Jobbhelg again

IMORGON ska jag ÄNTLIGEN få träffa L igen! Känns som evigheter sedan... Men det var typ.. evigheter sedan vi sågs sist.. Äsch!

Idag har jag köpt mobilt bredband från 3 och flyttkartonger från Selstor så nu är det bara å flytta typ! Nästa vecka ska jag nog börja packa, kan ju ta ett litet långt tag att göra det... När jag kom till jobbet så hade vi ännu en gång blivit bjudna på lunch av chefen för att vi får så bra siffror! Juli brukar vara årets sämsta månad men vi ligger lika bra till som alla andra månader (och de andra månaderna har vi också legat bra till!) fastän vi håller på med ombyggnation! Så mina söta jobbkamrater hade tänkt på oss kvällspersonal också och köpt god sallad till oss och så bjöds det på tårta =)

Jobb-kvällen var ganska mycket att göra men det flöt på bra. Bland annat så hade vi lite ultraljud på några tikar, en supersöt collie-valp som hade magont har blivit kontrast-röntgad, jag har rakat och tvättat hotspot på en morrande rottweiler som aldrig ville bli trött på lugnande och jag har tvångsmatat en dålig kattunge. Sedan massor av annat också! Nu har jag ätit lite kvällsmacka och ska sova snart, jobbar ju helg också... Efter jobbet imorgon åker jag till L och hoppas på lite gott att dricka fast lagom så jag orkar jobba på söndagen ändåå =)

Men som sagt så lockar sängen nuuu! Saknar R också! hmm.. gått en dag sedan jag träffade honom, hur ska det gå i uppsala?!?!?! ojojoj...

POK
/L

Dramatik..

Dramatik på djursjukhuset del två. Fast åter igen så var det ingen bra dramatik, men den förra var iaf betydligt bättre. Idag var åter en seeeeg dag då jag satt i receptionen ( inte telefon iaf) som alltid...

Det första som hände var att en katthona som vi skulle kastrera hade ungar (ja, man får kastrera dem och ta bort ungarna då om djurägaren vill det) som nästan var fullgågna. Och det var stressigt på lilla djursjukhuset så hon som skulle ta bort ungarna och lägga dom i kylen hade aldrig tid, så hon bad mig att göra det. Såklart sade jag, men så fort jag öppnade dörren till rummet där de låg så kom världens äckligaste stank mot mig! Och jag är inte särskilt känslig mot sånt, torkar ju upp spyor och bajs varje dag, men det här var nog det vidrigaste jag någonsin varit med om! Jag klarade inte av det! Sedan har jag mått illa resten av dagen...

Det andra som hände var att en hund dog tragiskt idag. Vi hann inte göra chockbehandling ens, den han vara hos oss i någon minut innan den dog. Det var en hel familjs hund och alla satt ju såklart och grät hos oss, det var så sorgligt att vi i personalen nästan började gråta, och det händer ju oss lite då och då. Uscha...

Och det tredje är iaf lite kul, det är nämligen så att jag fått en till på meritlistan vars hundar jag klippt klorna på. Självaste kungafamiljens nya hund var där! Rädd om sina klor var hon kan jag säga, men det gick bra. Och gula labben var också med.

Efter jobbet ville jag bara hem och ta en lång varm dusch och gå och lägga mig, men då kommer jag hem till ett hem utan vatten alls, och utan varmvatten ska vi vara i flera dagar!!! Åkte med mamma till ett jobb (hon är städare) och dushade där lite snabbt och åkte hem och sov efter det iaf. Nu är jag så himla trött, sovit dåligt igen. Gillar verkligen min R, men det tär på min sömn att umgås med honom! haha så ikväll får jag sova ensam, vilket behövs =)

L! Miss yooooooooooooouuu!

