Rekke

Vi är rekkar.  Spelar volleyboll. Bygger giraff. Ordnar en VIP bio föreställning. Sjunger om Jhonny. Har ett samvete som växer. Tycker om blåbär. Klappar händerna mycket. Dasnar järnet varje kväll. Har punka på cykeln. Badar o bastar varje dag. Räknar lite matte. Stressar varje dag. HIttar inget ställe att slänga soporna på. Går med i nationer. Leker med faddrarna. Partar i tält. Går på microgasque. Ser på film på Uthgård. Har sett Jesus gå på vatten. Spexat lite. Gjort Fritt fall tilt - själva. Ser teletubbies vs balettdansös. Åker buss. osv osv osv....

Vad är då detta? Jo - det är så det går till på universitetet! 

Måndag: Upprop + leka lek med faddrar + Gå runt till alla Nationer + ha matte lektion som avbryts ibland  + En galen utekväll på GHs nation.

Tisdag: En normal mattelektion  + Tältsläpp + Flogsta + punka på cykeln så att vi fick gå till Tältsläppet och kom sent

Onsdag: Stingdagen + Spexgrej + Filmvisning

Torsdag: Gasqueinfo som spårade ur (haha) + Segt spex och lek + Tältsläpp

Fredag: Uppdrag (L har VIP bio, L har bygg giraff i naturlig storlek) + Microgasque som oxå spårade ut (Jesus visade miraklet hur man går på vatten) + Tältsläpp

Igår: Volleybollturnering + Festen Big Bang med rymdtema som var grrrrymt!

Och nu har vi precs kommit hem från spex+filmvisning och spexplanering och är trötta och sega och ska gå å basta så vi orkar med nästa vecka som blir tusen ggr värre typ.

POK
/LOL

Lördag

Hur fn kan klockan redan vara halv sex!?! Det e ju typ dags att gå å lägga sig snart!! Just nu sitter vi svettiga och tar ett glas svartvinbärssaft efter att ha kånkat på ved fram och tillbaka ett tag... Huset ser ut som ett bombnedslag också eftersom vi försöker sortera och sätda ut lite men det blir fint när vi är klara =) Om vi nu blir klara någon gång :P

Igår kom min bror (som är sååå bra på att hålla tider - först skulle han komma fyra, sedan sju och han kom halv elva...) med min nya lilla dator! Så nu har jag oxå en bärbar som alla andra har! Han tyckte att vi bodde väldigt ödsligt och lantligt vilket vi iofs gör.. Men det blir bra här ska ni se!

Kanska ska kånka lite till ved och sedan blir det öl och bastu! Imorgon ska vi nog förbereda oss lte inför skolstarten... Tjohoo! Skulle på middag med Tilda o Catja från jobbet också ikväll men det blev i Sthlm och jagvettetusan hur jag ska ta mig dit och hem liksom.. Så tyvärr inte =(

POK
/L

Antingen eller!

Hej!
Vi äro tillbaka i Uppsala allihopa, hoppas ni har/ har haft en trevlig kväll för det ska vi försöka ha ! ... haha...

Dagen till ära har jag följt med min farmor på återbesök hos en ögonläkare, allt var bra som tur var!
Min far å jag har gjort klart inbyggnaden av tvättmaskinen i väggen och byggt två hyllor! Fint blev det!

När L kom hit vid 4 efter sitt jobb förväntade hon sig en överlycklig hund men... borta! för andra gången idag!
Så bara ut och leta tills vi hittade henne, vid en grannes brygga.

Nu har vi kommit in efter att ha badat å bastat.

Dagens fråga:
Mysig hemmakväll eller galen utgång?


POK/
L (och L)


Duschaaa

Sorry! Det ska vara L och inte LOL på mitt senaste inlägg som L så snällt påpekade...

