Rock n Roll!

Hola!

Nu kommer en liten sammanfattning på resten av veckan =)

Microgasquen som var i torsdags blev superb, det var allt från morgonRockar, LabbRockar, Rockar ohc Rockare!
Det var såklart superbra (hmm) spexande från faddrarn (!!!) och massor med taggade reccar!
Efter microgasquen var det tältsläpp och efter det så var det såklart efterfest hos AochR!


I fredas var det förfest hos T och J, efter det tältsläpp! Folket började bli lite trötta så jag och L åkte hem i tid!
I Lördas vaknade jag med en förkylning =( men det hejdade mig inte från att tagga till inför att vara både volontär under dagens volleyboll och andra lekar (jag å L volontärade på stationen hoppa säck, bredvid "kast med litet kylskåp")! Efter det var det bara att tagga till inför högtidskvällen!
Vi började den kvällen med förfest hos D och H, haha, där dom sen har hittat massor med öl å vin lite överallt, vinflaskor och ölflaskor i badrumsskåp och lite annat också! det var en bra förfest! Sedan bar det av mot göteborgs nation! Jag å L var såklart nyårsafton!

Igår var vi i flogsta på en liten mysgrill där våra reccar började att göra sin klassflagga! den kommer bli super!

Idag är det våran första skoldag och den kommer bli super, vi är pepp att träffa alla andra sötnosar i klassen <3


Rockare


Nyårsfirare, och såklart fick tomten vara med på ett hörn!


Juste glömde nästan säga att lilla M har fått komma hem från djursjukhuset där hon blev opererad för att ha fått livmoderinflammation.. hon är på bättringsvägen trots att hon bara sover och sover och måste vara stilla <3




POK/
L


Recceveckorna so far...

Här i Uppsala är det fullt upp med Recceveckorna nu.. Jag och L är faddrar åt helt underbara reccar, vi är totalt nerkärade. Tillsammans med R, T, J och M så lär vi ut allt vi kan och det är mycket må ni tro!

I måndags var det en heldag med vår faddergrupp ute på stan då alla reccar skulle skriva in sig i nationer. Sedan blev det middag på Kalmars med hela nya XB och sedan party på ÖG som var GRYMT! Våra reccar dansar så jääävla snyggt!
I tisdags hade XB klassfest. Dagen spenderades med att knyta gröna band runt alla reccar och lära dom att spexa. Klassfesten började med klasskamp mot F(B kanske???) och WA och SÅKLART SÅ VANN XB ALLTING! Så stolt =) Sedan var det sittning i tältet och då fick även några faddrar plats. Vi vann även spex-tävlingen såklart! Wiihooow!

Igår var det Sektionsfusionen och då fryste vi mest ihjäl. Efteråt åkte jag och L hem för att vila upp oss inför.. dudududu... MICROGASQUEN som är ikväll. Grrrrrrymt it will be!

Nu ska L plugga. Hon ska sluta stirra mig över axeln och gå och läsa om arrayer och sånt... Sen blir det fika!



POK
/L


Recce again

GODDAG! Igår kväll fick vi återuppleva hur det är att vara Recce! Sittning, spex och dans hela natten i tältet. Massa myggbett och smärtande fötter är resultatet. Men de va najjs!
Idag blir det faddermöte hela dagen. L har lämnat mig för att jobba lite i sthlm så jag har gått runt och städat lite och tagit en mysig promenad ute i solen =)

Vi var snygga igår. L har korten!

POK
/L


Recce again

GODDAG! Igår kväll fick vi återuppleva hur det är att vara Recce! Sittning, spex och dans hela natten i tältet. Massa myggbett och smärtande fötter är resultatet. Men de va najjs!
Idag blir det faddermöte hela dagen. L har lämnat mig för att jobba lite i sthlm så jag har gått runt och städat lite och tagit en mysig promenad ute i solen =)

Vi var snygga igår. L har korten!

POK
/L


Vad straffas jag för?

Jag gillar inte detta alls. Det är fredag och fest i uppsala med alla goa x:are och jag borde vara där! Men istället är jag hemma alldeles ENSAM (tom mina päron är på party) och är sjuuuuk! Fast jag mår lite bättre nu! Jag har druckit alldeles för mkt hostmedicin om man jämför med rekommendationen (ooops) och proppat i mig echinagard och några piller! Här ska bli friskt! Imorgon är det ju fadderfest med tema Finlandsfärja och jag och L var ju på Buttericks och köpte fina kläder tills det... så det MÅSTE jag gå på! YAY!

Hmm... igår träffades SoSoLoL som L redan har sagt... Det var mysigt! Tjejer har det alltid mysigt! Och imorrn som sagt så flyttar man ju till Uppis och på måndag kommer alla reccar som vi ska faddra åt =) Ska bli fettkuuul!

Men nu kom jag på att jag har glass i kylen.

POK
/L


PS. HOPPAS FESTEN IKVÄLL ÄR JÄÄÄÄTTETRÅKIG!!!

Feees...t!

