GrillaGrillaGrilla TaggaTaggaTagga

Wihoooow!
Just nu taggar vi massor inför vårat öde i fyrisån... Mohaha vi kommer bli dränkta och frysa ihjäl... elr njää inte riktigt, det är ju rena värmeböljan i vattnet nu.. HELA 10 grader!!!

Vi myser lite med varsitt glas rött och väntar på att grillen ska göra klar våran maaat <3

Om ni vill se lite badande (frivilligt och ofrivilligt) så ska ni komma till uppsala pch fyrisån imorgon mellan 10-12 på dagen =D Kapten Mårgan och hans simskola kommer att äga stenhååårt (som vanligt)!

Juste våra underbara våtdräkter hämtade vi ut idag.. vi är ju lika sexiga som vanligt ;)


Nuuu blire grillat!

POK/
L


Fäääääääääääääääääääärdig (a)

Japp det är sant, tro det eller ej! Forsränningen blir av och vi är klara med världens vackraste piratskepp!



Vi har haft en underbar vecka trots all stress med möten före skolan på lunchen och efter skolan, plus allt bygge med flotten! Idag har varit en superbra dag som började med en skön dusch på ångan innan vi for till BMC för att kunna ringa företag inför DaX. Vi fick napp av GE (YEEEY!) som även sponsrar oss med 3000 kr :D imorgon ska vi fringa fresenius och Q-med och hoppas på lika mkt tur där! Sen finslipade jag och min kära labpartner på våra rapporter innan vi lämnade in dom! sen var klockan 10 och det var dags med föreläsningar fram till kl 15 då vi skyndade oss till våran nyfunna kärlek flotten!
Vi målade de sista detaljerna och målade klart världens finaste sjöljungfru som ska sitta i fören såklart! Blev superfint och när peruken kom på henne sa T: en såndär har ju jag hemma XD...
Det tråkiga med det var att flotten bredvid oss (som tydligen också bygger ett piratskepp?!) såg det och gjorde en dom också, men såklart är våran sjuuuuuukt mkt snyggare!
Sen bar det av till systemet och maxi i flogsta med T och A som skulle fylla på förråden innan valborg =)
Nu är vi hemma och har käkat och ska städa ännu mer så vi kan få plats med alla underbara människor som kommer hit imorgon och på freda (totalt kommer vi skeda 10 pers)! 

Lite bilder från dagen.....







POK/
L


Kapten Mårgan är i farten!

Wohooooow !

Vårat underbara piratskepp har börjat ta form på riktigt, allt är filat, limmat, spikat och klart, målningen är i stort sett klart det med, bara sjöljungfrun i fören som behöver lite make-up!
Så härligt att se att vårat tidigare vrak, nu är som våran egna lilla borg....
Vi kommer ÄGA hela forsen och vara snyggast såklart (som vanligt)!

Bilder på det underbara piratskeppet kommer snart att blända er med sin skönhet!

Nu: dags att skriva labrapport!

POK/
L


Voff

Kapten Mårgans simskola för vuxna barn är i full fart med flottbyggandet! Igår var jag där från 14/15 till klockan 17, och idag från 11-17 ungefär... Sakta men säkert börjar ett piratskepp synas blad all cellplast =) Jag har frigolit ända in till underkläderna, och frigolitet är överallt; i bilen, i kläderna, i håret, i sängen....

Igår var vi även på en 90-talsfest på pollax och det var ganska galet... Asså, vet inte riktigt vad som hände igår. Alltså jag minns FAKTISKT, men vet inte hur jag ska förklara allt.. så vi skiter i det å säger att det var roligt iaf =) Vi började hos RAT vid åtta och kom hem kanske tre-fyra eller något sådant?
Och ja, jag var bakis idag. Jag var nog mest bakis av alla? Hur kunde det ske?


Men nu är vi i stugan igen, klockan är över åtta och det är ljust ute! OCH dagens största händelse; vi har fått rinnande vatten igen! Kärlek till det!

Dax för skola imorn... hihi

POK
/L


Valborg närmar sig!

Weeiii!
Har märkt att valborg närmar sog med stormsteg, vilket innebär massor med saker!
Tex. bygga flotte, fixa ihop flytvästar och hjälmar, fixa spex, festa (joobbigt...?), låååånga dagar i skolan, hinna klart labbar och rapporter, fixa med boende åt alla söta som bor hos oss, städa, fixa flotten ännumer, träffa alla.... hrm å massor mer som jag inte har i huvuder nu...

Men inte nog med att det är massor att göra (som iofs är kuuul) så har det kommit SNÖ igen! När man äntligen tror att sommaren är över, första doppet i sjön är taget, grillen har stått varm, tjocktröjorna blir tunnare osv... så kommer detta?!?! Dååååligt, tänker inte (hon, han, den, det) där uppe på att vi ska överleva forsränningen?




Kom igen solen, titta fram och värm ån till oss så att den blir... ska vi säga 20 grader varm?
Nuuu blir det att läsa lab sen upp å se om de e ngt roligt på TV och soooova =)

POK/
L


PS: det var garanterat ngt konstigt i guccan! PunktSlut! + att vi bjuder på bilden... hoppas jag ;)


Majs eller bajs?

Just nu sitter min kära vän L på andra sidan bordet och garvar arslet av sig pga några "How I met your mother"- youtube - avsnitt. Och jag får inte ta del av detta. Känner mig... naken!

