Tisdag

Inte för att klaga men jag tackade inte nej till ett telefonistjobb för att få ett annat, jag tackade nej till det för att få jobba som djursjukvårdare! Men nej nej hela sommaren så ska jag sitta i telefonen 2-3 dagar i veckan och det är sååå himla trist! Igår ringde det som satan och det kändes som jag pratade konstant i 8 timmar... Och så måste man vara sådär trevlig, förstående och kunna allting också.... suuuuuck.

Men wiihooow - på torsdag ska jag, L, S och S fika och ta igen allt skojj som hänt då S vart i dumma skåne... Nu ska jag försöka äta lite frukost, hinna sola lite och läsa Shantaram (superbraaa) och saedan åka och jobba. See yaaa!

POK
/L

This weekend...

Tjoplahopp!

Helgen har spenderats med älskade L! Vi har haft en väldigt hektisk helg så därför har vi inte hunnit skriva.. I fredags jobade vi båda två, man svettas som en gris hela dagarna nu i detta väder. (Inte klaga). På kvällen kom L hem till mig för att grilla! Först skulle det bara vara L, jag och päronen men även min halvbror Ted, pappas kompis Janne och Robin kom förbi. Det blev väl lite dricka, lite grilla, lite mer dricka och massa roligt.. Vid två tror jag vi gick och lade oss.

På lördagen skulle vi ut med båten. ("båt'n") och vi var väl lagom pigga när mamma öppnade dörren till mitt rum och vrålade att vi skulle gå upp och att bilen gick om 5 minuter! Jag och L skjutsade hem Robin och åkte sedan ner till kanalen där vi har båt'n. Vi blev nästan uppraggade av två bögar men sedan kom pappa och hämtade oss och mamma och så åkte vi uuut! Vi åkte runt lite, hämtade upp min andra halvbror Jim och lade oss sedan i Skratten och solade hela dagen.. Vi ser ut som kräftor nu kan jag lova och min näsa lyser bättre än Rudolfs typ. Vi träffade lite folk och såg på när alla andra blev fulla utom vi..

Sedan fick vi skjuts hem till kanalen igen och tog L bil hem. Duschade och så skjutsade L hem min bror Jim och jag åkte till Robin, för vi skulle på bio. Robin hade glömt sin mobil hemma hos mig så han hade under dagen fått tag på min pappas nummer och ringde honom precis efter jag åkt hemåt. Så då ringer pappa mig och meddelar detta: "Robin har tappat sin mobil så du måste ringa honom"... Hur kan jag ringa honom när han har tappat mobilen liksom?!?!

Men det ordnade sig iaf och vi såg på Transformers 2, den var bra men väääldigt lång... Sedan åkte vi hem till mig och sov och nu har jag precis skjutsat hem honom... Nu undrar jag vad tusan jag ska hitta på idag - L är i uppsala, Robin är upptagen, de andra vet jag inte riktigt, jag är solbärnd och borde därför inte ligga ute i solen, jag är ensam hemma... hmm... What to do?!!?

POK
/L

Mjapp.

Jag har lite tråkigt så här kommer lite bilder på vad vi hade för oss på nationaldagennn, "dagen före"..







Mmm, tänk att sitta på en restaurang vid stranden, sitta och svettas, beställa in en kall öl och en sallad?


That's life!

Torsdag

Idag vaknade jag klockan 03.00. och 03.30. och 04.00 och 04.30 och... ja, ni förstår nog. Så när klockan var åtta och någonting så gav jag upp och gick upp. Har haft såååå tråkigt här hemma, längtar typ efter att få jobba bara för att komma härifrån! Trött på att vara hemma utan att ha något att göra...

I helgen blir det premiärtur med båten och kära L har äran att få följa med! Värsta myyys... Men nu behöver jag hinka lite kaffe för att få igång kroppen igen.. Här skall jobbas!

I min uttråkighet så har jag iaf fått lite sommarkänsla och har planerat att vi måste vara friska resten av sommaren. Vi måste ju hinna ligga vid en strand och svettas, gå på gröna lund, åka till GBG (fastän det kanske inte blir av nu?!?!?), fira att vi kommer in på civilingenjörsprogrammet, festa lite mer, till uppsala och basta och dricka lambrusco......... Stressigt schema nu alltså!

POK
/L


Vändningen har kommit!

