Helg!

Morgonen har börjat bra med sovmorgon och tentorna att från förra perioden är avklarade, så nu är det bara att blicka frammåt och ta tag i transformmetoder, flervariabelanalys och bioorganisk kemi! Wohow!

Det händer mycket nu och vi har haft händerna fulla sen vi kom hem från götet. Nästa vecka ordnar jag bl.a. med Xenokväll men först är det x-sektionens stormöte!

Ikväll blire utgång med framförallt S och L, men även lite andra härliga töser! Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska än, menmen det spelar ju egentligen ingen roll eftersom det är vi som är festen!

Nu blire till att plugga transform!

POK/
L


Känn ingen sorg förr oss Götebooorg!

Nu sitter vi på tåget till Stockholm, det har varit väldigt inspirerande dagar i Göteborg och alla som åkte med verkar mycket nöjda och belåtna, men vi alla är nog lite slitna =)

Idag har det varit mycket spring fram och tillbaka på olika möten och föredrag, väldigt intressant!
Sammanfattningsvis har BUS varit toppen, vi har fått träffa och lära känna studenter från andra lärosäten, vi har varit på föreläsningar och på en mässa med både företag, alumner och andra organisationer, vi har även hunnit med 2 sittningar (som sagt, en ful- och en finsittning), tidiga- och nattliga badmintonspelare, långa blöta promenader, vi har åkt buss och spårvagn och gått på stadsrundvandring! Det ska bli superkul att vi i Uppsala ska få arrangera bioteknikdagarna nästa år!
Jag är väldigt nöjd med dagarna, det som hade kunnat vara bättre var kanske vädret, men vad ska man göra vi var ju i Göteborg! Eller som min kära far säger -Vilken är den vanligaste fågeln i Göteborg? -Nederböörden! Haha..
Känner att det är dags att dra sig hemmåt när man har börjat skratta åt den sortens skämt ;p


Nu blir det till att skriva ihop lite om de olika mötena och kanske slumra till en stund innan vi kommer till Sveriges framsida, Stockholm! Och ikväll kanske jag drar till jobbet en snabbis så jag slipper tänka på det imorgon, eller det beror iofs på hur pigg jag är =)


POK/
L


BUSBUSBUS

Tjing!

Gårdagen var lång och händelserik, vi kom fram till GBG utan problem (tro det eller ej!), på stationen blev vi upplockade av en Chalmerit som tog våran packning å sen gick vi på en stadsrundvandring! Mysigt var det, vi fick massor med information och även lite frågesport!
Väl framme på chalmers fick vi en välbehövlig lunch, sen fick vi en rundvandring på chalmers och tillslut fick vi byta om till våra finaste kläder-overallerna såklart och en sprillans nytryckt uppsala-tröja! Vi var såklart snyggast!
Det blev fulsittning med massro emd bra och mindre bra (?!) spex! Sen fick vi mellan-festa i en tågvagn som tydligen SJ har skänkt till chalmers! Efter det blev det släpp och massor med dans, svettigt värre!
Kom till vårat boende på natten (en badmintonhall), och såklart är det supermysigt att bli väckt klockan 7 av ngra som kom för att träna.... morr, vi skulle ju inte upp förrän vid 8, men men... vi slapp stressa iaf!

Idag har vi varit på ngra föreläsningar med olika företag och sen har vi varit på BUS-möte också OCH..... *trumvirvel*.... Nästa år ska Uppsala anordna BUS och det kommer att bli sjuuuuuukt bra!!!! Inte nog med att BUS firar 10 år, våran utbildning i Uppsala firar 20 år... Det kommer att bli AWSOOOOME!


Nu ska vi iväg på mässa och spana in företag och  sen ikväll blir det finsittning så nu ska Uppsala ta fram finkläderna och visa att vi faktiskt är fina flickor också! ;)


POK/
L


Axel är ett barn han är ett barn...


BUS?

TJÄNARE!
Nu sitter LoL på ett X2000 (det går jääääääättefort!) på väg mot Göteborg, Chalmers och BUS (=bioteknikutbildningarna i sverige typ) (och Glenn såklart)
Vi har gått upp tio kg eftersom vi har ätit lite godis...

Det är snö ute.

Vi sak ÄGA Chalmers.

POK
/LOL

Måndag gör jag ingenting... ellerrr?!?!

Heeela dagen, sedan jag väcktes klockan 8 på min sovmorgon av en N som skulle till skolan (taskigt), så har jag varit supertrött och typ kunna gått å lagt mig vilken sekund som helst. Men jag har kämpat mig och gjort klart bokföringsgrejs till sektionen, gjort kemi-uppgifter, skrivit rent flervariabelanteckningar och skrivit ut viktiga papper, och så NU när jag SKA sova så är jag pigg. Surt!

Herrmiddagen i fredags var grrrrym! Det var superkul, alla tjejer hade gått in 120% för moulin rouge-temat och var supersexiga, grrrr! Tror nog att herrarna var rätt nöjda med kvällen =) Vi tjejer hade ju inte mindre kul, haha... Ser fram emot dammiddagen!
Jag och L var dock supertrötta efter Herrmiddagen då vi spenderat dagen på ett lab, stressat runt i stan efetr korsetter och skrivit en minst sagt CEPEDUGGA och sedan jobbat, så vi åkte hem och sov såååå skönt efteråt =)

Den har veckan så var vi lediga idag (typ) och nu har vi två 8-17dagar att se fram emot, men torsdagen och fredagen blir lugnare. På lördag ska släkten komma och fira min och min mamma födelsedag, för det var enda gången som jag och släkten var ledig typ... fyller år 11 dec annars men då ska jag tentaplugga som ett as...Ser INTE fram emot tentaperioden i december, har redan ångest inför den... baaaaaaajss....

Dävanogdä
POK
/L


RSS 2.0