Oooooyes!

Godmorgon!
Jag sitter i åkersberga och dricker kaffe just nu! Snart skall jag och bakis-N gå ut och gå en promis till ridskolehestarna! Kanske N vågar klappa hesten?
Denna vecka så har jag och L varit superduktiga! Vi köpte träningskort i tisdags och har gått på Zumba och på PowerStep/core, vi har klarat av en dugga (en lätt dugga om aminosyror, så vi tror det iaf) å så har vi eldat å lagat mat i vanlig ordning sådär...

Nu väntar en grrrrrym vecka som, som sagt,  börjar med ansiktsbehandling imorrn och avslutas med att fira L som blir JÄTTEGAMMAL på fredag!




POK
/L

Söndag

Godmorgon!

Efter en fullmatad vecka med pluggande och träning ser jag nu att vi har varit sämst på att uppdatera bloggen.
I fredags så hade jag en stug-reunion med min Åre-familj (tyvärr saknade vi ett barn, och L som vi planerar att adoptera, men det var mysigt iaf), det var supermysigt och alla är sååå söta!<3
Fredakvällen var myyysig, tyvärr har vi inte hunnit kolla på bilderna från Åre än, så blir nog en till reunion ngn kväll framöver! I lördas var det solsken å härligt väder, alla var sega men efter lite städning och diskande kom vi ut i solen och gick ett varv på isen!

Igår åkte jag hem till sthlm för att jobba å träffa min kära bror som precis kommit hem från sitt jobb i Rio... =)
Jag skjutsade ett av mina barn till sina styvföräldrar (spännande!), sen var meningen att jag skulle åka och jobba men då hade söta S haft hand om en uthyrning så hon hade städat åt mig =)

Idag är tanken att jag ska plugga lite å sen åka för att fika med min kära farmor innan jag troligtvis ska på en intervju.. sen bär det av ut i skogen med L igen! <3

Å imorgon slutar vi kl 12!! Å då ska vi nog gå till ngt mysigt ställe för att äta lunch och sen ska vi på ansiktsbehandling med ögonfransfärgning, å efter det tror jag vi tar en promenad på stan för att kolla lite på klänningar =) det kommer att bli superb!


POK/
L


Onsdag? eller tisdag? eller torsdag?

GOOODMOOOORGOOOON!!!



Jag sitter just nu och pluggar aminosyror som vi har dugga om på onsdag... Vi ska kunna alla kemiska beteckningar, deras beteckningar och deras egenskaper. Ganska mkt att kunna, men aminosyrorna kunde man iaf förut under cellbiologin (tror jag) och detta är nog bra att kunna när man läser bioteknik...

Annars så är jag jätteduktig! (So long...) Ligger före i Mekaniken genom att ha gjort massa tal i boken (jag försåtr nu varför jag inte läser Teknisk Fysik... fysik is not funny) och gjort klart allt (typ) kassörjobb för imorrn ska jag lämna över min post till en söt recce... Och så har jag sökt alumn- och forskaransvarig till Bioteknikdagarna 2011 (om jag inte blir vald så vet ni ingenting!)

Nu skall jag glo på Lost litegranna och sova så att jag orkar två 8-17 dagar nu, med datalabbar och allt.. usch..

POK
/L


Period tre

Första skoldagen avklarad! En ganska lugn sådan; vi hade Mekanik och gick igenom vektorer, skalärprodukten, kryssprodukten, acceleration, hastighet och fart... EHHHMM... Alltså saker som vi redan kan. Men de e bra, fortsätt så så blir det en skön kurs ;)

I morse började jag 10 men vaknad typ 6 av att snö trillade ner från taket, blev livärdd! Så jag gick upp och åkte tidigare till Uppsala för att köpa skol-litteratur till mig och L. Dock kommer en bok in imorgon, så måste dit igen.. Jobbigt... Å skolan var tråkig (WHAT?!?!), mest tråkig för att det var inga Xare där typ och ingen L! booring! Fast jag och T och alla andra klarar oss finfint utan alla åremänniskor ;)

Nu skall jag titta på en fin, ny tegelstensbok som heter University Physics. Yiihaa!

POK
/L



två snyggingar som tar studenten 2008!


Mona-Lisa

Jahapp, nu har alla (typ alla) x:are åkt till åre och lämnat mig och tara helt själva i skolan! Hihi kanske kommer vara några kvar, men inte många inte!!
I går var jag och N på heron och hade mysdejt. Åt middag och såg på den nya filmen.. The GodFocker eller vad den kan tänkas heta?! hihi de va kul iaf! På vägen hem så var vi lite flummiga så vi bestämde oss för att åka förbi L och visa N´s rumpa för henne. Men fiskbilen var där när vi åkte förbi så vi vågade inte... Men då blev jag besviken så jag bestämde att vi åkte förbi en gång till och moonade lisa på riktigt! HAHA Moona Lisa blir ju mona-lisa!! HAHAH
Så mogna är vi!

