=(

Glömde påpeka att det var elitloppet i helgen och jag missade det pga av tentapluggande..... =( varför kunde dom inte ha det nästa helg för en gångs skull???
Tydligen var det en häst som heter Iceland (efter scarlet Knight) som vann med Johnny Takter. Som tur var så verkar det inte ha varit världens mest intressanta lopp men iaf, jag missade allt runtomkring också, för att inte tala om stämningen!!



POK/
L


Sommarsöt!

Hej allihopa (!)

Jag håller totalt med L, så sjukt varmt att motivationen och koncentrationen till att plugga dunstar bort innan böckerna ens ligger på bodet! Lite jobbigt är det men idag har vart en bra dag (lite dåligt med pluggandet pga all värme men annars bra)!

Tog precis en underbar fika på tomten med mamma, bulle å kaffe (här kommer beach 2010!) supergott iaf!
Våran granne har precis skaffat sig en liten Italiensk mastiff (Cane Corso) på 9 v supersöt såklart, lite blyg fortfarande bara. Dem är så gulliga när de är valpar och har 10 kg hud och päls att växa i, blir kramgoa på ngt sätt! Såhär kommer den se ut när den blir vuxen!



Nu väntar vi på att pappa å bror ska komma hem för att starta grillen, sen ikväll ska jag fanimej se till att joggingskorna kommer på så att hunden får röra lite på sig! (shiat nu har ja skrivit det här då måste man hålla det va?)....

Och hur sjukt är inte dethär med tvååringen som röker 40 cigg om dagen, och föräldrarna tycker att det är ok... =S ibland börjar man undra hur dumma människor det finns i världen, just dessa hittar ni i Indonesien!

Åh justdet! Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi lämnar landet :D:D:D:D Vill åka nuuuu!

POK/
L


Mhm...

OM EXAKT FEM DAGAR OCH EN TIMME SÅ ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOOV! Asså, fattar ni? Jag fattar inte.. Dock har min underbara hjärna tagit sommarlov ltie för tidigt, det går inte att koncentrera sig på plugget. Fullt totalt absolut omöjligt.
Jag har försökt att plugga utomhus samtidigt som jag solade. Men det gick inte för ungjävlarna lekte i lekparken som ligger precis bakom vårat hus, och sedan så kom det massor av moln... Så då gick jag in.
Sedan så har jag åkt iväg till mamma o pappa vid båten och fikat ett tag för att kanske kunna koncentrera mig mer när jag kom hem, men icke. BAJS.

Men båten börjar bli fin och klar nu! Om några veckor så kan vi sjösätta den och i år ska jag tamejfaan åka ut med båten varje lediga stund! Så härligt!

plugga lite mer då..

POK
/L


plugga sommar sol bad ledighet mmm

Livet är bra trots att man sitter här med tentor över öronen, helt otroligt att det redan har gått ett helt år!

Nu är det bara lite till plugg innan sommaren ligger för fötterna på oss alla och det ska bli så härligt att gå ut från dendär tentasalen och andas på riktigt! Sommaren kommer ju såklart bjuda på massor med härligheter (håller redan på att ta spåna på allt jag ska hitta på) tex så ska ja jobba med världens bästa S och så ska såklart jag och världens bärsta L åka utomlands, ta en roadtrip till gbg och massor med annat, har redan en kväll inplanerad med supahupadupatjejkväll (öhhm), sen kommer jag förhoppningsvis åka ngnstans mer om jag får tid till det mellan allt jobb min pappa har kommit på, kanske att jag tar racing-licens i augusti också! :P




SOMMAR!

På tal om att vi är superbästduktiga filmstjärnor så har vi såklart blivit kallade till en photo-session ikväll i Uppsala, paparazzi överallt såklart ;)


Mmm cellbiologi är ju så kul så nu tror jag att jag ska återgå till mina högar med anteckningar!

POK/
L


filmstjärnor!

Idag har vi varit filmstjärnor!!!
I vårt gymnasium så tycker dom att vi mellan alla studier ska hinna med att träna oss i kommunikation (vilket iofs säkert är bra, men just nu är det tråkigt) och idag så hade vi redovisningar och blev FILMADE samtidigt, som vi sedan fick titta på och bli utvärderade på.