POK
/L

Huvudvärk kan komma plötsligt!

ja... igår fick jag känna på hur det känns när huvudvärken kommer PLÖTSLIGT!
Efter en mycket bra dag på jobbet åkte jag hem å skulle bara ta det lugnt så... sagt å gjort, jag kom hem lagade god middag, tittade på tv å kände mig som en soffpotatis =)
Efter ngn timme blev jag pigg å kände mig taggad för att gå ut å springa (wohooow!)... men innan ja kunde göra det gick ja ner å kollade hur varmt vattnet i pannan var.... 32 grader, ingen direkt duschtemperatur! så pelletsen var slut å jag skulle bara stoppa in en kontakt i väggen. Det är bara det att hålet i väggen sitter längst in i ett hörn och för att lilla jag ska nå dit måste jag stå på en hink... sagt å gjort jag ställde mig på hinken, lutade mig frammåt å precis när ja når väggen brakar det... en hylla som står ovanför kontakten brakar rakt ner i mitt huvud!
Hyllan är iofs inte så stor men tydligen har min far lyckats pressa ihop mellan 30-40 flaskor med allt från såpa till bilvax och... ett bilbatteri!
Jag ramlar rakt bakåt med nästan alla flaskor å ett bilbatteri över mig...
Jag hade tur i oturen för det vara bara en flaska med turtle-vax som gick sönder så över golvet å halva mig var det en blå smet... mumma..!
Det tog mig iaf 1 timme att få bort allt å sen kunde jag utan större besvär stoppa in sladden i väggen..
Jag lever, även om det är med ngra bulor i huvudet å ngra blåmärken... sen luktar mina händer fortfarande vax..


Helgen har varit myselimys !
Jag var hos D i fredas å blev bjuden på middag hos hans bror T med flickvän, senare strömmade det in massor med andra folk å alla var fulla... bra kväll!
Sen på lördan åkte jag hem för att vara med på Ls brors 30 års kalas ;) men de fick bord tidigare än väntat så jag hann inte ens hem innan de käkade.. så jag kom hem duschade å började läsa antagningspapper till uppsala... efter ngn timme ringer L å frågar om ja inte vill komma in iaf för nu började alla bli lite party och middan var avslutad, jag orkade verkligen inte å tackade nej så vi la på.. efter typ 10 m,inuter ringer hon igen å frågar om de e ok att hon och R kommer till mig =)) så L, R och senare Rs kompis V kommer till mig å dricker massor med kaffe å babblar =)
Sen i söndas kommer D, R och S å hämtar upp mig för en liten road-trip till mitt första landställe i uppsala å sedan vidare till det andra som ligger uppåt i vårat avlånga land.. det var iaf en underbar dag =)

Miss ya L!
POK/
L


Rubrik

Godmorgon allesammans!
Idag hade jag klipptid 10.00 och alltså sovmorgon så jag ställde inte klockan eftersom jag alltid vaknar tidigt... Men icke idag! Mor min fick väcka mig 09.20 och jag hann knappt äta frukost innan jag försavnn till täby.. Slingade utväxten och klippte upp håret så det var ingen spännande makover... Satt där i två timmar och höll på att somna.. Nu är jag hemma igen, har druckit kaffe och undrar vad tusan man gör när man är ledig?!?!


 

Ska nog lyxa till det lite med fotbad, fixa naglarna och lata mig framför teven med en skvallertidning.,. haha lyx vet jag inte men iaf.. Sedan så skulle tydligen R´s vän ha fest ikväll som vi ska på tror jag...

Happ. Dä va dä.

POK
/L

ps. saknar min älskade L!


Party or sleeping?

Hmm.. sitter och funderar på om jag ska ut med Sim och co eller inte... Egentligen så är jag alldeles för trött för att ens orka bry mig om smink, kläder och så just nu, och man måste ju vara snygg om man ska ut, men egentligen såå vill jag hitta på något kul! Annars så lockar soffan, en film och lite godis och en tidig nattsömn... Har ju sovit med R varje natt denna vecka då jag skjutsar honom till jobbet och han somnar inte så lätt, och jag kan inte sova om inte han också går och lägger sig, och så vaknar han inte så lätt heller. Dålig kombination, ja! Så har sovit dåligt hela veckan... Sedan så vet jag inte hur jag ska ta mig hem inatt för till åkersberga vill jag iaf så jag får sova uti  morgon på min lediga daaag! Hmm.. efter lite tänkande så blir det nog att stanna hemma. Hyra en bra film kanske?

L, vi ligger efter med allt partande nuu tror jag minsann!!!!




POK
/L


VAAA??