Jag sitter nu hemma i Åkersberga och har tagit en härlig morgondusch =) Hur ska jag klara mig utan att kunna stå i varmvatten i 30 min varje morgon, utan behöva duscha med en vattenslang?!? Jag kommer dööö!

Mer spännande än så¨blir det inte. Två dagar kvar att jobba och fyra dagar kvar till SKOLstart.. Jag fattar fortfarande inte vad vi gett oss in på...

POK
/L

På jobbet... igen!

Hej hopp i stugan!

Jag sitter på mitt aldeless üüüüüüüünderbara jobb, NOT haha...
väntar på att kaffet ska bli klart sen är det bara ner en vånging för att vaxa golven =)

Igår var jag å min fader i stugan å röjde, vi rev ut ett förråd och la in golv där, sen idag ska vi sätta upp panel (tror jag) och sen installera tvättisen =)
Såå ett av gårdagens mindre villiga äventyr var att min kära hund plötsligt var borta... KUL... så vi ropade men ingen hund kom fram... sen efter ca 5-10 min hör vi ståndskall.. Attans, på med ytterkläder å sen var det bara att skynda sig mot skallet... vi kommer tillslut fram till henne å det visar sig att hon har hittat en grävling, som dock har tagit skydd i ett gryt men Majja står utanför/i och skäller.. vi når henne såklart inte eftersom grytet är i ett stenrös under en jättegran... men efter mycket lockande och lurande får vi tag i en skitig, illaluktande adrenalinfylld överlycklig Majja...

Nu är det daga för kaffe !

POK/
L

På jobbet

Okej en fråga bara... sen när blev du L till LOL? haha

Jag sitter på jobbet å har lunchrast, jag är glad över attt det är bra väder men lite bitter eftersom jag är på jobbet!
Idag ska jag sluta hyfsat tidigt tror jag, min kära fader ska följa med till uppsala idag för han vill överraska min kära mor med att ha byggt antingen en altan vid vårat gästhus eller så ska vi bygga in tvättmaskinen halvt i ett förråd (nu står den på köksgolvet, ivägen för att komma ut genom den dörren)... såå vi har lite att göra idag, men det är bra! =)

Jobbet rullar på som vanligt, har flyttat 20 bord å ca 200 stolar från en matsal å nu efter lunch ska vi börja jobba med golvet!

POK/
L

Onsdag

Gooodmorgon!!!
För en timme sedan så väckte en liten katt mig genom att jama hööögt och slicka mig i ansiktet. Jag vaknade dock av att några fåglar (tranor, svanar??) lät utanför fönstret och jag satte mig upp och undrade vart jag var och var L var och då råkade katten se att jag var vaken och gick för att få upp mig ur sängen. Snällt!

Jag är snabb idag - jag har redan ätit frukost och packat upp det mesta av kläderna! Good. Jag har sedan fått två uppgifter av mina lilla sambo som är på jobbet - hämta ved och gå ut med hunden. Men det är bra för det är sooool idag (än så länge peppar peppar) Sedan skall jag jobba kväll på jobbet där det är kaos då ombyggnaden av receptionen har börjat. Usch. Sedan ska jag hem till R ikväll och återkommer till Uppsala på fredaaag!

Men nu ska jag göra lite nytta

POK
/LOL

Weiiii

Hoppelitopp!
Idag har jag vart duktig! En cykeltur med Majja, hälsat på farmor, packat upp lite till kläder (nu är alla lådor fulla så wtf, vart ska jag göra av de andra 2 resväskorna?), sen har jag fixat här hemma, det har åskat å regnat massor usch, så jag har haft ganska tråkigt ett tag också.... men ahh jag har varit bra iaf.
Nu är min sambokkaaaaa snart hemma (om ca 30-40 min) så jag ska gå med majja till bastun å starta den =) så kommer hon hem med bullar å så blir det fikaa =D har inte druckit kaffe på hela dagen så jag läääängtar massor!