Meeen det var ju inte så farligt... vi var assnygga och alla skötte sig ju exemplariskt. Vad förväntar man sig liksom av en grupp underbara x:are?

Sedan så åkte jag och köpte en mixer till mamma i morsdagpresent. Den kostade fucking 450:-, men jag var väl skyldig henne lite pengar så att... hon fick den.

Imorgon ska jag och mamma på spa i vallentuna, jag ska få ansiktsbehandling och vaxa benen! Ajajaj, jag kommer skrika... Men nån gång så måste man ju prova det?!?!

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!!!!!!!!!!

POK
/L

ps.
Dagens gåta:
Vart var A i lördags natt?


Ehh... mjue?

Under dagens häääärliga pluggande så börjar jag undra...

... varför man ska kunna alla aminosyrorna egentligen? Dagen efter tentan kommer jag ha glömt bort dom igen.

... varför ingenting alls verkar logiskt

... varför vääääldigt mycket av cellbiologin ej är säkert/utforskat och mest består av massa hypoteser hit och dit

... varför mitos och meios ska ha så lika namn så att man blandar ihop dom hela tiden

... varför har glutaminsyra förkortningen glu och glutamin förkortningen gln? Jag tycker det ska vara tvärtom...

... om man någonsin lär sig de där med stereokemi 100procentigt säkert

... hur stor den här fcking tentan egentligen är!!!



Idag kom jag på att om 3 och en halv vecka så åker vi utomlands!!!! Det är ju ingenting!!! Det förstörde mitt pluggande totalt då jag satt och letade resor istället.

Tillbaka till de tre stora tegelstenarna (=böckerna)

POK
/L




FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGAD AV EN STOOOOOOOOOORMVIIIIIIIND!



Tenta igen...

Tentapluggperiod just nu. Nästa fredag är det en underbar sex timmars nio poängs tenta som gäller. Längtar sååå!!!

Solen har lämnat oss också...

Igår regnade det så mycket så att jag höll på att spolas av vägen med bilen.

Och jag har just nu ett grymt chokladbegär!

POK
/L



Två snyggingar på Rhodos 2008


sommar!

Hej hej allihopa! (kan inte sluta med detta...)

Jag måste först å främst tacka vädergudarna, I love this! Mycket bättre än den där vintern som var alldeles nyss! För en månad sedan så satt vi och oroade oss om det skulle vara snö på valborg eller inte (det kanske tom snöade nu, jag minns inte riktigt) och nu ligger vi ute och solar hela dagarna. Idag har vi också badat i sjön, jätthärligt........ Mhm.... riktigt gött att bo i denna stuga just nu!

meeeen imorrn så flyttar jag hem igen. usch och fy och blä. Eller härligt? För vi har våran sista föreläsning imorgon, sedan är det bara en lektion, en redovisning och en tenta kvar sedan är det sommarlooooooooooooov! Wohow!

Dessa dagar har vi haft fett soft labbande, så vi har åkt hem runt 1-2 och solat och pluggat.. Iförrigår så grillade vi och igår så var vi i flogsta hos RAT och firade att A&T blivit vuxna!!! 13 år var det väl? GRATTIS IGEN! Det var lite småmysigt.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Äppelpaj är gott!

POK
/L

solsolsolsolsolsolsol... och ännu mera sooool!

Hej allihopa!


Mmm superskön eftermidda å vi har grillar massor med gottigt och ätit gucca med dipgrönsaker!
Vi var även nere vid bryggan för att se hur mkt vi skulle frysa ihjäl om vi ramlade i.... det visade sig att vi typ skulle överleva för "hör och häpna" det var hela 16 grader på botten!!! hmm, dags att börja bada å basta hemma ?

Nu kollar vi på resor till sommaren och jag håller på att dö av längtan till ngt annat varmare, soligare och mer ledigt land än Sverige (även om du har varit härligt väder idag och igår)...

Nu ska vi leta vidare efter ngt supercoolt land!!!!! Alla som vill får förresten följa med om ni vill och VÅGAR!!! Mohahaha

POK/
L


Genfunktioner hitochdiiiit!

Hej allihooopa!

