födelsedagsförstörare

Helgen har varit lite smått galen..
(Det var ju såklart L´s fel för att L inte var i uppsala och tog hand om mig!)
I fredags dracks det öl och i lördags dracks det vatten.. ungefär så.
Men man lever bara en gång var det va?


Nu är det iaf bara tre veckor kvar på denna termin. Helt sjukt, känns som det var recceveckorna alldeles nyss.. eller känns också som att vi har bott i uppsala i en evighet också.. hmm... (jag e lite trött just nu)

Och nästa fredag fyller jag systemet! Men såklart så ska vi ha en underbar *host* programmeringstenta den dagen! Programmering som är mitt och L´s favoritämne! Har precis suttit med vårt underbara projekt där vi ska skapa en sköldpaddsvärld... Lite flummigt och så otroligt jvla tråkigt och frustrerande när de inte funkar, skiten! Så samtidigt som jag längtar så har jag ångest för den dagen också... Kul då! 

Glöggmys på onsdag i vår lilla stuga, icke att förglömma!

Nu; sova.

POK
/L


cooore

mohaa!
Idag har jag å L varit på ett power-step-core-pass!
Passet var typ galet! Vi har varit på samma träningspass tidigare men det idag tog priset!
Våran tränare var galen och hölll väääärldens tempo! Det var iaf skönt efteråt och att se att det inte bara var vi som var döda efter träningen!
träningsvärk imorgon... mm!
nu är det dags att soooova!

POK/
L

Guldkant..

Hej hej det är viiiii iiiigen!


Tänkte bara förgylla allas vardagen med detta
underbart vackra foto på oss! <3


POK/
L


programmering...

Usch å blä!

Nu har vi suttit i ca 1.5 h å skrivit programmering... känns som att vi inte har gjort så mkt men en början är väl alltid bra?
Vi har iaf gjort lite bra saker här idag och igår!
Gårdagens eftermiddag spenderades i köket då vi lagade ca 5 matlådor (olika dessutom!), vi var även duktiga och småstädade lite typ plockade undan alla nytvättade kläder i lådor och tog ner smutstvätt! stor skillnad!
Dagens eftermiddag har varit ganska aktiv, vi var på power step! Jättekul och skönt att få röra lite på sig, snart är vi proffs på att ha koll på våra armar och ben (och att dessutom göra rätt koreografi)!

Snart är det dags att sova för programmering bokstavligt talat kills you!

POK/
L

LOL



LOL = BÄSTASTE! (såklart!)


Ville bara säga att då jag och L ska spendera våra kvällar på olika håll och även helgen på olika håll och alltså bara umgås imorgon torsdag och sedan vara ifrån varandra i en evighet så kommer jag sakna henne massor! Finns ingen bättre sambokka ska ni veta! Mohahaha!

Nu: Kemi.
POK
/L


(skissa) (mkt) (och) (glöm) (inte) ()

God afton! Idag har varit en hyfsat bra dag.. Dagen började med sovmorogn, vilket är en väääldigt bra start på dagen! Skolan började med programmering... inte lika bra, vi fick ut ett projektarbete som ska vara klart på tisda.. =/ Efter programmeringen hade vi håltimme (väldigt dumt planerat!) så jag och L åkte hem för att äta goda köttbullar och potatismos (allt hemmagjort såklar!). Sen satt vi som två ugglor å glodde, tillslut kom vi fram till att vi kunde börja med projektarbetet! Vi kom en bit på vägen och nu är vi jättestolta över att ha gjort typ hälften! =) Efter den väl använda håltimmen åkte vi tillbaka till skolan för att ha lektion i matematik (envariabelsanalys). mycket intressant må ja säga, vi blev klara med allt ca 30 min innan vi skulle sluta... Men som ni säkert vet så är det typ en föreläsares/lektionsledares största mardröm att inte kunna hålla fast alla elever till sista sekund, därför stod han å babblade massor om att gå igenom talen efter att man svarat på en tenta (för att minska slarvfel (NÄHÄÄÄ!))... sen har han också petat in i våra skallar att parenteser och skisser används alldeles för lite =O sååå (nu) (ska) (vi) (använda) (mkt) (parenteser)(och) (vara) (noga) (med) (att) (skissa)! Jaja.. efter den uuuunderbara mattelektionen var det dags för ett START-möte fast i kemi =) Gott fika å härligt sällskap (dessvärre bara 2 tal gjorda, men vad gör det)! haha! Nu är det dags att vara lite pluggis igen och skriva programmerings-projektet på datorn! POK/ L

Irrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrland

Höh, har vart på Yoga med ett proffs, R, och med... ja vad man nu ska säga... A!
efter det blev de shoping på ica å matlagning hos A... han kan verkligen inte prata svenska!
det heter min potatismos och Irland heter Irland inte Irrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrland (fast utan "rrrrrrrrrrrrrrr")!

POK/L

Yay

Ska alldeles strax sova och därför skriva ett litet inlägg så att jag blir trött!