Fick papper från uppsala universitet idag! Fy tusan, nu är jag taggad till 100 - de två första veckorna ska bara bestå av massa fester och skoj o ploj för oss nykomlingar.. Dock börjar vi en vecka innan jag trodde, nämligen den 24! Dvs endast FEM VECKOR KVAR?!?!?! Hur faaan ska jag hinna allt? Och så måste jag sluta på jobbet en vecka tidigare! Faan dåå.. Vad dåligt allt bleeev.. Men detr blir nog bra! Ås å måste jag flytta en vecka tidigare, dvs om FYRA VECKOR?!?! shiiit!

POK
/L


THE Hangover

Igår var L&L ute på äventyr på Heron. Vi bokade piljetter till The Hangover och innan det gick vi och bowlade... Lilla L skröt massor över att hon vunnit över fem personer typ fyra ggr i helgen hos D och lilla jag hade inte bowlat på flera år.. Hmm.. Det började ganska bra, men L fick någon strike och någon spärr medans jag typ fick 0 en gång och lite sådär... Men hör och häpna, något hände och helt plötsligt blev jag bowling-Gud och vann båda omgångarna över L! Mohahahaha!

Sedan var vi alldeles svettiga och gick och åt Sushi. Jag börjar få igång tekniken med de där ätpinnarna nu. Sedan gick vi till Willys och köpte dricka till bion, och en kexchoklad till mig. Där såg vi en viss A med en liten minipini blondin (eller ja, hon kan ha varit normalstor men bredvid honom ser alla så små ut) Men vi lyckades ta oss ut därifrån utan att döö. Sedan såg vi på The Hangover och fyfaaan vad vi garvade! Den var superkuuul, måste ses igen.. Man kände ju igen sig liiite i vissa bitar men ojoj! Sedan levde vi på skratt tills vi kom hem och då slocknade vi på en gång i sängen...

Nu står L och sminkar sig (hon e sååå seeeg) och vi ska hinna fika innan jag åker till jobbet, vilket jag ska göra typ snaart.. Hoppas vi hinner, I neeeeed coffeee!

POK
/L (&L)

orkaaa

Det är supervarmt här hemma å jag orkar inte skriva men vill lätta på mitt dåliga samvete (som beror på att ja inte skrivit på ett tag)... Jo jag kom precis hem från en färd från D till min kära L... igår var jag å D ute i 20 min å plockade svamp och höråhäpna, vi fick ihop 4,5 kg kantareller! det blev 2 ica-kassar fulla! =) det var mysigt, men inte lika mysigt att rensa, det tog 2 timmar!
Så nu ska ja ner å se om det är ngt intressant på tv annars får ja väl åka till uthyrningslägenheten å tvätta lite, kulkul... =)





POK/
L

Dööö..

Usch idag är en sådan där grå trist och hemsk dag som man bara vill att den ska ta slut.

Helgen har iaf varit supermysig! I fredags efter jobbet åt jag och mamma god middag hemma och hade det mys. Sedan åkte jag över till R och låg och tittade lite på teve och så.. Packade ihop saker till dagen efter och på kvällen åkte vi hem till mig för att sova där då vi blivit tillsagda att vi skulle upp tidigt på lördagen för att vi skulle ut med båten. Men på lördagsmorgonen vaknade jag vid nio och undrade varför ingen väckt oss?!? Så jag gick upp och fick veta att pappa skulle först åka till tyresö för att titta på en ny båt som var till salu, och att vi efter det skulle ut med båten... Suck! Då hade ju vi kunnat hitta på nåt roligare på fredagskvällen!?!

Aja vi fick en lugn morgon iaf och åkte sedan ner till kanalen och ut med båååten i soooolen! Där ute lade vi oss vid skratten, åt lite mackor och bulle, solade och badade i 17-gradiga havet! Både R och jag har fina solbränner idag, ser ut som tvättbjörnar då vi hade solglajjor på oss hela dagen... haha! Jag var chaufför igår, så R och mor och far drog några öl och några glas vin... Mycket roligt! På vägen hem på kvällen köpte vi pizza och väl hemma tog jag också lite öl... Sedan kom R´s föräldrar över, men då stack jag och R hem till honom =) Haha var lite ombytta roller kan man säga; föräldrarna satt och söp och hem sent och är bakis:a idag men vi ungdomar är mogna och förståndiga och mår bra =)

Aja, nu ska jag väl ringa L och fråga när hon kommer! skulle vara mysigt med kaffe o bulle innan helvetet...
POK
/L