Yeyyya!
Ni kan inte tro det?! Vi har slutat för dagen (som har vart sjuuukt jobbig, typ 3 raster på 30 min från kl 10 till 13...) och nu sitter vi här jag å min labbis, vi har precis checkat våran pp och den är såklart BÄST! vi har dock två störande moment bredvid oss, en mer störande än den andra men iaf (host-J-host)....

Idag ska jag och älskade L hem och sola å grilla å äta gucca!!!! MUMMA! <3

Det negativa med att det är typ 20 grader varmt och sol ute är att det är för varmt och för bra väder för att vi ska orka plugga.. men men nattplugg är också kuuuuul!

Imorgon har vi bara en lektion mellan 8-10 vilket skulle vara suuuupernajs om inte RAT har ockuperat lite av tiden med att de behöver åka till systemet.... Och såklart kan vi ju inte säga nej eftersom två av sötnosarna fyller gubbe! =) Sååå och jag å L ska ju såklart fixa världens bästa födelsedagspresenter till dom! Å de kommer bli så vackra och snygga (kanske)!!!

Mmm nu kom min sambon och draaaar =) så nu väntar en underbar eftermidda i sooooolen med kaffe å äppelpaj och saft och hrm.... vad vi nu har hemma!

POK/
L


en helt normal kväll i stugan

Två små söta blonda flickor satt i en stuga, båda var sjuka... men vad hindrar det dom dååå?!?!

Vi har kommit på hur man stavar till vårat läte:
WWRRRÖÖÖÖ!!!

sedan så tittar vi på videos som vi har spelat in. Dom är riktigt jvla bra, vi borde bli skådisar eller komiker eller nåt sånt! För vi är så jävla bra!!! Vi borde även få in dom på datorn och visa dom för folk, så blir vi kända poff.

Tex:

- Jag kan en hel saga
- Berätta den då!
- Men... jag kan bara halva!


och

- blablablabla (läser ur labhäfte)... ASSÅ JAG FATTAR INTE!
* tystnad *
- ska vi ta en shot?


och

- jag kan inte gå på toa!
- varför?
- för jag har målat naglarna! jag kan inte ta av mig byxorna heller...
- Men; Vi är på new yoooork!
- och vi har gjort en tredjedel av labben!
- eller två sidor...
- SCCCHHHHH!!!
- vi har läst en tredjedel!

och

Utmaningen om att se om man kan slicka i någons öga... Den är riktigt bra!



Här är snyggingarna efter forsränningen! (plus robbbin och tompa)



åååååååååh det finns massor av braa filmer, ni anar inte...

men men. nu har vi pluggat och ätit vitlöksbröd. Getingarna surrar runt mig, det är en däruppe som jag ska få att försvinna nu.

POK
/L


najjs

hej hej allihopa!
Jag sitter just nu och har damp på prelabben som ska in imorgon. Får inte fråga ett att funka i min skalle, den funkar liksom inte idag.... Lille R är min räddning, men just nu är det stopp. Fast nu fixade jag det.

Annars har hela dagen varit en skitdag. Jag har ont i halsen och känner mig sjuk, jag vaknade med ett ryck i morse och kom på att USbidraget ska vara inne imorgon, jag har fixat fakturor, jag har pluggat och det är skittråkigt, jag kunde inte sola för mamma oljade verandan... och jag var på dåligt humör allmänt.

MEN DET VÄRSTA: när jag kom till stugan så hade en stoooooooor geting intagit övervåningen! Jag tog mod till mig och sprang in och öppnade ett fönster, men då byter getingjveln fönster... så den stannar kvar inne och åker till fönstret nära mig. Jag får ducka och ta ny sats för att våga öppna nästa fönster, men getingen har ögonen på mig nu och varje gång jag tar ett steg fram så försöker den attackera... men jag är så duktig och hoppar fram till fönstret med en tandborste som försvar, och öppnar fönstret och getingen åker ut! wohow! detta tog upp kanske en halvtimme...

Nu så tänker jag glo på tv och söka resor.

POK
/L


DAX

Hej allihopa (fortfarande Rs idol)!

Vi har nu haft vårat efterlängtade DAX!
Det var jättekul och blev väldigt bra tycker jag! Alla 100 luncherna var bokade och föreläsningssalen var till en början fullsatt (lite folk droppades av hela tiden men det var fortfarande många kvar på slutet)! Det rullade på i bra tempo med företagen och sen var det fika efter det pratade en professor och en alumn, allt mkt intressant!

