VI ÄR FRIA!

YES BABY! Tentaperioden är över och jag och min andra halva har haft en underbar helg. I torsdags efter kemitentan, som gick sisådär, så var det ju fest hos pojkarna A, R och T och det var såklart superkul! Vi drog till stocken och dansade oss svettiga tillsammans med xa, och sov hos Ls farmor på natten. Något som jag aldirg kommer göra om - i alla fall inte utan täcke och kuddar! Nästa gång sover jag hos ART då! hmm ART, eller TAR, eller RAT eller TRA kan man ju också säga?! haha kuul...


jaja. På fredagen hade jag lite ärenden att göra och sedan åkte jag hem till mig i åb då jag hade glömt min mobil där dagen innan. Var helt handikappad utan den!! Sedan åkte jag till L i älvsjö och så gick vi på Stockholm Live på Ambassadeur. Det var så kul! David Druid är ju vår stora idol (efter the king Johan Glans) och det var även Jason Rouse där som var ganska grov men vääääldigt kul =)

Sedan så var vi ju tvugna att fira att vi fått jättebra laborationsomdömen och att vi klarade envariabelanalysen!! Så vi drog i hos lite drinkar och dansade lite, men var ganska dåligt drag så vi åkte hem runt två...

Lördagen spenderades, för min del, i soffan med filmer.. Otroligt skönt! Vaknade dock upp med feber i morse! Och det snöade idag! Efter sol kommer regn eller något sådant? Och imorgon börjar cellbiologin...

PUSS OCH KRAM!
/LOL


ps. vi klarade även linjär algebran!!!

De e najjs

HAHA! Sitter och tittar på "Dating in the dark" och det är störtkul! För det första ser dom ut som idioter i mörkret när dom försöker ta sig fram till en soffa och sätta sig där, och för det andra så ser man ju att de flesta inte alls skulle passa ihop... Haha jättekul! Äkta LoL - program! Andra program som går hem hos oss är; Disaster Date, The X-effect, Sveriges värsta bilförare osv... jättekul att titta på folk som gör bort sig juuu ;)

Envariabeltenta om två dagar. Gulp!

POK
/L

Tentaperiod...


Lett tha pikturrs tååk:




:



Okej,ville ha med några fina bilder på oss som typ symboliserar livet när man inte har så stora bekymmer i livet... Men jag har konstaterat ännu en gång att: DE FINNS INGA SNYGGA BILDER PÅ OSS TVÅ TILLSAMMANS! Vi ser alltid helt dumma ut på alla bilder.... En regel till oss båda: börja ta mer kort på oss två tillsammans!
Så det så =) 



Mmm

Gaaah vi skaffade ju denna blogg så att vi skulle bli rika ju! Men det verkar gå käpprätt åt skogen! =)

Som vanligt är det dessa tentor och vedbärande som spökar. Med denna förbannade jvla ut-tjatade snön gör så att vi måste skotta varje gång vi varit ifrån huset i ngra dagar, den gör så att det är tiotusen ggr jobbigare att bära ved och gör så att vi fryser ihjäl oss varje morgon på väg till skolan. Fyfaan! 

Denna helg går all tid åt att plugga linjär algebra, tentan är på måndag. Å efter det är det envariabeltenta. och sedan organisk kemi, men SEN, efter det så är vi lediga ett taag och fyfaan vad jag längtar just nu!!!
Nu ska jag laga lite mat till mig själv och mysa i soffan med lite tentor...

Längtar efter en kall öl i solen...





POK
/L
 


RSS 2.0