Jag vaknade av att solen sken rakt på mig! Mmmm! Upp å hoppa, ner å göra frukost, ut på mysig morgonpromenad med hunden sen till jobbet!
Jag hade fått lönebesked, det knasiga med det var bara att det var uppsatt fel timlön =S Ahhhg, om han betalt ut fel löner måste man typ betala tillbaka ! Vi ringde tha boss å han svarade:
Hej, ja jag vet... Men ni jobbar ju så bra och jag har kollat över det ett tag nu å... jag tycker ni förtjänar en löneförhöjning!

Jagmenarvad?!?!???! WOHOOOOOOW pluuuus att vi fick retardationslön sen i mars typ (men då har vi bara jobbat en gång i veckan så det blev inte så mkt men iaf!)
Så vi fick en rejäl löneförhöjning på drygt 16%! Weiii!

Nu ska jag jobba igen så jag får massor med pengar till lambrusco i sommar!

POK/
L


Vissa dagar!

Vissa dagar vill man bara stanna kvar i sängen, inte imorse, solen sken, jobbet på båten var snart klart, pratade med pojken dagen före, skulle skicka in lönetider.. ja det skulle bli en toppendag..

Kom till jobbet, jobbade, drack kaffe (LITERVIS!), jobbade mer, jobbade mer (i typ ett 40-grader-varmt-dårrum), golvet i klassrummet var fläckigt (inget vi kan göra ngt åt nu) vi trodde vi skulle bli klara med allt till lunch, men det var mycket, vilket slutade i att vi blev klara runt 16.... uhhh gick till skolan å jobbade 30 min där... skickade in arbetstider på skolan vilket var skönt =) Kom hem å var jättetrött, lagade middag å pluffade ner vid TVn... kuuuul! Å nu sitter jag här framför mitt öde... sängen den lockar på mig!

På freda kommer jag till dig L hoppas du är heeelt frisk då så kan vi parta loss på båten hela lördan =))

POK/
L

Lalala

JAG LEVER! Jag tror all feber försvann inatt, för jag låg och svettades floder hela jvla natten. Så fort jag somnade så vaknade jag i en pöl med svett och frös och var tvungen att byta kläder typ fyra ggr.. Hemskt var det må ni tro! Men idag är febern borta, men halsen gör ont och jag har ingen ork alls i min lilla klena kropp...

Bajs så kommer solen tillbaka när jag blir sjuk såklart. Åh L, kan vi inte åka tillbaka till Kreta och glömma allt skit igen? Jag orkar inte...

Just nu är jag fräsch igen efter en härlig dusch och utbytta sängkläder så nu ska jag försöka äta någonting.. Hmm, jag måste ju ha gått ner några gram efter att inte ha ätit på två dygn och av allt svettande? Eller hur?

BajsL saknar jag jättemkt, nu ska jag gå å bli 100 frisk så vi kan ha roligt hela helgen lång!

POK
/L

Kreta

Juste kom på att vi inte lagt upp ngra bilder från Kreta än så... här kommer ett smakprov på hur vi hade det !



POK/
L

Fika!

Hello allihopa!

Idag har varit en seg dag! Vaknade vid 8 å gick upp, käkade frukost och fastnade självklart vid TVn.. Som tur var ringde Sim <3 Vi pratade lite sen bestämde vi att hon skulle komma över lite senare =)

L var sjuk idag annars hade hon också kommit å fikar massa bulle å kaffe med oss!
Jag å Sim pratade massa skiiiit om allt å inget, bekymrade oss över allt å inget (framtiden)!
Nu har vi iaf kommit fram till att vi måste planera in en dag med lite flickooor, lite grill å lite drick! Sen ska vi även planera våran weekend i GBG! Hallååååå det håller på att rinna ut i sanden typ jööh!

L du har inget val än att bli frisk snart, på tisda eller va de va ska vi ju ha en date ;)

POK/
L

Midsommar?

Jahapp... så var midsommar över?

L kom till mig igår, jag har legat sjuk i 3 dagar men kände muig lite bättre igår, vi åkte till en lägnehet jag har hand om för att göra iordning till nästa gäster sen till Willys för att köpa maaaaat.! Vi var jättenyttiga med massor av sallad och frukt, vi köpte lite godis också men vi åt ju nyttigt så det är ok!
L var också sjuk.
eller förkyld så vi råååkade köpa en film (med 2 dvd i) så våran midsommar bestod av regn, sallad, frukt, godis och tillslut blev det 4 filmer och sen hade vi somnat i mina soffor.... Glad midsommar?
Aja de va mysigt iaf!


