lucior med luciakrona. Helt plötsligt började alla människor som såg oss att sjunga luciasånger...

Nu är jag trött som ett svin och ska sova.
POK
/L


Ilska

Att plugga programmering är ungefär som att åka en hemsk bergochdalbana. En tråkig bergodalbana också måste tilläggas. Först går det uppåt och allt känns superbra, sedan vänder den tvärt och åker rakt neråt. Efter att ha tagit några svängar hit och dit och provat alla möjliga sätt, så går det helt plötsligt uppåt lite igen, för att sedan avslutas med en djup sväng neråt.

Öhm, ja.

Jag och Lisa har förresten kommit på en spexlåt igen! Den är rätt så bra faktiskt. Fast den är hemlig än så länge så jag kan inte lägga upp den. Men kan lägga upp en fin bild istället:


NÄHÄ DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!!! DÅ SKITER JAG I´T!!!!

dumma teknik!

POK
/L


En helt vanlig tisdagskväll

ALL I WANT FOR XMAS IS YOU!!!



Hej hopp i stugan!
Här sitter L och L och K och äter pepperkakor och skriver om sköldpaddor. Vi har precis gjort klart projektet i programmering och det känns riktigt gött måste jag säga, fast på uppsalska såklart.
Igår satt vi med ett matteproblem som vår kära mattelärare Styf ger oss varje vecka. Denna vecka tyckte vi dock att talen var otroligt tråkiga och jobbiga. Så när vi fick middag av K med rödvin till så slutade det hela med att vi spelade ölspelet. Det var mycket roligare än att plugga tyckte vi.

L och L vann såklart, det gör vi ju alltid! Utklassade K totalt!

Nu blir det alltså rusch inför programmeringstentan. Imorgon tar jag mitt pack och drar till stockholm, men återkommer på torsdag kväll. På fredagmorgon förväntar jag mig ett STORT födelsedagsuppvaktande av min kära L! Blir nog helt jvla fucking underbart tror jag! SÅKLART.

Öhm. Nu lyssnar vi på Ole Ivars med "Nei så tjukk du har blitt", en låt som jag verkligen rekommenderar. Bra förfest låt alltså. Perfa.

POK
/L


Jag hade aldrig trott på gudar...

innan jag såg dig!
hur fel jag haft förstod ja först när du stod framför mig!
Dina spelande muskler fick mig att sukta av åtrå och törst...
och mystiken som brann i dina ögon drabbade mitt hjärta först...
Det måste varit oss gud tänkte på när han skapade sina brudar!
FÖR DET FINNS INTE NÅGONTING SOM VI INTE KAN!!!!!!
YEAAHHHHHHHHHHH!

dags att sova nu snart tror ja bestämt!

POK/
LOL!

YAY!

Ouff vad livet kan vara jobbigt ibland!

Jag har precis skrivit ett litet komihågschema för de sista två veckorna i skolan... Två tentor kvar, och fyfaen vad jag ska klara programmeringstentan! Satsar stenhårt på det!

Idag har jag köpt en jättefin luciakrona som jag ska ha på fredag! Och glitter också.. Blir jättefint (i början av kvällen iaf, undrar vart luciakronan tar vägen sen!?!?!)

men men om två veckor är vi FRIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA! I EN HEL JVLA FUCKING MÅNAD!!!!!!!!!

Glädjerus! Å lite mer pluggmotivation nu ;)

POK
/ L (o L hälsar)


Hej Hej! Det är viiiii igen!




Ajajaj min rygg!
Igår bar jag och min kära sambo 11 kubik ved och det känns i kroppen kan man säga. Igår, efter att ha somnat i soffan till Idol, kunde jag knappt resa mig upp utan att ta i i vardagsrumsbordet och häva mig upp och gå som en krokryggad farbror in till sängen. Min källor säger att det var ungefär detsamma för L. Idag kunde jag visserligen resa mig upp från sängen men baksida lår, ryggen och armarna strejkar. Men det var bara för att vi var lata i torsdags och inte orkade gå på Powerstep, så vi är ju värda det!

Glöggmyset i onsdags var.. mysigt. Ungefär tiotusen kg lussebulledeg och x antal brända pepperkakor och x antal äckliga pepperkakor och x antal liter glögg så däckade alla på golvet i en stor hög. A och H roade sig med att ett pussel hela kvällen ( BARN! ) men alla hade vi det ju supermysigt såklart!


Sedan på torsdagen så var jag och L lite uttråkade efter att ha bråkat med sköldpaddorna i några timmar, så när vi kom hem hade vi inte lust med någonting. Vi kom på idén att gå ut, men ingen ville följa med (DÅLIGT!) så det blev filmkväll hos A istället med märängswiss ellerhurdetstavas. När vi väl var i en lägenhet med dusch i så passade vi på att duscha också, lovely!

Och igår blev vi klara med - trumvirvel - sköldpaddorna! (alltså, programmerings-projektet) och det var förbannat skönt. Sedan bar vi ju ved mellan 12 och 17 ungefär och sedan åkte vi åt varsitt håll hemmåt.

Nu blir det nog en lugn helg, och nästa vecka blir det igång med träningen igen, massa plugg igen, tenta på fredagen å sedan firande av min efterlängtade 20årsdag hela helgen! Sedan är det bara en vecka kvar till friheten!!!

POK
/L
 


RSS 2.0