Att slicka någon i ögat

BTW, för några år sedan (bland annat nämnt i detta inlägg: http://adoubleshotofpartywithlol.blogg.se/2010/may/en-helt-normal-kvall-i-stugan.html ) så försökte jag och L att slicka varandra i ögat, men vi kom fram till slutsatsen att det är (som H/A skulle ha sagt) fysiskt jvla omöjligt!
Vi trodde på den slutsatsen länge och väl, men en natt så motbevisa en kär vän detta. Vännen minns inte det dock så vi vill inte nämna denne vid namn, för enligt den så har detta inte hänt... Men de e sant: denna lyckades slicka mig i ögat!
DÄVADÄ
/L

MYSIGT + cykelvurpa + ny granne

Hej hej bloggen!
 
I helgen har det varit sol och mys! I lördags hängde jag på forsfestivalen (på vägen dit lyckades jag förresten cykla på en tjej, trilla av cykeln och så hoppade kedjan på samma gång... Det var tjejens fel dock, hon gick åt sidan precis när jag skulle cykla förbi henne! Dom var ett gäng som gick framför mig , jag "plinga" (har ingen plinga, så jag försökte låta...), dom delar upp sig i två små grupper och går på varsin sida av vägen, jag får S:a runt dom och en tjej tar ett steg precis framför mig... aja, en kille hjälpte mig med kedjan och jag cyklade vidare, TIHI... )
AJA, det var jättemys iaf i lördags! Vi tittade på volleyboll, tittade på båtarna, kramade lite folk, åt mat och hängde i solen... MYSIGT!!!!!
 
Men nu hoppade jag över fredagen! Då firades A på ÖG med en middag, det var jättemysigt och trevligt! Efter det hade jag tänkt att dra hem, men dom drar med mig till Forsfestivalens partajj! Jag försökte streta emot jättemycket, men det går inte att säga nej till dom :/ (Stackars mig!!!!). På vägen dit träffade vi J & N! KUL! Sedan dansa vi lite granna....... och sen sov jag.
 
Idag har jag hälsat på min Farmor som fyller hela 88 bast imorrn! <3 Hon är så söt!
 
Nuuuu har jag ätit gottis-laxen och städat lite här hemma inför VALBORG om två dagar! SoS kommer hit imorrn och vi ska ha såååååååååååååååååå mys <3 WIIIEEEE!!!!!!!!
 
HÄR är T som är vår nya granne-isch BTW!!! Han e så söööööööööööööt <3
 
Nu kommer L, wiiie!
POK / L
 
 

L<3L

Åhhhh, måste bara skriva att jag har världens bästa och sötaste sambo!

AJ LÖÖÖÖÖVAR YO!! <3
/L

En regning dag i Uppsala

Hej hallååå bloggen!
 
Jag sitter och laddar inför att cykla till el skolo i REGNET, fyyyy fyy!! Det ser not so mysigt ut. Jag har till och med inte sminkat mig idag, för det kommer ju ändå att rinna av på vegen till skolahn... (hoppas folk står ut med en osminkad L idag! Hur ska detta gå????????? AAAAAHHH!!!! Hoppas folk vill fortsätta vara vän med mig. Snella!)
 
Igår började vi en ny kul kurs i Genombioinformatik, alltså som i GENÅÅÅMbioinformatik inte GEEEENOMbiotinformatik... eeeeeeeeehhhhhhhhhhhh........intressant...
 
Och J.B kom till Sverige igår hörde jag! Vi fick ett gott skratt i morse för detta oxå, spana in det:
http://www.youtube.com/watch?v=fAKKqHWBcHk
 
I söndags tillbringade vi kvällen åt att göra ponnysar!!! wiiie! "Are you happy with your pony?"
 
Nu vill jag avsluta detta blogginlägg med en låt tillägnad G.W som fyller år idag!
DUDUDUDU DUDUDU UDUDDU DUDU
DUDUDUDU DUDUDU DU G. W!
 
Annars e de bara 7 dagar kvar till VALBORG och när våra kära SoS kommer hit <3
 
OBLIGATORISK BILD: Två coolingar på Rhodos (OBS! första dagen, that's why we are soooo white!) för några år sedan....
 
 
POK
/L (oL)
 

IDAG

Hej!
 
Vi måste reda ut en sak! Det finns endast TVÅ L i denna värld, och endast ett par LoL i denna värld. Det är vi. Sedan finns det en viss L som tror att han heter L, men som egentligen heter V.L så det så.!!!!!!!!!
 
HEJ!
Denna helg har jag varit sjuk och jobbat! :) KUL!
 
I fredags så lekte L och SLS och H/A barn och hade lajbans-kul!
 
L hälsar snopp!
 