Idag har vi penetrerat proteiner mellan gelkulor. (Kromatografi såklart) Det var spännande. Vi började 10 och slutade 15, ändå var vi i skolan klockan åtta och åkte därifrån 17... vadan detta?! Jo - vi håller på att fixa DAX, en eftermiddag för oss X:are där vi ska har uppgift att bjuda in företag som ska föreläsa för oss. Vem säger att man behöver sovmorgon, och veeem säger att man vill åka hem i tid?!?! INTE VI INTE :D

Sedan har vi upptäckt en fascinerande upptäckt: Det går lättare att plugga när man inte är inne på facebook. Eller; det går lättare att vara på facebook när man inte pluggar. Nåt sånt.

Nu ska jag prata med någon helt obetydlig person som heter nåt konstigt namn... =)

POK
/L


ps. L har blivit galen, nu så låter hon som ett tåg...? TUT TUT! eeeehm... vad är detta... hon kanske fått nå konstiga kemikalier i sig på labben... eller så var det något i guacamolen...

ps2. JAPP DET VAR NÅT KONSTIGT I GUCCAN - Vette faaan vad som nyss hände... ceperyck... eeehm.. KLART SLUT.

Bajs...

En väldigt intressant sak alla borde veta, jag och L har precis upptäckt att radio 107.5 igår fungerade hela vägen från sthlm hem till Uppsala! Helt otroligt, hoppas att de utvidgar nätet ytterligare så att vi kan ha lite party i sommar!

Andra saker som har hänt idag är väl att vi har labbat, labbat, skrivit lite pre-lab, rejsat med bilen från BMC till EBC för att lämna pre-labbarna, irrat runt på EBC för att hitta facken där labbarna skulle in, labbat, labbat och vi har även handlat massor med mat så nu är det dags att ta fram kock-skillsen å laga 1000 matlådor till.. =)

Min kära far och D kommer hem ikväll, de sitter nu i en bil påväg från Brofjorden (typ ngnstans vid GBG) och ska till Sthlm! Jag hoppas att D står ut med min kära fader, han kan va jobbig ibland ;)

Lite besviken på vädret måste jag säga att jag är, det har inte varit speciellt mkt sol och när vi kom hem så blev det mulet typ med lite regnmoln som oroande rör sig runt oss (hoppas inte de kommer hit)!



Meeeen vi stekte hela vägen till skolan idag i våra älskade coola brillor!

(L fick vara med och bestämma lite (rubriken), så ibland blir det lite... ja, konstigt!)
POK/
L


Sommar sommar sommar!

Okej nu måste jag ändå säga att sommaren är här!

Tydliga vår/sommar-tecken hela veckan med solning på gräsmattor och fika på altanen, igår var vi på grillmys hemma hos RAT (men utan R), supermysigt!

OCH det bästa (eller värsta, vet inte riktigt) är att årets första bad har gjorts! =D
Imorse ca 20 över 8 kom lilla A hem till oss. Vi bastade ett tag innan vi sen fösökte att ta självmord i det iskalla vattnet, det var 4.5 grader och kan jämföras med att bada isvak... mmm mysigt va?
Men vi överlevde och nu har jag och min kära sambo dragit oss till huvudstaden för att hälsa på lite nära och kära såklart..




Min kära fader räknas tyvärr inte med som ngn nära och kär denna helg eftersom han befinner sig i London och har inte ngt annat val än att stanna kvar där ngra dagar till med tanke på flygstoppet (han har kollat upp andra resemöjligheter men båtarna är fullsatta tills på måndag osv...)! men såklart att vi saknar dig lite här hemma, men sverihe blir alltid lite lugnare när du åker ivär ;) (Puss på dig!)


Nu hoppas jag att helgen kommer att fortsätta lugn och mysig (förutom att vi har lite prelabbar att göra)!
Ikvälll ska jag å mamma gå långpromenad med hunden sen grilla massor med goa saker!


POK/
L


Solsolsolsol!

Mmm.. idag har varit en lika underbar dag som igår (om man bortser från att alla i våran labbgrupp fick fel resultat på labben, det var ngt fel på våra buffrar!)
Nu sitter vi och myser på altanen igen med kaffe å myyyys!
Isen på sjön smälter som aldrig förr och nu ser man flera strimmor med isfri yta!

Nu dags att förbereda frågor inför fredagens seminarium =)



Ge oss ledighet och en utlandsresa imorgon tack!

POK/
L


LIFE IS GOOD!

En gång är ingen gång, två är lika med noll!!! vår och björn rosenström... mmmm de e najjs! Vi sitter just nu utomhus i solen och myser =) Vi slutade klockan två efter att ha haft en spännande lektion med molekylbyggsatser och sedan fick vi lära oss att pipettera på laborationen (av våra labass som är en kines och en... nåt annat... (L säger indie, jag e osäker...) som bara pratar engelska med oss) mmm...

sen har vi ätit bulle och pluggat här i solen =) har jag sagt att det är sol förresten?

Snart ska vi iväg och prova på Classic Iron - kondition och järnstänger =) mmmm najjs! så snart kommer vi bli ännu mer fit:a och kanske syns på TV1000 snart...

POK
/LOL

Mums mums

Helllööööööööööööö everibådi!

Påsklovet är vid slutet och imorgon är det föreläsningar som gäller igen. Usch och fy, det var mycket roligare att vara ledig!

Har försökt få tag på L heeeeela dagen, har ringt och smsat massor... Trodde hon skrev tenta mellan 8-13, men var tydligen 14-19... haha... duktigt... så får prata med henne snart! Lovely! 7 minuter kvaaar!

Back to stugan i helgen och så har vi några underbara veckor framför oss med massor av labbar, 8-17 dagar och VALBORG framför oss!

POK
/L


RSS 2.0