Idag bestämde vi oss för att åka å käka sushi... L har aldrig ätit det förut så jag är besviken på henne!
Men iaf, vi åkte till Bhagen å kollade- Stängt... Vi åkte till Farsta- Stägt... vi åkte till Hdalen-usch... Vi åkte å tankade Ls "nya" rallybil.. Vi åkte till DONKEN... Hum... inte riktigt vad vi hade tänkt oss men det gjorde inget... vi åt ju sallad igår ;)

Har tvättat två maskiner å städat lite.. nu blev det tråkigt så ska hitta på ngt.. uhhh!
Saknar L trots att hon åkte för typ 1 timme sen... jaja!

POK/
L


WTF?!

Jag säger bara en sak: INTE OKEJ!!!


Nepp. Usch jag orkar inget mer! Jag orkar inte med människor. Jag ska sluta umgås med alla. Från och med nu ska jag bli en esamvarg. Eller fter ikväll för jag ska till Robin och få bort min ilska. Eller efter midsommar för jag ska umgås med L då. Eller efter nästa vecka, för då ska jag fika med Sim. Eller.. Förresten skulle jag inte klara mig utan L. Hmm...

Men jag är arg. Eller besviken/häpen/chockad? Satt med munnen öppen hela vägen hem med ett förvånat asiktsuttryck utan att märka det. Folk i bilarna bredvid måste ha garvat om dem såg mig.

Choklad.

POK
/L

Back to the rain

Alltså, vad e detta? Ska vi bli sjuka nu? Usssch! L låg och hostade på Kreta de sista dagarna och hade ingen röst sista dagen (wiiischeeeyröst!) och nu har jag fåt hennes skit. Bajs.

Hur ska man flrklara Kreta då? För det första så bodde vi på lyxhotell!!! Vi trodde att vi fyra skulle dela på en lägenhet med ett sovrum, så när vi kom in i hotellet och såg att det bestod av ett sovrum, ett badrum och ett vardagsrum och kök så var vi förberedda på att två av oss skulle få sova i soffan i vardagsrummet - men så hittade vi en trappa upp och den ledde till en övervåning som såg precis likadan ut! Det var skitfint och vääärldens utsikt. Hotellet låg på ett litet berg/kulle eller vad man ska säga och vi hade utsikt över Hersonissos och havet. Ballt.

Annars så bestod våra dagar av frukost, åka ner till stranden, steka, äta lunch, steka, åka hem, duscha, spela yatzy och dricka lite vin, ut på middag, festa natten lång och några timmars sömn. Vi drack strawberry daiquiries och Heineken, skrattade åt Yiannis och Bögen (våra favorit-bartenders på en klubb som vi aldrig kommer på namnet på, men det börjar på M!), dansade järnet, bla på bardisken och i en bar, vi brända skinkorna, fick bruna magar, åt massor av souvlaki och tzatziki och hade det bara alldeles alldeles underbart!

Midsommar nästa, L! Svårt att sova utan dig bredvid mig.

Nu ska jag gå och bli frisk.

POK
/L

Hemma...

Ja allesammans så satt man hemma i regnet med ngt liknande halsfluss...? Vad är det för land man har valt att leva i ?

Jag å L har iaf haft en jätteskön vecka med ledighet, sol, bad, fest, underbar mat och ett helt underbart hotell!
Bilder kommer senare, har inte laddat upp de än men men .... Nu vill jag bara åka igen! Jag kom hem med svullen hals och vaknade med feber.. Men men nu böjar det bli bättre och imorgon blir det jobbet som gäller =)

Jag kom hem halv 5 imorse så nu ska jag å min kära bror gå ner å laga lasagne till middag =)!
Och jag saknar redan att dela säng med dig L ;)

POK/
L

KRETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

NU STICKER VII!!!!!! Limon kommer om 10 minuter och kör oss till Arlanda, sedan går planet halv sex ikväll så vi hinner tar några öl på arlanda, ska bli GÖTT: Sedan om vi orkar så går vi ut i kreta ikväll!!! GAAAH!

Igår så kom pebe till L. Fast han gick åt fel håll i älvsjö så han kom fel så vi fick irra runt och leta efter honom i flera timmar. Sedan spelade vi lite kort, drack lite, och åkte in till stan. Det var det, faktiskt.

Dont forget us!



POK
/LOL

tidsfördriv

There we were,
with a party everywhere that we turned
No concerns,
with the music streaming down the beach,
embracing the heat

So rewind, back to the summertime,
feeling so fine,
leaving all my worries behind

GAAH SNAART! Har försökt packat nu men det gick sisådär.. Det är konstigt att man alltid hittar andra saker att göra när man har ett måste att göra. Helt bängt (Bengt!). Längtar till L imorgon! Me gusta henne very much, så lägger upp lite fina bilder på oss nu.