Nu är vi hemma och borde plugga men jag har åkt på världens förkylning typ så mitt huvud har en snickare i sig och syndafloden har satt full gång i min näsa! Men lite ska ja se till att få gjort iaf!


Måste bara berätta att jag pratade med D tidigare och jag nämnde till honom igår att ja började bli förkyld så nu hade han köpt en nässpray till mig, haha söt man kan va synd bara att han inte är här å kan ge den till mig de närmaste dagarna! =p


Imorgon ska vi in till skolan 1 timme i förväg för att ta en dusch sen är det bara en lektion och efter det är vi "lediga" fram till kvällens gasque! Wohooow! =D



 
Nu ska ja gå å snora ner min sambo lite för hon blir så glad då!!!

POK/
L


Dax för DAX imorgon

"Heeeeej allihopa" (härmar R´s blonda idol)

Just nu har vi precis kommit hem från uthgård-puben där jag har avnjutit en god nachotallrik... Min kära L är ganska bra men det absolut sämsta med henne är att hon inte tycker om tacosmaken! Hur kan man inte gilla det? så jag passar på att äta tacos hela tiden när jag är hemma (nästan iaf) och åååå vad gott det var idag =)

Vi var där för att vi har anmält oss som volontärer och faddrar under mottagningsveckorna... Ska bli superkul att uppleva det igen, fast som fadder den här gången!

Annars så har vi typ bara pluggat idag. Och ska plugga lite mer nu. Imorgon är det ju dax för underbara DAX som vi har ordnat (okej, jag erkänner, inte bara vi utan några fler oxå...) där företag ska föreläsa och en alumn och en professor.. Hoppas att det blir superbra annars så är vi körda!



Mmm, här bredvid mig står en flaska bubbel som vi ska öppna på onsdag innan gasquen.. den ser riktigt god ut just nu, men två dygn till ska vi la stå ut? Kaaaanske då!

ÄÄÄÄÄÄ nu orkar jag inge meeer... KIWI? nää...

POK
/L

ps. heter det ann-anas eller anna-nas? (om du fattar)


Hej get!

Hej !

En underbart skön helg är snart förbi men inte kan man va bitter för det, vi kommer nämligen att ha en najs vecka nu också! =)

I fredas efter våran föreläsning åkte jag till D, vi åkte senare på dagen vidare till G, J och A där vi drack lite öl och tjockade oss med pizza! Efter tjockandet var vi såklart tvugna att tänka lite på figuren så vi drog oss vidare till bowlinghallen! Hrmm den dumma ungen vann de två första omgångarna (tror aldrig att det har hänt förut, inte han heller med tanke på att han skryter om det dag och natt) men den sista omgången vann jag (som tur var). Efter att vi hade blivit supertränade och snyggare efter bowlandet drogs det vidare till ngn krog/pub/vaddetnuvar, där vi såg på massor med 92or(?) eller vad det är som får komma in på såna ställen nuförtiden... Det blev även en del dansande innan musiken tog slut och vi gick upp för mördarbacken hem till G och A! Mysig kväll!
I lördas gick vi upp och var hemma till 11 ngn gång.. vi fixade iordning lite kyckling och potatissallad som fick bli våran frunch =) gott! Men sen gjorde vi misstaget att sätta på lite "How I met your mother"-avsnitt som vi såklart somnade till och sov sen ganska länge... Det blev en degar-lörda helt enkelt.