Gårdagen

Halloo!
Igår var en bra dag typ...
Skulle ha slutat jobba kl 12 men blev 2 så de var inte så bra... sen åkte jag hem å packade en tröja sen till D..
Kom dit å var förberedd på en luuuuugn kväll, vi skulle ha lagat köttfärssås å spagetti, men inte... Några vänner skulle ut å äta vid hamnen i strängnäs så vi följde med!
Det var jättemysigt, jag åt en tonfisksallad som var lite tråkig men god =)
Efter det mötte åkte vi till bowlinghallen å spelade 3 omgångar, jag vann ALLT! med hjälp av min skicklighet å ev minimalt med tur lyckades ja få lite respekt när jag på de 4 första slagen fick 3 strikar =D
Efter det vara alla utom jag fulla... kul att vara chaufför ibland ??!

Vi åkte iaf till L och C för lite eftersnack/efterfest.. tänkte att vi skulle hem innan 11 så jag skulle få sova lite men ikke! Kollade på klockan å såg att den var halv 1...
Vi skulle åka hem, men så kom ngn smarting på att: "varför följer inte alla med?"  sagt å gjort... I min lilla ford fick det tydligen plats 6 personer å jag, den garanterat minsta, fick köra!
L, C, J och J släpptes av hos J så jag skulle få sova lite, D följde naturligtvis med mig =)
Kom i säng halv 2 å somna vid 2 kanske sen vaknade ja vid halv 5 igen å hade svårt att somna om, tills klockan ringde 05.20... mumma!
Upp å hoppa!

Men iaf.. jag lever å kom till jobbet utan att dö =)
Ikväll blir det grillning med samma gäng som igår (tror ja) hemma hos D =) Mysigt ska det bli iaf! Å ikväll kan ja också ta mig ett glas eftersom det är freda å inget jobb imorgon! =D
Tack för en trevlig torsdakväll, trots att jag var den enda nyktra =P
Saknar min lilla blivande sambo L <3

POK/
L


Dramatik

Spänning på djursjukhuset! Idag var vääärldens segaste dag, det fans ingenting att göra.. Jag satt i telefon och inte många ringde och ingen behövde hjälp. Det var likadant igår kväll, då hade vi 4 patienter på 4 timmar?!? Det är alltid så - antingen så är det stress stress eller dööölugnt.

Så jag går runt och försöker hitta något att städa eller sortera.. Så går Camilla förbi och säger att det är någon durägare som har svimmat på rummet, vilket är ganska vanligt när man tar blodprov eller liknande och det är så varmt som det är. Så jag viftar med handen och säger "jaja, sånt händer".

Och så hör jag skrik från rummet och springer dit. Tjejen som hade svimmat var genomsvettig och alldeles yr och hade slutat andats ett tag oxå! Vi fick lägga henne ner på golvet, och så ringde någon 112. Så säger hon att det sticker i hennes vänstra arm, och det är ju tecken på någon hjärtinfarkt eller attack så det var riktigt läskigt! Ambulansen var en bit bort på brandkåren kom dit på bara någon minut och sprang in. Sedan kom både ambulans och polis så det var massor med heta hunkar på vårat djursjukhus idag. Lite drama i vardagen är väl alltid bra, hoppas bara det gick bra för henne.. Katten fick vi ha kvar på kliniken - stackare, undrade vart matte tagit vägen!?!

Sedan åkte jag hem och bytte om och bums iväg till stallet! Supermysigt att rida i såhär fint väder och att vara där igen, saknar att rida såååå otroligt! Lilla Nonni var lika söt och pigg som vanligt! Red runt på volten och lite i en hage och hon var lika envis nu som förr. Red ganska länge så är helt slut i kroppen nu! Ska duscha och lägga mig och vila nu...

Avis på lilla L som är och roar sig därnerehosD... Själv är jag hemma under helgen och har inget att göra... Ska typ ut med båten men iaf.. Är partyyysuuugeeen! Next wekeend tyckler jag L partar loss med mig! Right?!?!

POK
/L

God morgon!

God morgon alla vackra människor!

Igår bestämde jag mig för att sluta tidigare! Jag åkte hem från jobbet redan vid halv 1 =)
När ja kom hem packade jag ner lite saker å åkte till D, han kom hem igår vid lunch så det var också en anledning till att ja slutade tidigare!
Vi hade inte träffats på 6 veckor eftersom han jobbat på båt och veckan innan han åkte ut var han på Sweden rock å ja åkte med älskade L till Kreta... =)
Såå, ett kärt återseende med kaffe å massor med stora goda bullar! mysigt!