   
Bulgarien 2007, 17-18 år små...




  
Rhodos 2008, 18-19 år större...





 
Studenten 2008, mogna och vuxna!




Vad skall nu hända, Kreta 2009? Snart har i svaret!


2 fjuttiga små dagar

JAAAAAAAAAAAAA!!! Jag fick VG i fysik B! Det trodde jag aldrig, jag som bara gjort kursen på typ 40 dagar och som bara satsade på G då jag jobbat heltid samtidigt och så får jag VG!! Helt unbelivable - Uppsala, here I come!!!
Vi klarade det L!

Sitter ensam hemma nu och poppar musik och ska ta tag i klädhögen som ligger på sängen, dvs packa. Så himla skönt, om 2 dagar åker vi till Kreta och hela sommaren behöver jag inte ens tänka på plugg alls! Kan hitta på bus med L vaaarje dag =) Har varit på min kusins studentmottagning idag vilket var ganska segt så vi åkte hem i tid. Skönt, då kan jag sova ut ikväll för imorrn och på söndag och en vecka framåt sedan blir det heldagar med L och då får man aldrig en lugn stund!

Idag är en bra dag alltså!

POK
/L


Jag är braa!

Åhh vad jag har varit duktig idag!

Efter det förra inlägget hämtade jag upp min moder OCH Malin vid Hornstull..
Åkte hem, packade träningskläder och for till gymmet!
Jag och Malin gymmade i 2 timmar! asabraa! Efter det så kände vi oss lite trötta så vi gick till solariet och sov en kvart! Efter det bar det hemmåt, åt lunch å duschade.. 
Efter denna utflykt känner jag mig fräsch, oerhört vältränad å 2 gram lättare... men med tanke på att jag troligtvis kommer få träningsverk imorgon som kommer leda till mindre fysisk aktivitet så kommer jag nog att bli 2 kilogram tyngre... men men det är en senare sak,... Jag är iaf bra nu!

Jag ska packa inför Kalmar, vad ska jag ha på mig imorgon? Det är ju dåligt väder =( Aja, får bli som vanligt, hela garderoben får följa med ;)

Om någon har missat det måste jag bara påpeka att om tre dygn sitter jag och L på arlanda å pimplar vin å dricker öl!!!
Miss you babe!

POK/
L

ARG!

Kolla denhär länken :

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5305106.ab

Ska vi börja skjuta hemlösa barn också?

Mikko fick syn på detta, vi började prata lite om det å han sa ngt bra, för en gångs skull =P :
"varför inte lagstifta katter som hundar?
Då ID-märker man dem å sen är de kopplade till ägaren så det blir lätt att hitta ägaren till en hemlös katt"
smart men nopg svårt...

Mikko @ work work säger:

att skjuta djuren löser inte problem

Mikko @ work work säger:

jag blev fan upprörd nu =(

Mikko blev arg! :P
Men som han sa att skjuta alla hemlösa katter löser inte problemet, kanske tillfälligt men inte i längden...!

Oj nu har jag jättebråttom, skulle ha åkt för 15 min sen !

POK/
L


Kalmar?

Igår var jag i farsta och shoppade lite, fick inte så mkt inhandlat direkt men det blev en söt liten bikini och sedan var jag så duktig att jag köpte solskyddsfaktor, 2 stycken! och en after sun! höh börjar man bli för gammal när man tänker på hur det blri efter att man solat, ungefär som att inte ta den sista drinken för att det "Är en dag imorgon också"?

Igår på eftermiddan skulle jag jobba, Sara kunde dock inte, hon tar ju studenten imorgon så hon hade fullt upp.. Jag jobbade själv vilket gick bra, det var fest i lokalerna på undervåningen, kul ! Men jag blir alltid lika förvånad över alla dessa lärare på skolan.... Det märks att det börjar bli sommar, igår skulle treorna ha sin skiva och lärarna var bjudna... jag kommer till skolan och det står ett antal tomma Mariestad på diskbänken OCH en tom flaska vin :O HAHAH jag dör! men men det verkar som de hade kul iaf!
På jobbet kom Saras fader med hennes studentplakat! SÅÅÅÅÅÅÅ SÖT (har jag aldrig sett henne ;) )!
efter jobbet mötte jag lilla Malin i stan, vi gick till Hötorget, köpte biobiljetter till Vad kvinnor vill ha.. vi åt middag i kungshallarna Kinamat, MUMMA!
Filmen var jättebra, skrattade så jag fick ont i magen ibland !