Idag ska jag ta det lugnt i några timmar nu, sedan ska vi till farmor och sedan på middag hos morfar och K. Kul kul lördag! Imorgon blir det ångest-dag för på måndag börjar skolaaaaaaan... gaaaaaaaaaah...

POK
/L


Mr främmande Simon...

Haha...
Nu är jag flummig så jag förvarnar alla att detta kommer vara ett väldigt flummigt och osammanhängade inlägg!

Jo, dagen började med uppstigning 06.00 för att jag hade lovat att skjutsa min kära mor till hennes jobb... sen flöt timmarna på och jag gjorde inte mkt nyttigt, småstädade lite.
Sen kom älskade L och vi snackade massa strunt och fiiikade å sen kom Moooooona-Liiiiiiisa (Ls pojkvän som bytt namn)... Haha, sen kidnappade han L för de skulle till Heron å se på bio (booooring)!

Sen dess har jag packat, tvättat, diskat, plockat med papper, planerat å lite andra småsaker!
Å nyligen lagade jag lite middag (superavancerat bestående av nästan enbart broccoli), å sätter mig å kollar igenom mailen... sen ringer min telefon å det visar sig vara en av mina gamla klasskompisars nummer (å han har jag inte pratat med på ganska länge) så jag svarar å det är inte han som pratar! Så min första tanke var att det var en kille som heter Simon (ingen aning om vem).. Men han ville bara höja nivån å prata med ngn som var lite smart ;) så då hade E sagt att ja pluggade civilingenjör i uppsala å det gör tydligen han också :O Så han babblade på massor XD Kul var det iaf å nu vet ja vem ja ska ringa om ja fastnar med pluggandet för han går nämligen 4e året Teknisk Fysik!
Det som var mest förvirrande var att han inte hette Glenn, för de var i Gbg och jag är ju blond å tror att alla där heter det, men det blev lite bättre när han sa att de iaf hade träffat ngn som hette det!

Å precis innan det samtalet så berättade OCH visade L å (fd.) N att N bytt namn till Moooona-Liisa, tänker inte avslöja hur... men att byta namn för den pojken är inte så konstigt med tanke på hur många idéer han har, tex att Kalmar skulle ligger på en ö (?) MOHAHA ;P


Nu ska ja packa det sista inför morgondagens resa till åååååååÅre!
POK/
L


2011!

Som L skrev tidigare så har vi varit superdåliga på att uppdatera bloggen... Dåligt av oss!

2011
Inga nyårslöften för min del (jag skulle bara bli besviken när jag inser att jag inte kan hålla/uppfylla dom), men det är alltid bra att ha lite mål, förhoppningar och ideer med ett nytt år!
Först och främst vill jag ha en lite mer planerad vardag än vad jag hade sista 2-3 månaderna förra året (min kalender försvann), sen vill jag se till att få lite fart på migsjälv, att göra det som ska göras i tid som tex inte sitta veckan innan alla tentor och ha panik. Sen hoppas jag att jag kommer iväg på iaf en resa, sen så gör det ju inget om Sverige får en sol-sommar! Och jag vill och hoppas på att år 2011 ska bli ett händelserikt år med många nya kontakter och vänner!


<3

Jag har överlevt två tandläkarbesök denna veckan, först en kontroll i måndags å sen idag var jag på återbesök eftersom en lagning sen tidigare hade gått sönder! Än så länge lever jag iaf!
Å jag saknar L massor, vi har inte träffats på hela lovet typ =O Å vi kommer kanske inte träffas förrän ja kommer tillbaka från Åre :O =(((
Juste Åre.. mmm, jag ska iväg med massa coola Xare på en Xidresa som kommer att bli awsoooome!!!! Det negativa med resan är att vi missar föreläsningar och lektioner.. så det blir mindre roligt att plugga ikapp det, men det hoppas jag att det blir värt! =)
Nu blir det en kaffe å lite jobbelii =) Sen ska ja städa min kära brors bil som han har lånat ut till mig så när ja ska till åre =) å massor med småsaker som måste fixas!

POK/
L


2011

Nu har vi inte skrivit på jättelänge!!! Dåligt!!!
Men slutet av förra terminen var jobbig med sjukdomar, tentaplugg och massor av snö. Sedan jullov och då har jag jobbat, firat jul med släkten, tillbringat nyårsafton i soffan med migrän och sedan jobbat igen och haft tenta i transformmetoder som jag missade förut för jag var sjuk (och som jag kuggade! (troligtvis iaf, inte fått resultaten) min första tenta som jag kuggat!!!)

Nu är jag ledig i en hel vecka iaf! Sist jag var det var typ när jag och L var i Side i somras. Sedan är det dags för plugg igen och flytta in i stugan med L igen.

POK
/L

RSS 2.0