Imorse när klockan ringde (05.15) ville ja först dö för det lät precis som om det regnade ute... efter minst 5 ringningar till satte jag mig upp å såg att det var fläkten som smattrade! Gick ut i köket och det var sol ! =) wohoow, en kopp te senare och kläder på var jag ute i bilen (nästan iaf) så... 06.05 var jag påväg till jobbet!
Så nu sitter jag här med en kiwi, en passionsfrukt å kaffe, Mumma!

UUUUUUSSSSSCCCCHHHH vad läskigt, målaren kom precis å började prata med min kära mor om vädret, de sa att det regnade igårkväll... Å så ja att det inte gjorde det hon D.. så frågade han vart han bodde, så visade det sig att han har landställe precis bredvid deras hus... öhhhh what?! haha, han vet iaf vilka dom är å massor !

Nää, nu blev det jobbigt!
Jobbet som gäller nu!

POK/
L


Älskade häst

Bara för att vissa dagar saknar jag honom mer än vissa andra...



IMPULSS, 2000 - 08.02.11







Barapapapa...

Vart kom alla bilar ifrån!?! Var min tanke när jag körde in på parkeringsplatsen. Kantarellen är känd över att ha trånga och för få parkeringsplatser, men denna sommar har bilarna helt plötsligt minskat raskt i antal och jag har alltid kunnat välja mellan x antal platser. Men idag fick jag en chock när jag körde in på parkeringen - alla p-platser var upptagna! Vart kom alla bilar ifrån?!? Har alla mina grannar varit på bilsemester samtidigt eller har dem förökat sig? Det gjorde inte saken bättre heller att de har målat om p-platserna så att de får normal storlek (förut var varje p-plats så liten så att man knappt fick upp dörren på någon bil alls) och vissa går fortfarande efter de andra strecken och några går efter de nya strecken. Resultat: Ingen p-plats till mig idag!

Idag har jag jobbat kvällspass, 13-21 alltså. Hela sommaren har jag jobbat mina kvällar med samma tjej, Tilda, och vi har alltid fått jobba över minst en halvtimme. Så det var en mycket välbehövd lugn kväll idag. Tilda veterinärstudent och veterinär Miriam satt och pratade om veterinärprogrammet och oj, vad roligt det låter! Att jag inte kan bestämma mig för vad jag vill alltså.. I flera år har jag satsat på veterinär och så ändrar jag mig nu. Men ändå velar jag fram och tillbaka. Jag kommer nog på om tio år att - faan, varför valde jag inte att utbilda mig till veterinär? Har sitter jag och har kommit in på civilingenjörprogrammet, vilket inte alla gör, och ändå är jag inte nöjd! Morr...

By the way så ska jag -trummmooooooooor- rida på torsdag! Jag åkte en snabbis förbi stallet idag för jag har känt mig ridsugen väldigt länge. Lämnade en lapp på tavlan att de som behöver ridhjälp ska ringa mig och så mötte jag Evelyn som äger några ponnier som jag brukade hjälpa till med. Så på torsdag ska jag rida härliga lilla Nonni - en minipinisuperpiggbockandebråkponny! Ska bli mys, var ju typ.. ett år sedan jag red på riktigt! Några få ggr i vintras räknas inte! Så det är jag taggad för =)

Har även bestämt mig för att börja bli nyttig. Japp L, det är slut på tio sorters kakor och femton bullbitar till latten. Men en bulle går välan an...


Sallad till oss (mig iaf) från och med nuuuuu! haha

POK
/L

Kök eller vad?

Sötaste L snart ses vi å då kommer det bli bra, det är för att du inte sov med mig du sov dåligt ;P

Jag är redan på jobbet, hurtig som man är så har jag börjat jobba kl 07.00 idag (inte bara idag utan hela sommaren)!
Min rygg håller på att gå av.. Egentligen skulle jag göra golven i ett klassrum på undervåningen men eftersom vi hyr ut lokalerna var det massor med saker där som de tar bort imorgon.. Dvs jag gör det imorgon!
Nu gö jag tråkiga men nödvändiga saker... Spanade in lärarnas kök och det såg ut som fan.. så nu har jag dragit ut alla lådor å torkat ALLT! Det mesta åker in i diskmaskinen resten får jag fixa...