Hade en supermysig kväll igår med SoSoL! <3

Först småshoppade vi på bla buttericks, sen tog vi en promenad till gamla stan där vi satte oss på en mysig resturang för att äta middag! Jag antar att vi babblade som bara tjejer kan göra för tillslut så kom en som jobbade till vårat bord och bad oss ta bort armarna så att han kunde torka bordet :P haha
Men vi fick reda på massor med skvaller från SoS, vilket var allt från ragg, till heta tältnätter, mordhot, poliser, jobb, hemligheter, dumheter och massa annat roligt också!
Sen drog vi vidare till Olearys vid centralen, vilket slutade i att jag fick skavsår =( vi tog varsit glas med okänt innehöll så det var supermysigt där också! S hittade en banan i sin väska vilket slutade i mer eller mindre urspårning.... Sen var kvällen slut å jag och L tog tunnelbanan hem så att vi skulle slippa vänta på pendeln i 25 min =) Meeeen, vi tjänade ju inte direkt på det med tanke på att vi fick vänta på bussen i över 20 min!
Hade supermysigt flickor! Tack så mkt vi måste ses snaaart igen!



En av 1000 banabilder ;)


Och såklart är vi ordentliga!


Nu har jag iaf kommit till Uppsala och har bestämt mig för att åka till två andra SoS som ska ha inflyttningsfest! =)

Och imorgon kväll är det faddersittning med släpp å det är då det riktiga partyt är!!

Håller tummarna för att L blir av med sin förkylning snart så hon kan bli på loppan igen!

POK/
L


snart är sommaren sluuuuut...

Hejhoppsana!

Jag har varit sämst på att skriva i sommar.
Har haft massor att göra, roliga och tråkliga saker!

Såå förra veckan jobbade jag månda och tisda, sen var jag mest med älskade D. Jag hjälpte honom att packa, städa, plocka undan massor med saker och bara var.
Sen i fredas åkte vi hela den låååånga och tradiga vägen ner till Kalmar dit han nu har flyttat (i 3 år), så han kommer stanna på andra sidan världen känns det som samtidigt som jag flyttar åt andra hållet med lilla L snart. Kul kul, not, men vi ska försöka pendla en del framochtillbaka iaf! <3

Nu till lite andra saker, jag har ju inte skrivit ngt om när D fyllde år i slutet av juli... hehe, men iaaf det var en lite udda fredag som började med 2 h bowling med lite folk, efter det besämmer sig tjejerna för att gå ut, men eftersom jag hade kära lilla Majja (hunden) hemma hos D så ville ja inte tvinga honom att åka hem själv... Men som av en konstig händelse får en av killarna för sig att vi ska ut och åka båt..... Sagt och gjort, efter mkt åkandes runt för att få ihop alla grabbar, och mig, till båten så var vi på g. En av oss var nykter såklart. Vi åkte och allt var.... mysigt tänte jag säga men vet inte om det passar så bra :P men iaf vi har kommit ungefär halvvägs hem till D när vi ser en brasa på en liten udde, så dom bestämmer sig för att stanna och se vilka som var där... det är tre killar som är ute på "kanot-ssemester" HAHA, lite lagom lulliga har vi en mysig stund vid deras brasa (som enda tjej kände jag mig faktiskt väldigt trygg bland mina 10 små bodyguards ;) Det hela slutade med att en av kanot-killarna blev stupfull och va på väg att ramla in i brasan, sen var han såklart tvungen att svalka sig med ngra av de andra pojkarna med ett nakenbad! Det var supermysigt!

Nog om det, jag har iaf jobbat färdigt för i sommar nu. skönt men såklart kommer jag sakna min söta lilla rumpnisse S ! men vi måste ses massor iaf för annars vet ja inte om ja överlever ;p

Igår vaknade jag och var suuuuuupertrött, annars brukar jag piggna till efter att jag rest mig från sängen men inte då, höll i sig till frukosten som istället för att få mat i magen, slutade med en spya i toan... Mysigt! Men jobba gjorde jag iaf! Idag är bättre på den fronten, men mitt huvud har en bongotrumma i sig som vägrar att sluta spela, vilket är bajs nu när man äntligen är ledig...

Men imorgon kära vänner, Imorgon så kommer jag äntligen att träffa mina älskade systrar, mina kära småflickor som jag har längtat så mkt efter, det blir en SoSoLoL eftermiddag! kanske I kommer förbi också vilket bara skulle vara mysigt och ge oss grädde på moset! Längtar massor! <3




sorry flickor men denhär bilden var den mest "normala" på er ;)



Sen är det såklart vi, de två små oskyldiga änglarna i sällskapet! (A)


POK/
L


Slut på det roliga

TJA ALLA SMÅ VÄNNER!

Imorgon är det sista dagen på djursjukhuset! Jag har jobbat där i ca åtta veckor nu denna sommar och det skulle bara vara i sex veckor egentligen men jaja... money money money.. Men imorgon klockan 18 så är jag friii och har en hel vecka ledigt sen! Wohow!

Häromdagen märkte jag oxå att vi visst börjar skolan den 30 augusti... Jag trodde vi började 23dje =) Skönt, då blir första recceveckan fett slapp och jag slår vad om att det blir mycket lambrusco, bastu, bad och flamsande från min och L´s sida ute i skogen... Träffade L i söndags OCH i... måndags? JAAA, det var mys! I fredags var jag tydligen full.

I helgen åker jag till mormor med family och nästa vecka ska jag hinna med att klippa mig, shoppa kläder (hinner inte göra det sen ju när man börjat pluggaaaa...), packa till uppis, träffa L&S&S förhoppningsvis och mysa ordentligt med N som jag sen inte kommer kunna träffa mycket juuu... BAJS.

EN FIN BILD:



POK
/L


Mjau

WOHOW! Efter elva jobbdagar i sträck så är jag nu ledig i hela FYRA DAGAR! FETT NAJS!

och jag ska ha det så bra! Sova, åka båt, festa, kramas, passa kevin (hund), och träffa lilla L, för nu har vi äntligen tid för varandra igen!




POK
/L

RSS 2.0