Bevis på min uttråkade tid ;)

POK/
L

Solen tittar fram! =)

En dag med sovmorgon är aldrig fel.. Imorse var en skön sådan! Jag vaknade av migsjälv 06.20 å trodde L hade försovit sig men icke, hon hade ju sovmorgon till 9 idag =) 40 min till i sängen !
En lugn å skön morgon ska nu uppföljas av att gå ut å cykla med hunden! Nu har jag ju samlat "mod" i 2 h, eller rättare sagt 1½ dygn. Hahah.. Nämen igår spöregnade det hela dagen så det var ingen bra cykeldag! Men nu ska jag ta igen det med 4 km eller mer, beror på hur pigg den Majja är (för tillfället snarkar hon under bordet men men)..

POK/
L


VEM VILL GÅ UT O GÅÅÅ?!?!?

Idag: Jobb + storhandla på Coop med L, försökt tanka på OK/Q8 (jääävla apparater!) och en snabb sväng på IKEA som blev lång då vårt kvitto huxflux försvann ur kassan?!?! WTF?!?
MEEEEEEEEEEEN; (de här e ingen rumbpa) vi kom hem. Och då åt vi revbensspjäll och fyllde frysen, kylen och skafferiet (We got a lot of spaghetti och mackaroner). Godis. 

Vi glömde bullarna.

Sov gott, för det skall vi göra!

POK
/LOL
 

agghhh

Hejhopp!
Sitter just nu å väntar på att min kära bror ska bli klar med "vadhannuhållerpåmed"... såå ett utmärkt tillfälle att berätta om dagens händelser =)

Dagen började med att skicka iväg kära L till sitt jobb!
Efter det gick jag mest runt å var trött, eldade i spisen, gav djuren mat och tog ut hunden..
Sen började det regna så mina planer på att rota i rabatterna och måla gästhuset gick i stöpet!
såå istället gick jag in och gjorde rent ett av skåpen i köket, ganska så skitigt så det tog ett tag å nu luktar det ajax i huset =) Efter det gick jag in i vardagsrummet och såg en utslagen hund som varken gillar dåligt väder eller tidiga mornar....


Nu är min bror klar om 45 min sk avi va på g mot arlanda så hurryhurry!




Hunden i ett nötskal (hon tyckte det var för ljust i rummet)

POK/
L


I väntans tider

Jag känner mig lite mer hurtis idag!
Igår flyttade jag som sagt ut allt nödvändigt från mitt rum hemma i sthlm och flyttade ut till landet..
Efter ett dopp i sjön och en god middag (som min käre bror tillagade) tog jag å Majja en cykeltur, den blev 2-3 km lång å ganska slö med tanke på att hon knappt har ngn kondition efter sommaren...
Såå igårkväll förstod mina kära päron att det var dags att flytta ut deras sängar till gästhuset... haha lite elakt kanske men eftersom jag å L ska leva här i kanske 5 år vill vi ha våra egna rum och lite space.. såå det är mycket saker här ute så det blev bara en säng som kom ut till gäststugan, men men en är bättre än ingen ! =)
Idag har jag än en gång varit duktig och cyklat med Majja, denhär gången gick det lite bättre, troligtvis för att det var morgon, så det gick lite fortare =)
Nu ska jag ut å rensa i trädgården å kanske hjälpa till att ta ner småträd och sly !

Väntar på att lilla L ska komma med sina flyttsaker, uhh vad mkt saker det kommer vara här då, har inte packat upp mitt än =P


Duktiga majja som nu är mer vältränad ;)

POK/
L


=)