Innan jag började rota ur lådorna hade ja fått för mig att det i ett kök enbart borde vara saker till köket... Men ajajaj vad fel jag har! I lådorna i detta kök finns allt från skarvsladdar, klockor,lampor, skruvmejslar, ljus tidningar, pennor, böcker, handdukar, torkhanddukar OCH i de två översta lådorna bestick =)

Näää, nu ska jag ta itu med överskåpen som borde ha glas å tallrikar i sig ! ; )
Sorry om det är kladdigt skrivet men jag har lite bråttom, mitt kaffe blir kallt !

POK/
L


Bajs

Usch vad illa jag mår! Jag har haft en orolig natts sömn, gick för det första inte och lade mig förrän 2 typ och så har jag sovit väldigt dåligt fastän jag var hos R... Och till frukost proppade jag i mig mackor och yoghurt och nu sitter jag med en kopp kaffe, måste ha kaffe när jag jobbar kväll annars dör jag. Mår illa, mår dålig, vill bara dööö....

Mycket mycket mycket intressant, jaha-då!

POK
/L


Världens duktigaste hund!

Hej!

Måste bara skryta lite, jag har nämligen världens duktigaste hund, nästan iaf...
Jag bestämde mig idag för att cykla med henne (vilket jag aldrig gjort förut).. såå, sagt och gjort, jag tog hunden och en cykel (min brors som både är för hög och har för långt avstånd från sadel till styre men men) och cyklade..
Inga nära-döden-upplevelser iaf! hon stannade bara tre gånger!
Det första stoppet berodde på en människa som hade sin hund lös å den började småspringa efter oss så Majja stannade vilket jag förstår =)
Det andra stoppet var en hare som var 20-30 m bort på en äng, vilket jag också förstår eftersom hon är jakthund!
Det tredje stoppet var när ja saktade ner lite för ja tänkte att hon skulle få lunka lite den sista biten hem, men nejnej! Då blev ALLT annat än att lunka intressant, som i detta fall en fågel som prasslade i ett dike...

Men utöver detta så var hon världens bästa och duktigaste hund så att cykla med henne kommer förhoppningsvis att bli en god vana! =))


Bild sen i vintras

Nu blir det mat för min kära fader står vid grillen ;)
Saknar min L men bio å fika snart hoppas jag!
Sen har ja också fått reda på att D kanske kommer hem på onsda =D

Det har varit en bra dag!

POK/
L

Lalala

Om jag inte redan skrivit det, så:
JAG KOM IN PÅ CIVILINGENJÖR!!!!

Det är alltså officiellt nu att jag och L ska bli sambos och plugga tillsammans i fem år framöver. Just nu längtar jag ganska mycket till att börja, ska bli skönt att flytta och få allt klart i uppsala och komma igång att plugga igen (och festa...). Och vi ska försöka klara oss utan studielån (bara bidrag) så det blir fattig student-liv nu. Och om det visar sig att det inte var rätt utbildning för oss så slutar vi välan då och hittar på något annat. Så det så.

Helgen i Bäckebo var härlig! Vi gick osminkade hela helgen och i gummistövlar, var på byfest med ca 21 personer (dvs hela byn), åkte fyrhjuling och plockade smultron, gick ut med Majja och så åt vi och sov mest. Thats life! Men nu känner jag mig redo för party igen, så det så. Här vill partas!!! 

Nu blir det mat.

POK
/L
 

Sushi

Sitter på jobbet och väntar på att min kära far ska komma, han har nämligen varit så snäll att han köpt lunch till mig, å inte vilken lunch som helst, han har köpt sushi =)
Jobbet flyter på sådär, segt men det går...
Skickade sms till L precis å undrade om vi skulle på bio senare.. men troligtvis så ska hon träffa R ikväll... De har ju varit utan varandra en HEL helg å träffades bara en snabbis igår (tror ja).. jobbigt detdära ;p (måste påminna om att de nästan bor grannar också)! Jaja... jag får ställa mig i kö så får vi väll ses en annan dag =)

Jag längtar efter den försvunna solen, undra vem som snott den?!!
Nu är det jobb som gäller tills min fader kommer med den underbara maten =)

POK/

L


Landet snart

L ringde precis nu är hon påväg hit, hon fick sluta lite tidigare än vanligt för att komma till mig :D

Jag sitter å kollar på Johan Glans, asså sååå skön! HAHA XD
När ja kollar på klippen kom ja å tänka på Hajk, det underbara programmet som gick när ja va liten =)

"Hej å välkommen  till Hajk!
Idag ska vi prata om VINER.. men inte vilka viner som helst utan PING-VINER!"