Idag gick jag upp stax efter 7 eftersom ja skulle hinna jobba och hem för att duscha innan jag skulle vara tillbaka i uppsalaaa =) 
Dagen började bra jag kom upp i tid och iväg i tid, kom in till skolan och det ser ut som ett bombnedslag (typ) det var kaffekoppar och glas överallt och saker på golvet och pappersinsamlingen var spårlöst försvunnen-...
Jaja det var bara att börja fixa.... så jag gick in till köket och plockade ur diskmaskinen för att kunna ladda om den. När allt var ute och ja skulle börja ställa in de skitiga muggarna så rasade en hög med muggar mot mig (typ 8 st som de ställt på varandra) och såklart är de inte tömda heller utan det rinner kallt gammalt kaffe ut över mig och såklart har jag ensåndär tröja på mig som har en magficka där typ allt kaffe rinner in, och min kära älskade mobil ligger såklart där.... den överlevde för stunden så ja la den på ett bord.
Nu däremot så börjar min kära telefon att fucka sig lite, den stänger nämligen av sig såfort det händer ngt... ='( jag får helt enkelt se om den blir bättre om ja lägger den på ett av elementen över natten så den får ånga av sig lite.. Det positiva är att den luktar massor med kaffe... men knapparna är lite segare än vanligt, men eftersom den luktar kaffe så det kan ja leva med det....
Nu i Uppsalinen har vi varit på en mysig fadderutbildning =) massor med mys och gratis grillning av korv!

L har damp och är allmänt konstigare än vanligt, hon ger massor med dumma förslag på vad vi ska göra nu... tex:
stå på händer, spela brännboll själva utan racket eller boll, skriva om 30 skyltarna till 80 skyltar, bada, leka kull, städa (vilket behövs men hon ångrade sig såfort hon sa det), baka äppelpaj och titta på tv (samtidigt), köpa stringkalsonger med elefanter på (vad vi nu ska med dom till?), gå en promenad (som annars brukar vara mitt förslag, så länge det inte regnar), tvinga hem min bror, åka utomlands, ha sex själv, se på en get, lägga en död fisk i sängen, flåsa onödigt mkt, slå pappersrullar i sitt huvud för att se om dom är hårda (vilket hon även testade), spela kort, LJUGER, tror att det spökar här och att spöket är en RÄÄEEV...


hrm... bjuder på den så ni ser vem som är konstig ;)
(Hon godkände iaf bilden med ett: jajajajajjajajjaaaaa! men hon vet inte vad det är för bild men det är bra iaf)

POK/
L


Fredag

Håll i er nu!! Vi hade hela TIO STYCKEN LÄSARE IGÅR! (varav en är porrJ vet vi om)

Jag sitter hemma hos föräldrarna nu. Känner mig... gammal? tråkig? mogen? som har en hemmakväll med föräldrarna.. är det riktigt okej?

VI KLARADE ORGANISKA KEMIN!!!! (typ bäst)

nu ska jag och mamma ta en Bailey´s och titta på Talang. (Åter igen - är jag gammal? tråkig? mogen?)

POK
/L

ps. vi önskar att Tara kryar på sig!!!

Vem var det som kasta???

Weiii!
Denna dag har varit braaa, en föreläsning och sen lab, lunchmöte och lab!
Laben tog inte speciellt lång tid, vi var klara till ca 15 PorrJ var seg och sinkade tiden lite med allt sitt lekande ;p 
Väl hemma så var det spänning på hög nivå, anledningen till detta var såklart att tentaresultaten för kemitentan hade kommit upp (som vi skrev i mars!!). Båda blev godkända med god marginal och nu väntar vi på att summeringen med labresultaten kommer in! =) Yeyy!




Gillar denna vecka massor, imorogn är det bara en föreläsning sen är vi lediga :D
På sönda är det fadderträff med grillning mm kommer bli massor med myys! =)

POK/
L


Vem var det som drog ur proppen?

Fyfasiken vad sovmorgon är skönt... Att vakna åtta av sig själv är sååååååå mycket bättre än att vakna klockan sex av L´s hemska mobilringsignaler...


I morse skulle vi vara ambitiösa och plugga, så vi tog fram en gammal cellbiologi-tenta och gjorde 25 frågor, mycket noggrannt då vi kollade upp svar på internet som vi inte visste. Vi hade kanske cirka 7 rätt och det var en stor avtändning. Sedan ville vi inte plugga mer.
Vi åkte och tränade och efter det hade vi tänkt sätta oss i solen och sola, äta äppelpaj och dricka kaffe... MEN precis när vi kommer hem så kommer massa moln och regn. Hela morgonen var det sol, men när vi väl ska få njuta så regnar det! Fuck it!

Vi flummade litegranna (MYCKET) som vanligt och sedan har vi suttit och skrivit rent anteckningar jättelänge, typ superbraaa! Och nu tänker jag sova.