Åhh jag har så mkt energi och är jätteglad!
Min dag har varit underbar på många sätt
, inte nog med att jag vaknade upp bredvid en grymtande arbetskamrat, jag var pigg också (å det var vid 6 på morgonen!)..
Jobbet rullade på bra, vi fick även tid för att spela lite biljard och åka på "stols-vagnar" i korridoren =) åt en jättegod carbonara till lunch och slutade även tidigare än vanligt!
När jag kom hem hade jag fått brev från banken, SKATTEÅTERBÄRING, jippiiiiiieee!
Efter det svävade jag på moln in till stan där jag möttes upp av ösregn å min blivande sambo, L! =))
Vi sprang runt i regnet tills vi fann SoS!
Tillsammans for LoL och SoS runt å letade efter klänningar som går ÖVER knäna, tyvärr utan framgång! (iofs köpte L en skitsnygg tub-klänning, men den slutade innan knäna!!)
Efter våran "misslyckade" och blöta shoppingrunda fann vi ro och middag i kungshallarna, SUSHI och en stor stark, mumma! Efter det var S tvungen att överge oss så LoL och S fortsatte till John Chris för kaffe å chokladboll!
När man tror att dagen inte kan sluta bättre säger S: min bil är på service och jag ska till N så du kan få skjuts hem! :D:D:D


Den grymtande arbetskamraten!

L och S

S och L


Tack alla tjejer för att ni gjorde min dag jättemysig!
Hoppas vi träffas mer i höst trots att vi åker åt olika håll för att plugga!
Puss på er, ni är bäst!

POK/
L

SoS&LoL

I am sick. ( som typ allhopa är ! L också lite...)
 Igår vaknade jag med feber tror jag och på jobbet kände jag sedan hur ont jag hade i hela kroppen och i halsen! Jag fick lov att gå vid två - innan dess behövdes jag - men såklart att allt ska hända runt två då? Helt plötsligt skulle det tas blodprov på en katt som inte kunde sitta still, två hundar hade på något sätt dubbelbokats och båda två behövdes öronen tvättas ur på, en annan patient satt och väntade på sin tid som redan varit, en akut hund som ätit en hel karta rimadyl skulle strax komma in... Så jag kom iväg lite senare än planerat. Väl hemma stupade jag i säng och vaknade 18.30. Somnade sedan igen och sov till 8 i morse...

Mår lite bättre idag och ska ikväll till stan och träffa S, S och L! Jag är ju inte hundra men får väl ta en alvedon innan jag sticker för det är typ sista gången vi fyra ses på jättelänge! S och S flyttar till Skara och jag och L till uppsala...!

POK
/L



S, S och L! sååå sööötaaa...

Yes box

Nu har jag ansökt om studiebidrag! Vilket tog typ tusen dagar.. Fattar ju ingenting alls av CSN´s information och så skulle man ha e-legitimation osv... Kände mig som en dum liten blondin (vilket jag inte är, vi är ju blonda och civilingenjörer ju!) Men nu fixade jag det äntligen. Nu ska man tydligen köpa matteböcker som man ska ha till introkurserna och så ska jag packa lite till, städa bilen också - det behövs verkligen, och så flyttar vi sen!!! Om två veckor så går vi i skolan igen?!?! Heeelt sjuuukt...

En viss person har oxå lyckats smitta mig med något sorts virus.. Hostar och är lite irriterad i halsen sådär.. Vill icke bli sjuk till de sista veckorna på jobbet och absolut inte till skolstarten...! Så det så! Känns fortfarande helt sjukt att jag ska sluta på Västerort.. =(

Men det blir la bra L?!?! (Lilla L som har ett så busy liv att hon inte orkar skriva i denna blogg som vi ju ska tjäna pengar på och bli kända genom.. haha! Dåååligt L!)


POK
/L

Planer B

Alltså jag kan fortfarande inte riktigt fatta det... Vi flyttar om mindre än två veckor. Vi börjar skolan om cirka 2,5 veckor. Jag ska sluta på mitt älskade jobb som jag varit på sedan mars. Jag ska flytta hemifrån igen. Och vi ska vara fast i pluggandet i fem år till... Vad tusan har vi gett oss in på?!