Haha!

Puss på er för nu kommer snart L och vi råkade dubbelhandla, hon har bullar jag har köpt bullar = 7 bullar totalt plus en godispåse... lite färdkost kan alltid behövas =))

POK/
L

Så sant!

Hej igen!
Jag kom att tänka på ett uttryck jag hörde igår..

"Gråt aldrig över någon som aldrig skulle gråta över dig!"

Tänk på det mina vänner!

POK/
L

Fredaaag!

Godmorgon!

Sitter på jobbet med en kopp kaffe...  När ja kommer till skolan kl 7 så är jag van att få lite tid till migsjälv i ca 30 min -1 h Men till min besvikelse inte idag... kommer till skolan, nyduschad (alltså oborstat hår å bara påslängda kläder) å ser en av de som jobbar på skolan... KUL.. not..
Uhhh aja bara att bita ihop å börja lyfta möbler snart =)

Ska träffa min älskade L idag =) Saknar henne massor, har inte träffats på en vecka snart  (?!)
Vi ska iaf ut till mitt andra land å¨mysa lite =)) <3

POK/
L

Antagningsbesked 1

WOHOOOOOOW!

L ringde mig på jobbet å skreeeek i telefonen:
"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag har blivit antagen, å S också till sitt, den andra S vet ja inte än, hoppas det!
Men L.... NU ÄR DET BARA ATT PACKA SEN BLIR VI SAMBOS MED PARTYYYYYYHUS Å PARTYYYYYYYBILAR" (typ, ngt liknande jag jobbade som sagt =P)

Nu har jag också kollat å jag är också antagen, inte så otippat eftersom jag hade garantiplats men iaf =)

Nu ska jag ner å vara social eftersom mina päron är hemma för ovanlighetens skull, sen kommer M å ska hämta lite böcker å vi ska på promenad å snacka skiiiit =))

POK/
L

Torrrrsdag... Tårta?

Godmoorgoon! Japp, sovmorgon för mig idag! Har sovit hos R och det var supermysigt med regnet smattrandes utanför.. När det regnar så SKA man ligga i sängen hela dagen och mysa alternativt framför teven och äta godis =) haha, är såååå sugen på att sjukskriva mig dag men njaae... Arbetsmoral!

I helgen blir det att åka upp till Lisas andra land som ligger långt bort. (vet inte riktigt vart..) och där finns det mygg minsann. Mina myggbet från uppsala har ju precis slutat klia! Baajs.. Men ska vara med älskade L iaf! Och det behövs, alla andra (nästan iaf) är dumma och korkade och fattar ingenting... Suck...

Åååååh nästa vecka får man reda på antagningssvaren!!! Vill veta nuuuu! Men nu ska jag ta o dricka upp kaffet och ta en bulle till tror jag allt... Beach 09 är förbiii!

POK
/L

På jobbet!

Hej allesammans!

Igår efter jobbet åkte jag till Uppsala för att hjälpa mina föräldrar städa ut farmors lägenhet.. Rören i kök och badrum ska bytas ut så ner med all skit i lådor!
Efter 2 h jobb tog jag med Majja på en promenad genom stan. hon var jätteduktig tills vi kom till ån, hon är jakthund å skulle fånga alla ankor som va på kanterna och i vattnet... Helt galen! Men på vägen hem vart hon lugn igen =)

Imorse vaknade jag till ljudet av min hemska väckarklocka.... MORR!
Inte nog med att det var kallt i huset å varmt under täcket, det spöregnade ute! Vem vill gå upp då? klockan var halv 6 å ja visste att om 30 min ska ja sitta i bilen, helst pigg å med ngt i magen!
Jag kom iaf iväg i tid, med en kopp te i magen! Det spöregnade å trots att ljudet på radion var högt så hördes den knappt av allt  smatter på bilrutan... Det gick bra till jobbet iaf, nästan ingen trafik !
Det negativa med dagens start är att jag var tvungen att gå från bilen till dörren... jag har fått hål under skorna efter allt slit på jobbet ;) sååå... även om det bara är 10 meter att gå från bilen så var mina strumpor genomblöta plus att skorna, som är röda, har färgat mina annars gråa strumpor rosa... gulligt? njaa

Nu ska ja ställa iordning stolar å bord sen blir det polering som gäller =) !