Om cirka sex veckor ska vi åka utomlaaaands och jag längtar sååååååå mycket! Och älskade lilla S ska kanske med då! De blir ju riktigt coolt... 

Happ happ,
POK
/LOL
 


FORSRÄNNINGEN 2010

HEEJ!

Vi är ju dumma i huvudet som inte skrivit om forsränningen och om Valborg! Gaaah!

men Kapten Mårgans Simskola för Vuxna Barn klarade sig galant! Vi var ASSNYGGA såklart och hade massor av fans som hejjade på oss! Det första fallet, kvarnfallet, var inte så farligt (fast det var måååånga båtar som gick sönder där!) Det sista jag såg innan vi åkte nedför fallet var att dom framför oss välte båten och att fridykarna hoppade i efter dom... Men Kapten Mårgan klarade ju fallet perfekt, men en liten snurr, men det behövdes!
Sedan applåderade vi hela vägen till nästa fall... Sjöng och Spexade lite.... Sedan kom fasan: ISLANDSFALLET!!

Vi tog sats... kom närmare fallet... såg branten och forsen efter fallet... men vi hade ingen återvändo! Så Kapten Mårgan tar sig nedför skräckens fall ooooooch....... välter.

Japp, vi välte. Ned i vattnet i någon liten sekund, sedan kom vi upp igen och L hade lyckats hålla fast i båten så alla fyra kunde ta sig upp i båten igen och ta sig i MÅL! Halva båten gick sönder, barbara klyvdes i två delar, spikar pekade åt alla håll men vi var supernöjda ändå =) Fyfasiken, jag ska inte vara, blyg VI VAR BÄSSST!!!

Så nu vet ni

POK IGEN!


Maj(s)

Har du sett herr kantarell?

Mmm just nu så har jag och min sambo ätit lite äppelpaj.. Det var förtjusande gott! Och vi har haft en förträffligt underbar dag idag. Vi var väldigt trötta efter vår skönhetssömn, men tappra kämpar som vi är så tog vi oss upp till skolan. Åkte först till BMC för att hämta våra labbrockar då vi nu labbar på EBC. (Jävligt mycket spring mellan alla universitetshus tycker jag; först lärde jag mig älska Ångström, sedan lärde jag mig hitta på BMC och nu är jag förvirrad på EBC)

Sedan labbade vi idag, mycket kämpigt. Började cirka 11 efter den femtielfte säkerhetsgenomgången och slutade innan två och däremellan hann vi ha lunch. Rätt okej. Vi åkte och handlade, åkte hem, fikade i solen, räknade kvitton, lagade matlådor som räcker till resten av terminen, solade lite, pluggade lite, drack en malibu med juice, åt sallad... och nu är vi är. Vi har även kommit på att vi är rätt mogna vi.

BTW så kom vi på att vi har sista tentan om en månad (PANIIIK). Fram tills dess har vi soft schema som faaasiken. Så livet är ju rätt bra, eller vad säger du L?

Lediga igår, lediga imorgon... Går halvdagar MAX nästa vecka... Majgasque den 12 ledig 13 och 14... Jag klagar inte!


En fin bild såklart.




POK
/LOL


Dagens lärdomar!

Okeeeeeeeej!
Ngn har lite tråååkigt
den blonda sambon ligger i sin säng och läser ur en känd tidning:
- Täck hela hans skaft med båda dina händer, slicka därefter på toppen och sug försiktigt! Hans Pe--is blir då varm och våt av din tunga medan din andedräckt samtidigt får en kylande effekt... Han kommer att bli gaaalen!

Hrm... jag vet inte riktigt vad det hela handlade om, det är upp till era fantasier!


Idag har vi varit lediga och det har varit undebart, bara tagit det lugnt hemma hos D (fick även handlat 6 par strumpbyxor, ett par leggins och en tröja)!
Igår var vi ute i solen hela dagen och jag har fått en underbart vacker solbänna, hade nämligen mina leggins uppdragna till knäna så nu är jag vit från knäna och upp medan neråt är det rött (som en dansk flagga)! men värt att nämnas är att det under dagen nu blivit brunt =)
Nu är det dags att samla energi till morgondagens laborationer!


Ge mig sommar!

POK/
L


RSS 2.0