Efter det åkte vi tillbaka till skolan och tog rallybilen hem !


Till dagen!
Jag sov tills mamma ringde, oerhört skönt!
Upp å hoppa sen ner dammsuga undervåningen och trappen upp, Min bror kommer hem med moromoråmorfar om ngra timmar så måste vara fint!
Jag måste åjka hemmifrån om 10 min för att hämta mor på jobbet..
Runt klockan 1 har jag bestämt träff med Malin, vi ska GYMMA! Mohaha... 
Hrm... tror ni man kan få en snyggare, fastare och slankare kropp på tre dagar....
Glöm inte att det som redan är inplanerat är: 
1 gympass, 1 examensfirande, ca 10 timmars bilfärd, 1 utekväll med L, 1 bakisdag med L... sen måste jag få in tid för att packa också... =/ Jaja, det blir bra! ;)


nu ska jag hämta min moder på jobbet!




såhär såg diskbänken ut när jag kom till jobbet, observera att jag inte vet vem hur var när eller varför innehållet i flaskorna försvunnit!

POK/
L

3 dagaaaaar!

Vilken jkla kärring jag har som lärare! Jag skickade in laborationerna för typ en och en halv vecka sedan och jag skulle bara ändra lite på två av dem. Det ena som jag skulle ändra fatar jag inte vad jag skulle ändra på, det jag hade gjort var rätt. Så min lärare skickade bilder på det. Och bilderna som jag skickat in med laborationen ser precis likadan ut! Öööh? Jag tjafsade om det lite med henne, men ho ger sig aldrig och nu ska jag alltså rita precis likadana bilder och skicka in det igen. Den andra så skulle jag ändra en lite miss på, jag gjorde det och när hon sedan rättade den så hittade hon fler fel! Hon kunde väl sagt det från början så hade den labben varit klar nu?

Går inte så bra för mig just nu, här är min morgon igår:
1. Jag gick hemifrån för sent i början.
2.. Jag går ut till bilen och upptäcker att några jävlar har parkerat typ 10 cm från min bil från båda sidorna. Till slut lyckades jag iaf krångla mig in genom förardörren.
3. Bilen startar inte. Inte alls.
4. Krånglar mig ur bilen, tar gama hederliga Bobby istället.
5. Bobby har ingen bensin.
6. Får åka och tanka, hinner precis till macken ungefär.
7. Allt är frid och fröjd nu tänkte jag, men icke! En vindrutetorkare halvlossnar på vägen och det regnar.

... och ändå kom jag i tid till jobbet?!?!?

En dag kvar att jobba nu, sedan är jag ledig fram till Kretaaaaa! Wohow! Imorrn tar min kusin studenten och på lördag ska jag och L shoppa, göra oss vackra och partaaaa. På söndag har vi planerat att sova länge och vara lite bakis så att dagen går fort. (Ja jag vet, vi tänker logiskt!) Sedan sätter vi på oss bikinin och hoppar in i planet på Arlanda och ut i poolen på Kreta!

POK
/L


Upp och ner!

Hej allihopa!
Vad ska man göra som en dag som denna?
Jag vaknade hemma hos D... Han ruskade på mig och drog bort täcket, klockan var kvart över 7 (och jag är ledig) BAJS!
Jag hade lovat att skjutsa honom till John. Så upp å hoppa, det tog ett tag innan vi kom iväg eftersom han inte hade packat allt! Vi kom till John halv 9 och då skulle egentligen Ludde och Gustav vara där också men icke! de hade precis vaknat å gjorde sig iordning för att åka dit... jaja. jag var där tills 10 sen åkte jag hem... lite tråkigt, nu kommer jag vara helt själv i 6 veckor... i vanliga fall är det 4 veckor men de har ändrat till 5 veckor (D jobbar på båt).. Jaja, jag är iaf glad över att pojkarna (21-26 år) får ha det kul i ngra dagar (Sweden rock) men att de inte blir för fulla ;)

Ja man kan ju inte deppa hela dagen så nu får ja hoppa in i duschen och peppa till mig lite... Tänkte åka till Farsta å shoppa lite kanske om jag orkar....
Sen måste jag faktiskt få skryta med att jag klarade både Fysik B tentan och Matte E tentan (tror att L också har klarat sin Fysik B tenta, ni vet, man blir som man umgås ;) ) !

Saknar L men... vi åker till Kreta om 4 dagar!!!

POK/
L

RSS 2.0