POK/
L

Landet

God morgon/ god dag!
Jag är på jobbet men det finns inte så mycket att göra så jag tänkte att jag skulle kolla efter lite nyheter, det är ju alltid bra att hänga med i världen! Som sagt, jag gick in på aftonbladet å bland det första jag ser är en artikel om hur mycket mygg det finns i Gysinge.,.. HAHA...
Vill bara säga läs denna artikel så får ni se hur mysigt jag å L kommer få i helgen... Iofs ligger mitt landställe lite längre bort än Gysinge men iaf... vi kommer få en uuuunderbar helg å komma hem rödprickiga <3
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5484980.ab

Jag säger bara, alla människor som klagar på mygg i sthlms-området, gå å lägg er, klaga inte på besprutning mot mygg om ni aldrig varit på ställen som har problem med dem... Jag läste förut att, jag tror det var i danderyd, folk hade klagat på mygg och fått igenom en besprutning... Sen klagar de på att det inte är miljövänligt att bespruta å säger att vi borde sluta bespruta uppåt i landet.. Idioter, det finns typ inte ens mygg i stockholm!

POK/
L

Hahaa

Okej.... jag håller med, dåligt av oss, mest mig antar ja eftersom jag skrev för lääängesen!

Läste nyss föregående inlägg å sitter fortfarande å asgarvar!!!! HAHAHAH
Min kära vän var nog inte bara trött när vi spelade kort, hon är nog fortfarande sliten...
I spelet 500 så behöver man 500 poäng för att vinna inte 545 XD haha

Aja kul dag.. Denna vecka består av jobb jobb å ännu mera jobb... =/ inte så kul nu, men vid löning =)

På freda ska jag å L ta partybilen å åka uppåt i landet... närmare bestämt till mitt andra landställe i gästrikland.. =)
På lörda ska vi ha grannfest så alla grannar kommer vara där å parta lite, kan bli kul om de inte är alltför mkt myggor å vattenpölar!

POK/
L


Yes!

Dåååligt L och L, dååååligt! (Bloggandet går dåååligt just nu)


Men vi är ju upptagna med våra upptagna liv. Ni vet, gå upp tidigt, deppa över vädret, jobba dagen lång och sedan komma hem med noll energi kvar i kroppen... När tar detta jobbandet slut? Justja - om 45 år.. Eller en stund under våra mammaledigheter i framtiden...


Helgen spenderade vi i alla fall i uppsala hos myggen. På lördagen åkte jag till älskade L och fikade som vanligt (kaffeee o bulleee) och sedan åkte vi sjungandes till uppsala och där blev det att bada! 24 grader varmt i söta sjön där! Sedan gick vi tillbaka till huset där Lisas föräldrar var där med några bekanta med en bortskämd hund. Micke (Ls pappa) grillade gott och vi drack viiin.
Sedan spelade vi 500 och där blev det lite segt i min skalle ett tag... Det var sent och vi var trötta och man slutar ju spela när den ena fått 500 eller mer..Så räknar jag mina poäng; 380, 390, 400... 545 poäng.. Faan kunde jag inte fått 545?!?! (I min skalle tänkte jag att jag hade fått 445) sade jag och gjorde ordning för en ny omgång kort... L garvade lite åt mig men det var inget jag tänkte på för det gör hon ofta så vi spelade en gång till.. haha sen kom jag på mig själv.. haha...

På söndagen körde vi ved med skottkärror från en plats till en annan så att vi har ved till oss när vi ska bo där! Det var svettigt och myggen bet på oss som faan men ojoj vad duktiga vi var! Sedan åkte vi hem efter att ha mysätit middag på ett värdshus...


Det var det för den här gången. Men tänk på detta:
"På vintern säger man att det snurrar, men på sommarn säger man att det surrar!"


POK
/L

RSS 2.0