Snart är det Valborg, då kommer SoS <3
 
V.L har varit i våran lägenhet i tisdags, onsdags, fredags och lördags. FASTÄN HAN HAR EN EGEN LÄGENHET!!!!!!
 
WTF?
 
L tycker att Douglas är ett roligt namn! :)
 
SAMBO-LÖÖÖÖÖV:
POK
/LoL
 
 

Födelsedaaag

Tjotjooo bloggen!

Idag fyller min underbara söta fina bror år, han blir supergammal!
Han är en sån där bror man bara kan önska sig, han har alltid stått bakom mig i allt, alltid.
Har alltid kommit med en hjälpande hand, älskade lilla bror <3
 
På tal om hjälpande händer så kan jag även berätta att jag krossade handleden i januari och det är först då man inser hur bra händer och arman är, superjobbigt att inte kunna använda en hand tex.
Jag har funderat lite extra på det där med händer, händer, händer, händer, händer. De kan va små, stora, hårda, mjuka, långa, korta mm. Med ett par väl fungerande armar och händer kan man göra det mesta, äta, dricka, gräva, skriva, hålla i saker och hjälpa andra. Finfinahanden helt enkelt.
 
 
 
Jajjemen, kan ju även berätta att jag var på dammiddag i fredags å sen på släpp, superkul! :D
 
PoK/
L (som saknar L och tycker att hon ska komma hem typ nu, strunta i jobbet!)
 

Hesteeeen!

Hej hej bloggen,
dags för ett gott skratt! :D

http://bit.ly/15qRn5N

PoK/
L

YOLO

TJATJABLOGGEN :D

Alltså det här är så FANTASTISKT, det är tisdag och jag väljer att ta grädde i kaffet (!!!!!) Jisses alltså, jag kunde ju snott mjölk från L men det var jag för snäll för, hon är ju så goooo <3

Det har förövrigt varit en najs dag som började tiiidigt eftersom jag lovade att hjälpa T med en liten och gullig frisyr han länge velat testa.

L och R hälsar att J borde skaffa en blogg bara för att hans liv är så intressant!

PoK/
L

chocolate

HEEEEEEEEJ!
 
Idag är jag ensammen hemma, asså jag har ju varit det typ hela helgen, meeen nu e de måndag å då borde verkligen L vara här, men nähä då - då e de FUM! Fast de e väl en ganska bra anledning då... Jag har suttit och tittat på det då de filmar allting, och det blev ju lite för lite fokus på plugget ikväll asså.... Men grattis till E & E! :D hihihih EoE... hihi... kul grej!
 
Annars så är det bajsgråttskitpissväder idag.
BAJS.
 
EEEEEEHhhm...... jaaaaaaaaaa.............. L är söt på film <3
 
CHOKLAD!
 
PoK
/L

SÖNDAHG

Tjatja bloggishen!
Jag vill inte vara sämre än L, så jag tänkte oxå uppdatera!!!! Så kul när så många läser!!!!! :)
 
Jag har haft en riktigt bra dag idaaag! Eller jaa, den börjar lite som... ett "blond-moment" kan man väl säga.
Jag hade lite dåligt samvete över min slöa dag igår (det snöade, jag va lite lite lite bakis, så gjorde typ ingenting :) ) så jag gick upp tidigt (7...) och pluggade! Jag tror det gjorde min skalle lite snurrig, såååå sen skulle jag ju in till stockholm och hälsa på LoSoS och då var det lite problematik med biljettbeställningen:
 
Jag köper biljett, märker att jag fyllt i fel telefonnummer (självklart valde jag mobilbiljett oxå), ringer SJ kundservice för jag tänkte att det kanske va OK ändå, men dom är not-that-good då man inte kan få prata med någon!!!! bara massa val där inget val passade in på detta!!!! aja, så jag skickade biljettbeställningen till min mail och skrev ut och hoppades att det skulle funka... Sedan efter ett tag märker jag att biljetten är FRÅN sthlm TILL uppsala! (dom gick samma tid, så jag mixade nog ihop de där lite, stor förvirring!) sååå jag köper en ny biljett, och gör allt rätt.
Sedan så hann jag preciiiiiiiiiis med tåget då bussen ner till uppsala c var sen.
 
Men de va mys att träffa LoSoS <3
 
Sedan har jag lagat mat, köpt campus-kort, körde ett BT-pass, sprang ner och tvättade lite och nu sitter jag och småpluggar igen! KUL!!!!!!!!
 
AAAAAAAAAAAAAAAaaaahjustja, i fredags hos LuRo (inte RoLu som L skrev, men hon e blond så de e ok) så passade jag och L på att busa lite, detta är en del av resultatet som Lu lyckades hitta:
 
 
HIHIHIHITIHITHIHI KUL!
 
PoK
/L
 

Fantastiskt

Tjotjo bloggen!
 