Jag har suttit och kommit på lite "Planer B" utifall Plan A - civilingenjör inte är något för oss. Så här är det:

Plan B 1: Vi tar bartenderutbildningen som börjar på m,åndag (ypu know what Im talking about L!)
Plan B 2: vi droppar civilingenjör och flyttar till Danmark nästa år och blir veterinärer istället
Plan B 3: Leva på D´s inkomst!?!?!
Plan B 4: Börja blogga ungefär tusen ggr mer än vi gör nu och lägga ut tusentals bilder så att vi börjar tjäna pengar på bloggen...
Plan B 5: Vi hittar några rika gubbar och giftar oss med dem.
Plan B 6: Vi skiter i allt!


Fast å andra sidan...
Nu ska jag packa mera! Och imorgon ser jag lilla L igen på grönan där vi ska snurra bort alla vår hjärnceller..

POK
/L


Examensmössor nästa! (om fem år......)


När får jag sova?

L jag är ändå liiiite ledsen på dig nuuu! Sett sommarn utan göran utan mig liksom?!?! Big no-no!!

Jag är så otroligt himla superdupertrött. I lördags efter jobbet så gick vi ju ut med pebe o co och vi kom inte hem förräns tre typ?! Jag gick då och lade mig på en gång medans L och pebe gick ner i köket och åt spaghetti.. (usch!) och som sagt så kom de upp och väckte mig sedan med chokladsås! Och sedan snodde någon mitt täcke tusen ggr! Och sedan så var det supervarmt i L´s rum på morgonen så jag vaknade typ tiotusen ggr mellan klokcan sex och åtta och åtta gick jag upp!

Var liiite bakis, men mest trött, på jobbet på söndagen.. Och vi hade typ noll patienter?! Eller några kom ju på eftermiddagen då. Sedan åkte jag till R som jag saknade och han ville hitta på något så vi åkte och köpte blekningsmedel och blekte hans hår.. Fast han blev mest gul men han blev fin ändå =) Så blev sent igår med..

Och idag upp klockan sex och åka till jobbet.... Imorgon har jag äntligen sovmorgon, men vad händer då?!!? Jo, såklart att det ska komma en gubbe hit och kakla hallen klockan sju på morgonen!!! Vad tusan då?! Jag kommer ALDRIG få sova ut!!!

Längtar såååååååå till mina lediga dagar på torsdag och fredag nu! Blir nog Grönan och Uppsala då, va?!

POK
/L

på jobbet

Som sagt så var jag på bio med M igår och såg Sommar med Göran, en bra film men jag trodde den skulle vara roligare.. såå... L du behöver inte vara ledsen vi får se en annan film som är bättre ;)

Min dag har varit full med jobb å nu är det lunch, vi har ätit på en jättemysig uteservering (jobbet bjöd) såå, en god räksallad föll ner i magen !
D kommer till mig ikväll, ska bli myyysigt <3

Om 2 veckor flyttar jag och L till uppsala, helt sjukt, tiden bara rinner iväg! Det ska bli kul när allt är ordnat! :D

POK/
L


Dagen efter dagen före =)

Jahapp idag har varit en seeeg dag!

Gårdagen var bra, kul att träffa alla igen! orkar inte skriva om de nu såå :P

Idag gick jag upp 8 tillsammans med L som skulle börja jobba halv 10 .. segt!
Efter det har jag tvättat två maskiner och hängt allt ute =) observera att anledningen till att jag tvättade var att PB bla ficxk cxhokladsås i födelsedagspresent å tyckte det var jättekul att hälla på L när hon skulle sova.... MORR!
Jag å PB åkte till donken å var onyttiga... sen skjutsade jag honom till stationen!
Nu sitter jag hos M å väntar på att hon ska bli klar i duschen!
Om ngn timme åker vi till Heron å ska se på sommar med Göran (förlåt mig L, vi får se på massa andra filmer tillsammans)

Imorgon börjar jobbet 7 sen kopmmer kanske sötaste D till mig <3
POK/
L

RSS 2.0