Igår sov vi i ett 7,5-grader varmt rum, för vi kom hem 2 i natt från Skara och orkade inte elda. Så ska bli skönt att sova i 17,18 eller vad det är här inne nu =)
Helgen spenderades i Skara hos kära SoS och deras respektive! (M o N). På fredagen efter dendärjvla programmeringslektionen så hämtade vi N och startade den lååång färden ner till Skara. Genom Västerås, Örebro och Mariestad till en liten byhåla där våra kära vänner bor och pluggar! Vi fick underbar Tacos och tittade sedan på Idol och snackade skit till sent.
Dagen efter vaknade vi klockan åtta av SoS kära granne som bor ovanför dem, som äääälskar att spela dansband! Mysigt tyckte vi. Vi skulle sedan gå å bowla men det var elitserietävling där å vi fick inte störa dem. (HAHA). Så vi gick å fikade och åt god middag gjord av S och såg Ice Age 3 och åkte hem kl 22.

Mys att träffa tjejorna igen =)

Skola imorrn igen då! Sedan ska jag......


POK!
/L


Skjutit grisen?

Bara så ni vet varnas känsliga läsare för kvällens kanske flunmmiga framtoning!

Inte skrivit på länge nu, shame on me! Men men nu ska bloggen upp igen iaf denna vecka å nästa kanske, har haft en lite lugnare period nu när vi även har tagit svininfluensavaccin (eller skjutit grisen som vissa säger)..
Nu är det dags för lite stoj och galenheter!
I helgen har jag nästan bara tagit det lugnt, åkte hem itll min kära mor i sthlm i fredas, myste ner i soffan å somnade, i lördas jobbade jag å shoppade med den levane plånboken (min kära mor såklart) innan vi sen på kvällen hade en mysig spa-kväll med ansiktsmask mm =) hmm sjukt stojig å galen helg NOT! haha

Nu är det dags för att bära in 10000 vedbitar så att vi får sova varmare än i ett 10 gradigt rum =s

I helgen blir det mysigt då jag å L planerar att flytta in lite av vårt pick-å-pack i en av partybilarna å gasa på ner till Skara där vi ska hälsa på våra älskade vänner SoS så det blir en helg med SoSoLoL såklart!


Wohoooow nu ska veden in å kylan ut, kanske kan bli lika varmt som det var på bilden? (längtar tillbaka!)
POK/
L

 


dagen efter

Biverkningar ala svinvaccinet;
huvudvärk, ont i hela kroppen, svullnad på armen (om någon petar på vänsterarm så skriker jag!), feber skulle jag tro, ingen aptit...

Jättemysigt. Så vi orkade med 2,5 h i skolan idag, sedan åkte vi hem för vi var helt konstiga. Köpte godis på vägen hem, tvingade i oss lite varm ravioli och sov i fyra timmar.

Alla verkar vara emot svinvaccinet oxå, mest alla killar som är envisa som åsnor och inte kan ändra sina åsikter. Jag har gjort min mamma glad iaf och så slipper jag hamna efter i plugget om jag skulle bli smittad.

Superduper!
POK
/L

en ledig tisdag

Idag var vi lediga. Så när vi steg upp klockan 06.15 i morse så fattade jag inte vad jag gjorde uppe egentligen.
Men japp, vi skulle vaccinera oss mot svinflunsan. Klockan åtta öppnade de, vi tog en kölapp kanske 08.02 och var nummer 170:de i kön. Perfekt.

Satte oss och gökade på ett café bredvid i två timmar kanske. Sedan när det var 20 nummer före oss så gick vi in i den supertrånga vaccinationsbyrån. Folk var som galna, trängdes och skulle absolut stå där i kö fastän de var hundra nummer tills deras tur... Jag var också supernervös - den sista sprutan jag tagit var stelkramp i våras/somras och den gjorde så in-i-helvete ont så jag har inga bra minnen av sprutor. Dock var det superhögt tempo så att när vi kom in så var det bara att sätta sig ner och så stack dem på en gång - man hann knappt reagera! Vilket var ganska bra iofs. Så 10.30 var vi klara med det!

Sedan har vi hjälp supergulliga Tomas att flytta till lilla Sunnersta! Det gick jättebra och så bjöd han oss på god sushi efteråt =) Myspys! Nu ska vi nog njuta av resten av den lediga dagen med lite labjournalskrivande och matematik räknande! Blir superbra!

Annars så har detta hänt sen sist:
- Halloween firande där vi var skitsnygga. Jag var prinsessa och L var djävul. (vi behövde knappt klä ut oss)
- Jag har fått världens bästa smör
- Vi har haft en låååång filmkväll i skolan
- Vi har slått alla andra i programmeringsteknik. Vi som inte fattar ett skit.
- Jag har bakat äppelpaj för första gången som blev skitgod!
- Igår åt vi middag på kalmars med några godingar, vilket resulterade i en fin låt som vi kom på helt själva:

Melodi: Fantasi - i mörkret hos mig... ni vet.
Vill ha dig på Kalmars ikväll.
Ölen den skummar när vi rör vi varann.
Åååh jag dansar, jag juckar, jag slickar dig.
Låt det aldrig ta slut.


Jättefin låt tyckte vi. Nu ska jag sjunga o dansa lite!

POK
/L

RSS 2.0