Det är så hiiimla kul att läsa lite av de kommentarer vi får här, härom dagen fick vi t.ex. en liten "rebus" om man kan säga så.. Såhär gick den:
 
- Vet ni varför gruvarbetare måste gå till psykologen?
- De bryter ihop.
 
Tack Sten Andersrud, den var kul! Ni får gärna skicka fler rebusar mm så vi kan få ett gott skratt eller kanske klura lite :)
 
 
Men men, nu ska jag uppdatera lite om vad jag gjort i helgen!
I fredags fick vi nya grannar RoLu, de hade inflttningsfest och det var superkul. RoLu är supersöta och vi gjorde massa knas det tråkiga var att de tyvärr inte ville hångla, annars var det jättekul!
Efter det drog jag vidare till Lanet som var, det var spännande. Ett av de mest spännande sakerna i mitt liv skulle jag tro. Jag hade föreställt mig något mysigt men kommer in i salen och det är typ EN MILJARD datorer överallt å ALLA spelar... =/ Så jag börjar tveka på om jag ens ska gå in men då kom söta lilla H och drog in mig... Det var mysigt att träffas och säga hej tills de tvingade ner mig framför en dator med en superläskig gubbe på. Men sagt och gjort där sitter jag, framför en dator men en gubbe på. De säger åt mig att gå fram, sida, rulla å garvar åt mig (?), sen helt plötsligt skriker (!!!!!!) dom bakom mig att "Det kommer monster, döda dem!!". Hur reagerar man inte på det?! Jag blev rädd av de som skrek såklart så jag skrek till, vände mig om och gick därifrån..! Efter det fick jag spela ett roligt spel där man fick hoppa och röra sig lite. I spelet samlade man pengar samtidigt som man åkte ner för en fors i flottar (typ som forsränningen här i Uppsala!), Kinect hette det. Väldigt roligt spel både att spela och titta på när andra spelar eftersom man ser ganska dum ut! :) 
 
Igår var jag på dop för en supersöt unge som fick heta Elin. Det var extra roligt eftersom det är nära vänner och min bror var gudfar! Eftersom jag måste lära Elin allt jag kan så fick hon såklart världens bästa present av mig "Pekboken - för lite finare barn", haha ;). Nu kommer hon lära massa bra ord som Champagne, Privatjet, Tidsindikator och Spåååååårtbiiiiil! Gullunge!
 
Och idag då? Jo idag har jag varit i Sthlm och träffat bästa flickorna, LoLoSoS, vi är sååå söta! Vi gick till ett supermysigt fik nära centralen där vi satt och pratade massor om allt och alla!! Vi planerade även lite inför valborg, det ska bli så mysigt att ni kommer upp till oss i Uppsala och får uppleva valborg "på riktigt"! :) Det var länge sedan vi träffades alla tillsammans bla eftersom S har vart i afrika massa veckor och jag och L har plugg. Det var verkligen dax för ett gott skratt tillsammans. Love you giiiirls <3
 
Den här ananasen passar bra här!
 
PoK/
L

HEJ, VAGÖRDU?

 
Tjatjajtajta bloggehn!
 
Det var jättekul att Axel J hittade vår blogg, nu är vi åter inspirerade att blogga om våraaa superbraiga liiiiiiiiv!!!!!!!
 
Vi är inte lika busy som vi var under 2012, så nu kan vi busa på här typ.
 
Idag så har jag varit i den roliga skolan, där hade vi föreläsning om populationsgenetik och selektion och sådant, det är fett kul!!! Blir massor av matematik i de här oxå, det är kuul!!! Sedan hade vi en datalabb. EEEEHM JAAA. J hade åkt skidor igår och gjort en värsta face-ramling så han hade lite skrapsår i pannan och på nesan typ + ont i revben så han va söt. R har ingen FISk.
 
Nu kom L hem och hon babblar på som vanligt, hon är så duktig på det!!!!
Vi ska åka till Gottsunda nu och handla lite gottigotti till imorgon då vi ska bjuda vår nya granne R på middag! Egentligen L oxå, men han dissade oss. Så vi kan äta kött. GOTTIGOTTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Nu pratar L om D, han har varit bråkig.
 
PENIS helsar hon.
 
Hoppas vi överlever Gottsunda,  dä  ä farlig där. Tur att vi är GANGSTERS idag!!!!
 
POK
/LOL
 
 
 
 

Gulligulligull!

Tjeeeeeena bloggen!

Det är så hiiiimla kul att vi har massa söta läsare trots att vi inte bloggat så intensivt på sistone.
Vill bara säga att ni är SÅÅÅÅ söta! We <3 you, hihi.

 

Ps. är ju tvungen att lägga in en bild också och eftersom det snart är valborg blev det denna! Vi e så snygga!

Over&out/
L


RSS 2.0